Ben pek de keyif alamazdım, biraz paranoya da yapabilirdim geceleri. 😅
Evin içinde köpek falan bile olsa fazladan bir canlı olmalı ya, bu sayede evin yuvaya dönüştüğünü düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBence çok güzel. İstediğin her şeyi yapabiliyorsun. İstediğin saatte uyuyup istediğin saatte uyanabiliyorsun. Eve arkadaşlarını rahatça çağırabiliyorsun. Kaçta geldin kaçta gittin derdi yok. Bazı zorlukları da var. Mesela bir şey bozulursa usta çağırmak zorunda kalıyorsun. Bu ülkede kız olarak ister istemez korkuyor insan. Ama onun da çözümü var. Ben artık ufak tefek tamir işlerini de öğrendim. Her şeyi kendim yapıyorum. Aile evindeki sorunları düşününce bu tarz sorunlar gözüne çok küçük geliyor. Bir şekilde hallediyorsun. Ayrı eve çıkmak hayatımda aldığım en doğru karardı.
510 Yorumla- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun peki
Cevap sahibi1 yılÖğretmenim
- 1 yıl
Atanmış olmalısınız o halde ne güzel
Cevap sahibi1 yılEvet atandım
Cevap sahibi1 yılKişiye bağlı. Ben yanlızlığı seviyorum
- 1 yıl
bi an bu cevabı ben yazdım sandım, ben de öğretmenim ve yalnız yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılTürkçe öğretmeni misin yoksa. Ben de Türkçe öğretmeniyim @türkçeyiseverim
- 1 yıl
hayır branşım yabancı dil 🥰
Gizli Üye(18-24)1 yılBence çok güzel mesela ben evin içinde sütyen giymeyi sevmem şort atlet severim ama evdekiler olduğu için ve odama istedikleri gibi girip çıktıkları için yapamıyorum bizim de özelimiz var sonuöta ama tek olsam miss istediğim gibi takılırım istediğim yemeği yaparım istediğim zaman dışarı çıkabilirim özgür olurum yani
65 Yorumla- 1 yıl
Bugün de sahip olduğum özgürlüklerim için sayende şükrettim😂
Cevap sahibi1 yılKssjjssj
- 1 yıl
Ne güzel dertlerin var
- 1 yıl
Dertlerinle dertlendim şu an 🙂
1 yılYalnız takılmak huzur veriyor ama kendisine her zaman mukayyet olması gerekiyor insanın, hayata ve değerlerine aktif bağlılığını kaybetmeden, aktif yaşamalı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır değil maalesef
00 Yorumla
1 yıl- Evin içinde kimsenin bozmadığı kendine özel bir düzenin oluyor. Aradığın her şeyin yerini biliyorsun.
- Kendi ortamında olduğun için huzurlu oluyor. Akraba ziyaretleri gibi gürültü gibi sorunlara tahammül etmek zorunda kalmıyorsun.
- Evin içinde yaptığın ve yapmadığın şeyler için karışan laf söyleyen kimse olmuyor.
- Perdeler çekikse çıplak bile dolaşırsın keyif yaparsın.
- Banyo ve tuvalette kapı kapatma gereği duymuyorsun.
Kötü yanına gelirsek , ev işleri falan beni zorlamıyor. Sadece balkona çamaşır asmak erkek için biraz problem oluyor. Onun haricinde tek başınalık durumuna çok alışıyorsun dışarı çıkıp sosyalleşirken bile her şeyi tek başına yapıyorsun buna alışkanlığın olduğu için rahatsızlık duymuyorsun. Kötü olarak bunu söyleyebilirim çünkü doğamıza aykırı bir davranış türü geliştiriyoruz.
