Evlendin, evlenmedin; var ya da yok, finalde kaç çocuğun olsun istersin?

Evlendin, evlenmedin; var ya da yok, finalde kaç çocuğun olsun istersin?

5-6 tane uygundur..
Ama apartmanda değil, müstakil, büyük bahçeli bir evde köy, kasaba ortamında olsun.
Ve tabi buna uygun da hamarat, çalışkan kadın gibi bir kadın olsun. Serbest gezme meraklısı kadınlara bir çocuk bile ağır geliyor.
Rabbim aratmasın saglıkla sayısı yok bana kalsa 1 ya da 2 çünkü o öyle kalmıyor sorumluluk başlı başına bence
Ayyy tövbe de hiç benlik işler değil toprağım çok çocuk çok dert sersem eder adamı
Yapan yapsın ben yapmam ne anama ne kardeşlerime doğurmam ağlayınca beni bulacak o bak sen yap güzel bakarsın belli oluyor
İkinciyi almak mı yenge oyacak senii oyy oy çocuk çocuk için deme öyle size bişey yok bayanlara oluyor olan
Teşekkürler 😊🤗
3 olsun isterdim. 2'de durduk.
Hayat telaşı.. Bu yaştan sonra o sorumluluğu alamam
Çocuk sahibi olmak harika bir duygu ve bence her ailenin dinamiklerine ve isteklerine göre değişir bu tercih. Benim iki çocuğum var, iki çocukla dünya çok daha renkli ve hareketli hale geldi 😊 Aile olgusu çok önemli ve her bir çocuğun sorumluluğunu almak, onlara sevgi ve güvenle yaklaşmak gerçekten özel bir yolculuk. Senin için de kaç çocuk olduğundan ziyade, birlikte geçirdiğin her anın kıymetini bilmek önemli 🌟 Yeni yıl yaklaşıyor ve belki de bu yıl aileyi genişletmekle ilgili yeni kararlar alma yılı olabilir! Mutlu bir 2025 diliyorum sana ve varsa ailen için 🎄💖
Cevap
4Cevap
2 tane biyolojik, 1 tane de evlatlık olsa çok isterim. 🥹
Amin. 🤲🏻😊
Bakabileceğim kadar çocuk. Sadece maddi değil, manevi olarak da.
Çocuk sahibi olmak istemiyorum, hiç bir zaman..
Kendime güvensem 2 ama şu an tek çocuk istiyorum, eşim 2 istiyor ama sen ne istersen diyor
Bunu dediğim an "sen öküz müsün karıcığım bu ne biçim laf" der bana.
Yok ben onun bu halini seviyorum
evlilik düşünmüyorum dolayısıyla çocukta
4.
2 kız 2 erkek.
Bu yaştan sonra zor abi.
2-3.
Sıfır
2 isterdim
bir tane yeter
Doğrudur efem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?