AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Şuanlık öyle bir düşüncem yok lakin düşünürsem 2 tane olabilir.
Evlenmek istemediğim için çocuk sahibi olmayı da istemiyorum.
Hiç çocuk sahibi olmak nedense istemiyorum. Evlilik gibi bir niyetim de açıkçası pek yok.
Ben çok çocuk seven bir insanım çoğunlukta yanayım ama maalesef bu benim keyfimle olucak şey değil bu devirde bir tanesini yetiştirmek bile öyle herkesi harcı değil
Bana kalsa 5 ama o kadar çocukla uğraşamam çocuk yuvası gibi hem de bu ekonomi de olmaz en fazla 3 o yüzden o da mümkünse 5 10 yıl arayla
Evlenmeyi düşünmüyorum. Eğer evli olsaydım iki çocuk kafi gelirdi. Kalkıp da 10 tane çocuk yapacak halim de yok.
Valla sevdiğim kişi olduktan sonra futbol takımı bile kurabilirim
Hayeller Hayatlar devreye giriyor. Gerçekten ebeveyn olabilecek kişiyle düşünürüz
1 kızım olsun babasına benzesin bide oğlum olsun o da bana :) sonra bir kızım daha olsun
İlk çocuğum kız olursa yeter ama olmazsa 2-3 gidebilir
Buna eşim olacak insan karar vermeli
2. Bir kız bir erkek
Her kadına bosalsam da her taraf dollesem. Yani ah bugüne kadar akıttığım dölü kadına bosalsam belki de her kadın hamile kalırdı ah
Bir tane kızım olsun 💙
Hayırlısı olsun 1 2 3 fark etmez
çok para varsa 4-5-6 :D :D
şu an 1 tane var
İyi mi nasıl aranız?
Bebekle mi
evet üzüyor mu seni uyutmuyor mu geceleri :)
O zamanları atlattk biz
şu an kaç yaşında
2 buçuk
iyi
Bilinçli bi insanım 1,2den fazlası olmaz
Evlilik ve çocuk istemiyorum...
Üç tane yeter Allah nasip ederse 😊
3-4 tane oğlum olsun istiyorum
2 çocuk..
1 kız 1 erkek :D
ne kdr cok o kdr iyi
İki çocuk bir kız Bir oğlan
Evli değilim ama kaç tane olursa artık.
1 yeter max 2
2 tane var nasip 3. ye ☺️
2 oğlum var gayet memnunum hayatımdan 🙃
5+ da tohum var tarla yok, reçber hiç yok 😓
İkiz olsa yeter
Çocuk severim mümkün olursa 2 çocuk isterim
Bilmem bu devirde bir tane yeter
şu an için hiç evlilik bile düşünmüyorum
0 çocuk yetiştirmek büyük olay
Üç çocuk istiyorum 🥰
kız erkek?
2 kız, bir erkek 💕
güzel
En fazla 2
Hiç çocuk
0 😄
Aaa neden ama
😄😄😄 Çocuk dert özgürlüğü kısıtlar
Özgürlüğe çok mu düşkünsün 😂
Hiç dunyaya getirmeye deyecegını inanmıyorum
1 çocuk
İdeali 3
4...
2 yeterli
3 kız 1 erkek
Max 2
1, 2
4_5 tane
Ne kadar olursa 10 15 suri bum
2 tane
1 yeterli
kız erkek?
Sağlıklı olması önemli olan
altına işese değiştirir misin?
Yok sana değiştirtirim
ben yokum ama o zaman ne olacak?
Olursun sen
Nerede olacağım alla seversen :D
Dadımız olursun
olmaz sen değiştireceksin :P
Yoo parasıyla değil mi gel değiştir 😌
yok kabul etmiyorum ;)
Anası sensin sen ilgilenmek zorundasın
Yoo zorunda değilim istediğim kişiye baktırırım?