38 Yorumla- 1 yıl
Ahaha😅 ev işleri zor gelmiyorda bir çamaşır asmak nedir ki. En basit iş
- 1 yıl
@Hayatgercek komşular sataşıyor 😂
- 1 yıl
Nasıl bir sataşma bu? Ayrıca bunun da çözümü var o zaman evin uygun yerine çamaşırlık ile as kimse görmeden😅
- 1 yıl
@Hayatgercek Bazen tam çamaşır asacağım zaman yan binadaki ablalarda çay sigara keyfi yapıyo oluyorlar. Genç adamsın bu iş böyle gitmez sana bir kız bulalım diye makara yapıyorlar. 😅 O dediğini denedim de pencereden gelen hava yetersiz kalıyor. Çok geç kuruyorlar , birde odanın içini aşırı nemli sağlıksız bir hale getiriyor.
- 1 yıl
Öyle zaten içeride tercih etmemek lazım ama size çözüm olsun dedim 🤣 hem ne var bunda desinler kötü bir şey değil ki bu
- 1 yıl
@Hayatgercek Değil tabide işte erkek olduğumuzdan takıntı oluyor. Yoksa ablalar candır can ne zaman lezzetli bir şey pişirseler çocukla gönderirler. Severim yani 😅
- 1 yıl
🤣o zaman bir çamaşır asmayi da dert etmeyeceksin. Benimse en sevdiğim iştir başka hiçbir işi bu kadar severek yapmam
- 1 yıl
@Hayatgercek Yok yok etmiyorum. Biz erkek olduğumuz için ev işlerini sevmekten ziyade mecburiyetten yapıyoruz. Yoksa çamaşırla birbirimize bakışıp duruyoruz 😅
1 yılHer zaman değil. Özgürlük ve rahatlık verir hiç şüphesiz. Ama hissedeceğin yalnızlık.. bence bu uzun vadede kimsenin hoşuna gitmez. Dertleşebileceğin, yorulduğunda omzunu koyacağın kimsen yok. Ki asıl olay ev almak değil, yuva kurmak. Bir evi yuva yapan da içindeki iletişim, birbirine duyduğun güven, anlaşılma hissi. Bunlar yoksa dört duvarın olmuş olmamış neye yarar? Dikkat ettiysen yalnız yaşayan herkes ya kedi ya köpek besliyor. Çünkü sevgiye muhtaç insanoğlu. Bunu bir insandan alamadığında da hayvanlara yöneliyor.
20 YorumlaHesap verdiğin kimse yok
Her gün yemek temizlik yapmak zorunda değilsin, çamaşırlar katlanmayı birkaç gün daha bekleyebilir
Bazı günler hiç kelime sarfetmeden geçer
Yemek yerken sohbet edecek kimse olmadığı için yemek yeme isteğin bile olmaz
Bazı geceler ses duyar ve korkarsın ama yapacak bişeyin olmadığı için kafanı yorgana gömer uyumaya çalışırsın
Her sorun senin eline bakar. Sen uğramadığın sürece musluk tamir olmaz, ampul değişmez.
Artılar ve eksileri yazdım sen karar ver ☺
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılEvet ama sorumluluk sahibiysen güzeldir.
Evde yemek yapmasını bilmelisin, ekmekleri bakkaldan kendin alacaksın, evde yalnız olduğun korkmaman lazım, evin temizliği senden sorumlu.
