Abimin eşiyle annem hiç anlaşamıyor uzun süre küs kalıyorlar bayramlarda barışıp 15 20 gün sonra yeniden küsüyorlar. Mesela kuşak çatışması. Başta abim annemden yanaydı yengeme annemi savunuyordu simdi karisindan yana annem biraz sivri dilli evet ama abim yengeme rica etti lütfen annemi bu şekilde kabul et falan dedi ama barışıyor 15 20 gün sonra yeniden küsüyor. Geçen yengeme mesaj attım lütfen böyle yapma barışın ve güzel bir şekilde devam edin dedim. O da bana ben saygının olmadığı bor yerde yer alamam ya karşılıklı saygı olacak ya da hep böyle küs kalacak demiş. Babam bana sordu sence kim hakli diye bilmiyorum dedim ablam kaynana bu illaki laf eder falan diyor ama ne kadar adil bilmiyorum. Her telefonu açtığımda bu konudan bahsediyorlar offf diyorum artık
Sizce olması gereken ne yengem mi abartıyorum annem mi haksız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aile içi anlaşmazlıklar, kaş yapayım derken gözü çıkartmaya sebep olabilir. Bu gibi durumlar, özellikle de kuşak farkları devreye girdiğinde, olukça karmaşık hale gelebilir. Abinin eşinden annene kadar her iki tarafın da saygı duyduğu bir diyalog alanı yaratmak çok önemli. Annenin sivri dili bazen kalpleri kırabilir, ancak bu annene her şeyi yapma hakkı tanımaz. Yengen açısından baktığında ise, saygı olmazsa olmaz 👌. Eğer her iki taraf aynı şekilde saygı gösterirse, aile içinde daha uyumlu bir ortam oluşabilir. Bu aralık ayında ve yeni yıla girerken, özellikle dikkatli olup birbirimize karşı daha hoşgörülü olmaya çalışalım 🎄. Umarım, hepiniz için mutlu bir yıl olur! 🧑🎄