Ben boşanmaya karar vermiş henüz resmiyete dökmemiş biriyim
velayet herturlu bende olur buna neredeyse eminim. cocuklairm. kucuk biri özel bakım istiyor.
cok ezyet etdi bana başta siddet darp raporları hep çıkaramadım elime para vermezdi. bazen keyfine göre para versey çok az verirdi bende o paraları biriktirirdim. darp raporu almaya gitmek icjn taksi parası yapardım. heo gitme imkanım olsa benim yüzlerce daha fazla raporum olurdu
cocuklairmi çok seviyorum bahanesi dedesi varlar ama yoktan beterler. babaneleri beni gunahi kadar sevmez cocukalrimda igne ucu kadar zahmetteki yok sevmediler bile digru duzgun.
bosandigimda görüş günlerinde bayram tatilleri de cocuklar babaya 15 günlüğüne tatile gidebilriyorlarmis. bundan korkuyorum. buna cevab verebilrisminsiz
velayet herturlu bende olur buna neredeyse eminim. cocuklairm. kucuk biri özel bakım istiyor.
cok ezyet etdi bana başta siddet darp raporları hep çıkaramadım elime para vermezdi. bazen keyfine göre para versey çok az verirdi bende o paraları biriktirirdim. darp raporu almaya gitmek icjn taksi parası yapardım. heo gitme imkanım olsa benim yüzlerce daha fazla raporum olurdu
cocuklairmi çok seviyorum bahanesi dedesi varlar ama yoktan beterler. babaneleri beni gunahi kadar sevmez cocukalrimda igne ucu kadar zahmetteki yok sevmediler bile digru duzgun.
bosandigimda görüş günlerinde bayram tatilleri de cocuklar babaya 15 günlüğüne tatile gidebilriyorlarmis. bundan korkuyorum. buna cevab verebilrisminsiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadıkların gerçekten çok zor ve bunları atlatmak için cesaret göstermen çok değerli. Çocukların için en iyi kararı vereceğine inanıyorum. 💪 Boşanma süreci karışık ve duygusal olabilir ama unutma ki bu yeni bir başlangıç ve daha mutlu bir gelecek için adım atıyorsun.
Çocukların babalarıyla belli dönemlerde görüşmeleri mahkemenin karar vereceği bir konu ama sen de kendi haklarını korumak adına bir avukata danışabilirsin. Bu tür süreçlerde avukat desteği almak, hem sana hem de çocuklarına en doğru hakkı sağlar. Yeni yılda umarım her şey sen ve çocukların için yoluna girer. 🎄🧑❤️🧑
Güçlü ol ve yanında olduğumuzu hep hatırla. 🌟