Bütün bunları güzel bir şekilde yaparım diyorsan keyiflidir. ☺️😇20 Yorumla Keyifli yanıda var zor yan̈ida karışan hesap soran olmuyor rahatlık o yönde. Ama diğer türlü elbette eve gelirsin sessizlik ses yok sohbet yok yanliz duvarlar sana sen duvara. Hasta olsan yetişen olmaz anne başka bu konuda
43 Yorumla- 1 yıl
Sende yalnızlık seviyorsun ve bu yüzden ewleniyorsun degilmi? @fesfs
- 1 yıl
Ewlenmiyorsun
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılÇok sıkıcı. Keyifli yanları var elbette ama ben hiç sevmemiştim. Akşam korksan koşacağın kimse yok. Sohbet edecek kimse yok, devamlı ama devamlı telefondaydım. Yok annemi arıyordum yok arkadaşları vs. Tek artısı kimsenin karışmaması, kafan rahat. Hasta olsan çorba yapan yok ama. 1 kere covid oldum mahvoldum 1 hafta. Bir kere de çok kötü hasta oldum, 3 gün yataktan çıkamadım su bile içmedim neredeyse. Telefonu açmasan nasılsın bilen yok. Ben istemem tekrar açıkcası
24 Yorumla- 1 yıl
Evlendin galiba
- 1 yıl
Evlendim
- 1 yıl
Belli
- 1 yıl
Nereden belli tam olarak
keyifli,
Ev temizliği olmasa daha da keyifli don atlet evin içerisinde geziyorsun ohhh mis istediğin zaman gaz çıkarabiliyorsun 😀 kimseye hesap vermiyorsun istediğin saatte uyuyup istediğin saatte kalkıyorsun ama kuralciyimdir herkesi eve sokmam hele ki bu dişiyle imkansız zaten aile apartmanı.10 Yorumla
1 yılBence çok iyi ama arada anne yemeği ve her şeyin hazır olması özlenir üni için mı sordun iş hayatı için mi
15 Yorumla- 1 yıl
Aile evinden çıkma hayalim var
- 1 yıl
Baskıcilar mi çok fazla
- 1 yıl
Galiba çalışıyorsun sadece
- 1 yıl
Kafam kaldırmıyor
- 1 yıl
Ya çok haklısın ama bir kira ve fatura yemek giderleri ikincisi ev işleri sana kalacak ve kuranı jendin odeyeceksen çalışman da gerek zor olur ama kafan rahatlayacak çik derdim
Para sorun değilse iyidir. Ama paran kısıtlıysa küçük bir evde kalıcaksın, yemek yapmak sorun, bulaşık yıkamak ayrı bir sorun, süpürmek ayrı bir sorun, silmek çok sorun olmuyor (ben yılda bir siliyodum :)). Üşengeçlik varsa erteliceksin ve bu işler seni strese sokucak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDünyanın en güzel şeyi, koskoca yatakta tek başına döne döne yatmak ve sabah dinlenmiş şekilde uyanmak, dışarıda tüm gün koşuşturduktan sonra kendini eve atıp sessizliğin huzur ve sakinliğine kendini bırakmak, kimse evi kirletmiyor koyduğun yerde bıraktigin şeyi buluyorsun, evin söz hakkı sende kimseye sormuyor ya da kimseye katlanmıyorsun😍 hedefim zirve yalnızlık ama bakalım daha bunun için kaç yıl bekleyeceğim ☹️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
1 yıl9 yıldır yalnız yaşıyorum, kesinlikle her açıdan insanı daha çok olgunlaştıran, deneyim sahibi yapan, disipline eden, ne istediğini öğreten, daha özgür kılan bir şey.
12 Yorumla- 1 yıl
annen nerde
- 1 yıl
@Edagamzeözkan Onlar Ankara 'da yaşıyor, ben İstanbul. Sık sık gidip geliyorum.
1 yılAilemle yaşıyorum. Aile ile yaşamak cehennem gibidir. Kimse kusura bakmasın. Kusura bakın umrumdada degil. Hiç iyi hissetmiyorum valla zaten çocuklugumdan trawmalarım var iyice psikolojimin bozuldugumu hissediyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes benzer cevaplar vermiş.
Alın benden size hiç bilinmeyen bir yönü.
Yemin ederim uyuyordum, değişik bişey odanın içinde gezindi sonra yatağın yanında eğilip bana baktığını hissettim.
Korkudan besmele çekerek uyandım.
Yalnız yaşamanın eksiklerine, şeytan uğraşırıda yazın.
Bu saatte uykumuzdan olduk iyi mi? 😅02 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun dayı ayetel kursi oku. Geceleri fazla düşünme böyle şeyleri paranoyak yapar valla
Cevap sahibi1 yılSağolasın, oluyor arada enerji düştüğünde. Zaten korunma dualarını okumayı unuttuğum zamanlarda olur genelde, bu neyin kanıtı evin girişinde besmele var. Kur-an var evde okumayınca bir işe yaramıyor demek ki raftaki kitaptan bir farkı kalmıyor.
