Annemin vefatı ile başlayan karamsarlığın üstesinden nasıl gelirim?

Annem hastalığı metastaz neticesinde beynine yayıldı ve akli dengesini kaybetti. Babamla 2 sene can hıraş bir şekilde baktık, lakin nazik bedeni daha fazla dayanamadı ve vefat etti. Bu süre boyunca sürekli tetikteydim geçirdiği nöbetler vs. yüzünden. Günlerime, anneme acaba bir şey olursa müdahale edemezsen duygusu hakimdi. Bu, benim zaman algımıda bozdu. Annemin vefatı ile birlikte bu durum şimdi bütün hayatıma sirayet etti. Aynı zamanda annemin vefatı sonrası üstesinden gelemediğim bir karamsarlığın pençesine de düştüm. Bir tek babam kaldı ve hiçbir akrabamız yok. Şimdi onu da kaybetmekten korkuyorum. Babam evden çıkınca aklım gidiyor ya dönmezse diye. Sanki artık hayatımın nihayetine gelmiş gibi hissediyorum. Günlerim kaygı, acı ve endişe ile geçiyor. Adeta tutulmuş vaziyetteyim ne yapacağımı bilemiyorum. Bir de artık yatamıyorum sabah beşe kadar öyle derin bir karamsarlık içinde varlığımın anlamsızlığı sorguluyorum. Bu dünyada benim yerimin olmadığını düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım?

Annemin vefatı ile başlayan karamsarlığın üstesinden nasıl gelirim?