Eşim ile 3 yıldır anlaşamıyoruz?

3 seneye yakın evliyiz ve 3 yıldır aramiz iyi değil. Olmuyor. Hep şikayetçi. Evinden, vakitlerimizden, ailemden hep şikayetçi.

Annem ve babamı gelmesini hiç istemez, gitsek de isteksiz gider. 3 yıldır böyle. Bir keresinde annemgili çağırdığımda istemedi ben yinede çağırdım, yatakdan kalkmadığı için 6 ay ayrı kaldık. Sonra ağlayıp yalvardı bidaha yapmicam dedi, simdik 4 aydır yine beraber yine aynı duruma düştük.

Gectigimiz yaz 2 ay dünya yi gezdik, dondugumuzde her hafta dışarda yedik bazen filme gittik, bazen de dedim ki çok harcama yapiyoruz bu olmaz şu olmaz. Sonrasında annemgili davet ettiğimde nasıl et parası buldun hani paramız az diyordu. Sanki normalde kendimiz et yemiyoruz. Ve o 2 ay da 20 bjn dolara harcamışım halen anneme babama et aldigimi konuşuyor.

simdik her zaman problem kardeşlerin ne yapıyor da bize yemeğe geliyor annen baban ile. Kendi ailene zaman ayirmazsan çocuk vermem sana felan filan. Annemgil 2 haftada 2 saat geliyor. Bu 2 saat nasıl bizim zamanımızdan gidiyorsa. Resmen onların kullanıyor bana karşı. Ve bu hiç duzelmez gibi.

Eşim ile 3 yıldır anlaşamıyoruz?