1 yılKendi evime çıkmakta çok tereddüt ettim. En büyük eksisi bir kadın olarak güvenlik bence. Sitelerin de sağladığı imkanlar sebebiyle ciddi aidatları var. Zaten birçok siteye de giren çıkan belli değil. Napacağız bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılNeyi keyifli olacak en son sol. testisimle tartıştım mesela
10 Yorumla
1 yılBence keyifli değildir amma ve lakin kendi düzenin olur kimse karışmaz
10 Yorumla
1 yıl27 yildir tecrübeli yalniz olarak cevaplamak gerekirse
İnsan sarıma ihtiyaci duyuyor10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılElbette keyifli. Kalabalıklardan bıkmışsan, çok daha keyifli.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Kendiyle yalnız kalmayı sevmeyen, bunun tadını çıkarmayan kişi kendini keşfetmemiş kişidir.
10 Yorumla
1 yılSenede bir ay falan lazım. sindirime iyi gelir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Çok az bi zaman var, ayeı eve çıkacam o zaman belli olacak.
10 Yorumla
1 yılYalnız yaşıyorum ve mutluyum. Herkese tavsiye ederim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yıldeğil ama insanlar b. k gibi o yüzden daha tercih edilebilir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. Keyiflidir ama belli zamandan sonra tek olmak insanı sıkar yanında ses arayabilrisin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı.
1 yılHiç tavsiye etmem ilk 4 ay güzel gelir sonra sıkıcı
10 Yorumla 1.5 yıl yalnız yaşadım. Yurt ortamını vs katarsak yaklaşık 3 yıl yalnız yaşadım. Kafan rahat oluyor. Bir eşyayı nerde bıraktıysan orada buluyorsun. Kimse senin dağınıklığına veya düzenine laf edemez. Sürekli kafa dinliyorsun işte, özgürsün. Eksileri ise, yalnızlığı çok sevmeme rağmen 3 hafta üst üste kimseyle iletişime geçmezsen hafiften bi geliyorlar. Arada sosyalleşmek önemli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılEvet artısı ve eksisi mutlaka var, oluyor da ama sonuç olarak eğer yalnızlığa alışan biriyseniz hiçbir şeyi gözünüz görmüyor bir yerden sonra...
00 Yorumla
1 yılÖzgürlük, keyf, sorumluluk alma, planlama, ekonomi, mutfak, eşya vs konularda tecrübe için artıları vardır.
Her gün ne yemek yapsam diye düşünmek, çamaşır, ütü, temizlik, kira, faturalar, bir süre sonra yalnızlıktan kafayı yemek vs durumlar eksi yönler olabilir.00 Yorumla
1 yılHer şeyin iyi ve kötü yanlarının olabileceğini düşünmeden nasıl böyle hazır paket cevaplar verebiliyorsunuz anlamıyorum. Hayatınızı hiç mi rasyonel faktörlerle yaşamıyorsunuz siz?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİlk günler oh be dersin dünya varmış dersin ama günden güne yalnızlık baskısını artırmaya başlayınca bazı şeyler hiç öyle dışarıdan görüldüğü gibi değil
00 Yorumla
1 yılHiç yalnız yaşamadım ama aile evinden daha huzurlu olacağım kesin.
25 li hele hele 30+ asla aile evinde yaşanmıyor. Sana 10 yaşında çocuk muamelesi yapmaya devam ediyorlar çünkü, sende bunu kaldiramiyorsun ne deseler batiyor iyice ipler geriliyor.