Zorundasın elaleme ne diyeceksin çocuk büyüdüğünde :D
Elalemden bana ne? Kimseye hesap vermem ki karışmazlar bile
Çocuğuna ne diyeceksin elalem mi baktı ben bakmadım mı diyeceksin :D hem neden bu kadar alt değiştirmekten kaçıyorsun ki korkuyor musun yoksa :D benim 2 çocuğum var
Yoo korkmuyorum ikiz kuzenlerime ben bakmıştım ilk 3 ay. İstesem değiştirirm ama yardımcı daha iyi oluyor ilk zamanlar. Hem çocuğa ne dicem 😃 hatırlamaz bile
İleride sorar o zaman ne diyeceksin hem o kadar zengin olamayacaksin yardımcı tutacak kadar
Nerden biliyosun olamayacağımı 😃
Sorsa da söylerim bunda ayıplanacak ne var? Anne baba çalışıyorsa evde bir ablanın durması şart kaç yaşında olursa olsun
Ne ilgisi var be ilk zamanlar anne bakar çocuğa 1 yaşına basana kadar
O zaman ki süreç de de anne işe gitmez yıllık izne çıkar ya da iş yerinden ayrılır çalışmaz
Öyle bir kanun mu var ilk zamanlar bakacak diye? Ben istesem çalışmam da. Keyfime kalmış
Kanun mu dedim ben sana iyi misin sen ilk zamanlar çocuğunun bakımını anne yapar bakıcı mı yapacak o kadar mı nankörsün :D sen şu an anne olmadığın için o duygular yok sende bir anne ol kimseye veremeyeceksin o çocukları
Valla evde dursam bile başka yardımcım olur illaki. O kadar sorumluluğu tek başıma alamam , köle miyim
İşte çocuğun olmadığı için birilerine atıyorsun :D çocuğun olsun her şeyine koşacaksın kimseyi istemeyeceksin yanında
Hiç sanmıyorum çocuğum olunca kişisel ihtiyaçlarımı aksatmak istemiyorum. Çocuk 2 3 yaşına gelse bile çalışıyor olursam bi ablası olur illaki
Yaşamadığın için bilmiyorsun :) bir olsun o zaman bu dediklerimi harfi harfi başına gelecek kişisel hayat falan kalmayacak eğlence meğlence unut :) :D
Yok unutmam sevgilim de buna müsaade etmez zaten. O yüzden diyorum ya bi abla şart diye. Çocuğum oldu diye kendimi unutacak değilim. Her zaman bakım yapar sporuma ve işime devam ederim
Uzun bir süre unutacaksın kendin ilgilensen çocuğunla daha iyi her şeyine tanıklık etmiş olacaksın zaten kimseye verecek durumunda olmayacak çünkü güvenemeyeceksin sen onunla bir bütün olacaksın çocuğun olduğu zaman o duyguları şimdi yaşayamıyorsun
Valla yaşamak istemiyorum şu an. zaten evlendikten 4 sene sonra belki oda. Sorumluluk almak istemiyorum. Olursa da dediğim gibi ben bebekle ilgilenirim oda ev işleriyle ilgilenir. Bizle aile gibi olur temelli biri
Unutmam çalışacağım için şart ablamızz
Ah ah şu an olmadığı için böyle rahat konuşuyorsun :D
Olsa da fikrim değişmez 😌 teyzemin ne kadar zorlandığını görüyorm. Kadının duş almaya vakti yok. Durumum olsa bakıcı tutucam diyor. Eminim sende kendine bakamıyosun 😃
Sen çevrendekilerden etkileniyorsun yaşanmışlığın olduğunda görüşeceğiz ilk zamanlardaki o duyguları hiç bir kimse bilemez yaşayamaz
Abla sen benle niye inatlaşıyosun 😃Ben eşime , kendime ilgiyi eksik etmem ki oda istemez benim yıpranmamı , ailelerimiz uzakta kimse de gelemez ha Bebeğime de bakarım ama ev işlerini abla halleder. Böyle olur mu? 😃😃
Duyguları yaşaman için diyorum sadece kötü bir şey demiyorum
Duyguyu yaşarm zaten
Başında atma çocuğu yani :D onu diyorum
Yeri gelir onla çıkarım gezerim işe giderim ama onsuz da hayatım olur 1 yaşında falan ablası durur yanında ne olacak
Ben bebekken dedim bebekken onu kimseye emanet etme :)
Bakıcaz artııkkkk
;) ;) ;) sana bir şey soracağım
Evet?
https://www.youtube.com/watch?v=mYCnSvYhZVo 33:35 nci sahneyi baştan sona izleyip sahne hakkında görüşünü söyler misin?
1 adet mevcut Şu an 😅
Eşim olacak hatun ne derse o
7 tane
1 tanecik
1 tane veya hiç
Max 2
1 ya da 2 ama zengin olursamn 15
Üç yeter knks
1 tane yeter
3 erkek 2 kız