Annem hatamı yüzüme vuruyor?

Merhabalar, bugün sadece içimi dökmek için yazmak istedim.. Ben kimyagerlik okudum aslında, KPSS ye girdim ve ondan öncesinde 6 ay bir yerde çalıştım. (KPSSden istediğim puanı alamadım) çalışma sürecimde kickboks kursuna gittim ve burada çok güzel yükseldim.. Antrenörüm bana yanında kalıp yardım edebileceğini söyledi kendimi iyice geliştirdikten sonra çocuklardan alışarak özel derste vermeye başladım.. buradn kendi paramı kazanmaya başladım.. Çalışma saati olarak akşam 8 de bitiyor ve 8 buçukta evdeyim (normalde 7 de bitiyordu yeni bi özel ders aldım) . fakat öğlen 2 de gidiyorum.. Gel gelelim anneme.. Bir türlü onu bu işe ısındıramadım. 1 sene iş aradım tekrar o duruma girmek istemiyorum.. Bu işi çok severek yapıyorum namazımı istediğim zaman kılıyorum ve hiç sıkılmıyorum. Babam abim ve annem istedikleri zaman salona gelip gidebilirker, abimde spor yapmaya salona geliyor..

Fakat 6 ay çalıştığım iş yerimde yaşadığım bir sevgili problemi nedeni ile annem sürekli onu yüzüme vuruyor. o iş yerine girdiğinde de abuk subuk bir şeyler yaptın çıktın diyor.. Yaptığım şey birisi ile tanışmaktı sadece.. ve sürekli masa başında oturuyorum diye işten çıkmıştım ve o arada kpss çalıştım.. Ayrıca üniversite zamanımda yaşadığım arkadaş problemlerimide yüzüme vuruyor.. Spor salonunda tanıştığım bir arkadaşım olduğu zaman olmasın ben varım diyor.. kahve içmeye giderim diyorum benle içersin diyor.. Arkadaşlar içim şişiyor çığlık atmak istiyorum ve bunu buraya nasıl yansıtacağımı bilmiyorum.. Senin seçtiğin arkadaşları görüyoruz diyorr.. Herkes belli bir zamanında arkadaşlarıyla problemler yaşamış, araları bozulmuştur. ama annem arkadaşın olmasın benle çıkarsın diyor..

normalde spor salonu saati 7 de çıkıyordum dersim 7 de bitiyordu yeni ders aldım 8 de çıkıyorum diye söylemediği kalmadı... ben eski iş yerinde abuk subuk hareketler yapıp çıkmışım.. Kalbim çok kırılıyor ama bunu yansıtamıyorum... sanki or**luk yapmışım gibi davranıyor...25 yaşımdayım bu zoruma çok gidiyo... kendimi anlatamıyorum bile şuanda... ne yapacağımı şaşırdım sürekli ağlıyasım geliyor..

Sadece içimi dökmek istedim.. ama yinede istediğim gibi dökemedim çünkü içimdeki kırıklığı dışarıya nasıl vururum bilmiyorum.. kelimelerle anlatamıyorum.. Annemin bu davranışı beni or**u yerine koyması beni çok üzüyor.. içimdeki sıkntıyı anlatamıyorum ama çığlık atmak istiyoruom..

anladım ki anneye her şey anlatılmaz.. ne kadar arkadaş gibi olursanız olun...

Kendinize iyi bakın..

Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca sen bu işi nasıl yapacaksın, okumadın ki nasıl başarılı olabilirsin ben sana cocuğumu vermezdim gibi şeyler söylüyor.. illa bu bölümü okumak ile olmuyor.. Bu iş tecrübe istiyor.. Bende 2 3 senedir bunu tecrübe ediyorum ve hala öğreniyorum.. Kmyager olarak işe başlamış olsaydım işi hemen biliyor olmayacaktım.. Girdiğim iş yerinde 6 ayın sonunda öğrenmeye başlamıştım.. Başka bir iş yerine girseydim eğer (abdi ibrahim gibi) hergün mesai yapacaktım diyorum o zmaan o işe girseydin diyor...
Güncellemeler
1 yıl
Hiçbir orta yolu yok. tek sıkıntısı bu yağtığım iş.. Her türlü bahaneyi bulup önüme sunuyor..
Annem hatamı yüzüme vuruyor?