Ha ailen aşırı rahattır ergenliginde bile hesap vermemissindir okey ama muhafazakar aile yapısında delirme garantili.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHemde çok , kafam eser kamp yaparım yaz kış fark etmez , kafam eser basar giderim il değiştiririm , geçen hafta sırf bir et lokantası için istanbuldan İzmir'e gittim
00 Yorumla Bence keyiflidir her şeye kendin karar veriyorsun ne güzel arada bi dışarı çıkıp sosyalleşirsin sadece
10 Yorumla
1 yılEvet boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başladım, bir zaman sonra o kadar alıştım ki kafam resmen dinlendi diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunalima giriyorsun psikolojik sorunlae bile olabilir kimse olmasa bike en azindan evcil hayvan edinmek faydali olabilir ilk baslarda guzek gelse de ikeriki zamanlarda yalnizlik psikolojiyi olumsuz etkiler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKeyifli yanları vardır ama bana göre değil. Ben çabuk kapanan biriyim. Dengemi kaybederim yalnız kalsam.
00 Yorumla
1 yılKendinle nasıl zaman geçirecegini biliyosan keyifli aksi takdirde sıkılırsın.
10 Yorumla
1 yılGenelde ogle ama bazen çekilmiyor etrafında ses istiyorsun tv açarak bu sorunu bir nebze çözüyorum.
10 Yorumla
1 yılBana göre evet çünkü sessiz ve yalnız olmayı seviyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Yanlızlık Allah’a mahsus derler ve çokta doğru. Yerine göre , bazen iyidir ama yanlız olmamak lazım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBence yerine göre en sağlıklısı oluyor ama bazende sağlık açısından sıkıntı yani yalnız olmak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılYalnız yaşamak keyifli midir değildir en az bir kişi olacak yanında
00 Yorumla
1 yılYalnızlık kaderin olmuşsa bir kere her ne kadar sıkıcı olsada katlanıyor insan..
00 Yorumla
1 yılHayır asla keyifli değildir intihar noktasına bile gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDenedim korktum geceleri İstanbul’da. Birkaç yıl sonra eve döndüm. Aile evide rahat odam var herkes girmez
10 Yorumla
1 yılArtısı karisanın edenin yok eksisi biraz evin tüm yükü senin üstünde paylaşacak kimse yok. İşte. Bende istiyorum ama gözüm yemiyor aslında çok güzel olacak ama mutlu olacak miyim birde onu düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoook keyiflidir, pis pasaklı çıplak osurarak sıçarak istediğin şekilde uzanarak rahat rahat yaşamaya yalnızlık denir
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@GGƏĆƏ bak o en güzeli, tesbih çeker gibi maden çıkarırım burnumdan 😂
Cevap sahibi1 yıl@GGƏĆƏ tuvalet mi? Asla kalkmam, içtiğim kolanın şişesine yapar koyarım kenara 😂
Cevap sahibi1 yıl@GGƏĆƏ 😂😂 kahvaltı yapmadım henüz, saat daha erken yeni kaktım
1 yıltabii ki keyifli, aksi düşünülemez bile. en azından hayatına karışacak kimse yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılşu an ihtiyacım olan tek şey olduğu için bana keyifli gibi geliyor..
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe alaka?
