Genelde yikilan degilde kazılan temelde su olur buda normaldir radyal temel yapimi kullanilir. Hic su olmasa daha iyi ama bolgesel olarak cogu yerlerde su vardir
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Yikilan binanin temelinden cok su ciktigi icin yeni binanin yapimi gecikti dedi bi yasli teyze ne kadar dogru bilmiyorum ama yan binadaki daireyi cok begenmistim simdi acaba buralar saglam zemin degilmi diye korkmaya basladim ve neredeyse vazgectim.
Temel kazilan bolgelere onceden gidilip sondaj vurulur kac metrede su çıkıyor diye yani Su her halukarda bina yapiminda karsilasilacak bir durumdur bundan dolayi dedim
Toki disinda yapilan binalar mezara girmek gibi cok nadir işin ehli mutahit var temple fazla beton gidecek diye ya beton harcindan caliyor ta demirden ya tugladan Belli ki sizinti var boru patlam8stir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sağlam değildir
Genelde yikilan degilde kazılan temelde su olur buda normaldir radyal temel yapimi kullanilir. Hic su olmasa daha iyi ama bolgesel olarak cogu yerlerde su vardir
Yikilan binanin temelinden cok su ciktigi icin yeni binanin yapimi gecikti dedi bi yasli teyze ne kadar dogru bilmiyorum ama yan binadaki daireyi cok begenmistim simdi acaba buralar saglam zemin degilmi diye korkmaya basladim ve neredeyse vazgectim.
Peki neden temelde su olur ve niye normaldir dediniz?
İstanbul'da yasiyorum benim yasadigim semtin zemini neredeyse su kendi binamizda bile kuyu var
Binanın temeli ve isciligi kusursuz olmali
Temel kazilan bolgelere onceden gidilip sondaj vurulur kac metrede su çıkıyor diye yani Su her halukarda bina yapiminda karsilasilacak bir durumdur bundan dolayi dedim
Teşekkür ederim
rica ederim
Toki disinda yapilan binalar mezara girmek gibi cok nadir işin ehli mutahit var temple fazla beton gidecek diye ya beton harcindan caliyor ta demirden ya tugladan
Belli ki sizinti var boru patlam8stir
Sağlam seminde değildir binaya çok zarar verir
zamanında orası göl veya başka bir şey olabilir
Yok oyle bi durum yokta ama saglam degil sanirim burasinin zemini
Değildir
Boru patlamış olabilir
Muhtemelen