3 seneye yakın evliyiz ve 3 yıldır aramiz iyi değil. Olmuyor. Hep şikayetçi. Evinden, vakitlerimizden, ailemden hep şikayetçi.
Annem ve babamı gelmesini hiç istemez, gitsek de isteksiz gider. 3 yıldır böyle. Bir keresinde annemgili çağırdığımda istemedi ben yinede çağırdım, yatakdan kalkmadığı için 6 ay ayrı kaldık. Sonra ağlayıp yalvardı bidaha yapmicam dedi, simdik 4 aydır yine beraber yine aynı duruma düştük.
Gectigimiz yaz 2 ay dünya yi gezdik, dondugumuzde her hafta dışarda yedik bazen filme gittik, bazen de dedim ki çok harcama yapiyoruz bu olmaz şu olmaz. Sonrasında annemgili davet ettiğimde nasıl et parası buldun hani paramız az diyordu. Sanki normalde kendimiz et yemiyoruz. Ve o 2 ay da 20 bjn dolara harcamışım halen anneme babama et aldigimi konuşuyor.
simdik her zaman problem kardeşlerin ne yapıyor da bize yemeğe geliyor annen baban ile. Kendi ailene zaman ayirmazsan çocuk vermem sana felan filan. Annemgil 2 haftada 2 saat geliyor. Bu 2 saat nasıl bizim zamanımızdan gidiyorsa. Resmen onların kullanıyor bana karşı. Ve bu hiç duzelmez gibi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
boşanmayı dene.
Kendisine diyorum, kendi istemiyor.
Abi vefasızın yası tutulmaz koy tekmeyi gitsin. Para harcamana değmez
Vallah zaten nezaman bir tatil yapsak, nezaman birsey yapsak. Hiç beni mutlu etmiyor. Annem babam ile 1 saat geçiriyim çok mutlu oluyorum.
Böylelerine yol vermek boşanmak yakışır kendi başını Yesin
6 ay ayrı kaldık. Yalvar yakar zorla geri geldi. Bide annem babam daha iyisi mi gelecek diye ayrılmamı istemiyor. Bu da ayrı bir konu.
Yav abi böyleleri değişmez ne yspsanda değişmez boş ver sen
Kardeş yazdıklarına istinaden yorum yapıyorum at kapı dışarı bu kadını. mutluluk huzur olmaz bence.
Duzelir duzelir diyorum 3 sene oldu hiç bir duzelme yok. Tamam git ozaman diyorum mutlu değilsen burada. O kadar kolay mı diyor.
Onun ailesi gelince nasıl davraniyor
Onlar pek gelmez. Bir biz gidiyoruz. Ama dün mesela geldiler. Ozel tanımlar cikarmis, hersey yapmış. Helal hoş olsun, hiç ayrım etmem ben. Annem babam dayimgile de aynı sofrasını açardı, komşulara da. Ama benim annem babama hiç bir hizmet etmiyor, isteksiz. Annem babam yemeğe gelecek 6 da, saat 5 olmuş daha oturuyor. Yok film bitmesini bekliyormuş. Bende diyorum arkadaş filme sonra da bakarsın 1 saatte insanlar gelecek. Yemem yapılacak felan. Ustüme çok geliyon diye ağlıyor sonra.
Anne babanın yerini hiç-bir kadın tutmaz. kaldiki 3 yıl dir boyleymisiniz. yol ver gitsin. hicbirsey senin hayatından ve yaşam kalitenden önemli değil
Zaten öyle. Ve haftanın 6 günü beraberiz. Oyle dışarda fazla vakit geçirmem. Sadece haftada 1 gün 2 saat ya annemgil bize gelir ya biz onlara. Annen babanı bizden önemli tutuyon diyor.
Biz diyor ama sen mutsuz ve huzursuzsun. neyse hayırlısı olsun diyelim
Tahammül yok saygı yok haliyle cinsellikte yok o zaman karı koca da yoktur
Düzelmez bu kadın asla düzelmez
Biraz da aciklarmisin? Bu bir nefretimdir? ya da karakter bozukluğu mu. Zaten beni sevmiyor gibi, seven bunu yapmaz.
Sevmiyor seven insan yapmıyor buna emin ol kendimden biliyorum. Gecmisimden. İnsan gerçekten sevse sana ailene değer verir ayrıca karakteri de bozuk çok bencil birisi
3 yıldır evliyiz. Benim ailemi hiç arayıp sormaz. Hep şikayet eder. Simdik de çocuk ile
Tehdit ediyor.
Bir acigini yakala onun sen. Boşanma davasında kullan. Hiçbir şey de yapamaz çok karaktersiz bir kadın çok
Bu nasil kadin aq direk bosan
Deisik seyler denemeniz gerek
İşin zor boşan
ailene değer vermiyorsa sana da değer vermez
Ondan beni sevdiğinden şüphe ediyorum zaten. Insan sevdiğine bunu yapmaz.
Boşa
Biraz aciklarmisin