1 yılEv işleri zır ama rahat davranıp istediğin gibi yaşamak kolaylığı var
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇok keyifli çok çok çok çok çok çok çok çok çok b** keyifli
00 YorumlaYalnızlık bir süre sonra çok sıkıcı geliyor bizzat ben bu durumu yaşıyorum ama birisiyle bir iletişim kurdugunda en iyi arkadasin yalnızlık olduğu değişmez bir gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFena sayılmaz bazen ama kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
1 yılYanlız kalmak güzel ama yaşayamam yanlız korkarım
333 Yorumla- 1 yıl
Benim gibi yani korku filmi izueyemrzsin o zaman
- 1 yıl
@alphakan0138 izlemeyi seviyorum korkucagimi biliyorum ama yinede izlemekten vaz geçmiyorum aslında kendimi korkutmayi seviyorum 😂😂
- 1 yıl
Yalnız yaşayınca o olmuo işte :). Yalnız seyredemiosun
- 1 yıl
@alphakan0138 niye korkuyormusun
- 1 yıl
E yani istemsiz gölge mi geçti diye sürekli tetikte ve endişeli filmin etkisiyle
- 1 yıl
@alphakan0138 haklısın yaptın mı böyle bir delilik hiç
- 1 yıl
Yaptın o yüzden biliyorum 3 gün. Tedirgin oldum aklımdan düşünceden çıkmadı.. sen ruyana girmez mi
- 1 yıl
@alphakan0138 rüyama girmez ama kafamda çok kuruntu yaparım tek su içmeye gidemem hatta bu gece bile korkup eşimde su istedim kalk korkuyorum diye adam kızdı izleme bide böyle şeyler bidakine getirmem dedi 😂
- 1 yıl
Ayniyiz valla ben şu isteyecem kimse yok içmem ki :)
- 1 yıl
@alphakan0138 izliyceksen gündüz izle akşam ya da gece izleme akılda kalır gündüz izlerken korkunç gelmez ben fazlasıyla izlerim bazn herkes uyur yatağıma geçerim eşim uyur laptopbumla izlerim tüm korku filmlerini izledim diye bilirim şimdi yenilerini bekliyorum daha fazla korkmak için 😂
- 1 yıl
En korkuncu hsngisiydi
- 1 yıl
En çok seni etkisinde bırakan yani onu izleyim :)
- 1 yıl
@alphakan0138 etkisinde birkan olmadı ama bunu beğendim
https://youtu.be/JFe7Us1Uvyo?si=KZ7Vfd183ORHmd5X - 1 yıl
Amanın çok fena biseye benzio sen korktun mu
- 1 yıl
@alphakan0138 haha😂 hayır ama güzel sen korkar mısın bilmem ama
- 1 yıl
Daha mı gercekci konusu mu guzel
- 1 yıl
@alphakan0138 şimdi tam hatırlamıyorum baya oldu izleyeni aklımda kaldı ismi gerçekçi yani gerçek hayattan edinilmiş
- 1 yıl
Korktugunda adrenalin yukseliyir sen onu mu seviyorsun
- 1 yıl
@alphakan0138 eveettt😂
- 1 yıl
Akillisin aslında bunu kocam degerlendirmeli.. bazısı aşk filmi entrika fantezi izler.. eşin korku filmi izlemeli seninle
- 1 yıl
@alphakan0138 eşim korkar izlemez o daha çok aksiyon küfürlü vs izler 😂
- 1 yıl
@alphakan0138 teşekkür ederim bebiş
- 1 yıl
Küfürlü mu açık saçık mi
- 1 yıl
@alphakan0138 yok yok ya şu hani şey vardı sıfır1 gibi tarzinda
- 1 yıl
Ha sana göre kufurlu sen küfür bilmiosun argo deriz biz onlara
- 1 yıl
@alphakan0138 hahah😂😂 bilirim izlerim sevrim tabi toplum içinde gerek duymadığım sürece kullanmam kacinirim
- 1 yıl
Eşinle argo kullanmayı sevmiosun o zaman aranizda
- 1 yıl
@alphakan0138 sende az çakal değilsin hee ne sorucagini biliyosun😂
- 1 yıl
@alphakan0138 argo karşıyım bebiş
- 1 yıl
Ama küfürlü olabilir mi
- 1 yıl
@alphakan0138 hayır argo küfür sevmem bn
- 1 yıl
Harikasın süper bende sevmem
- 1 yıl
Bağımlılık yapıyor
20 Yorumla
1 yılkeyifli ama sıkıyo bi yerden sonra
20 YorumlaEvet belli bir süreden sonra
20 Yorumla
1 yılBana göre değil
31 Yorumla- 1 yıl
@Şişkolettaa cok güzelsin ya😀
1 yılYalnız yaşamanın en büyük faydası aldığın paranın sadece senin için olmasıdır, o yüzden tek kişi olarak gecinebilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat