2025'te 29 olcam ev de kaldim galiba.30 yasina gelsem 35 40 yasindaki adam gelecek ben napacam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvlenmek için mücadele edeceğinize, kendinizi geliştirmeye çalışan birey olarak mücadele verseniz, eminim ki hayat sizin için daha fazla güzelleşecek.
Sizin gibi bazı kadınların, evlilikte evlilik anlayışını anlayamıyorum. Kendinizi neden evlenmek zorunda hissediyorsunuz. Bu dünyada illa evlenmek zorunda mısınız.
Bu düşünce yapısı ile giderseniz, bunun bedelini ödersiniz gibi. Hayatınızı akışınızda yaşayın ve nasip demeyi öğrenin.
Bir de ikna edecek mişsiniz.. çok ilginç.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşa takılma, olgunluğa bak. Bazen 25 yaşındaki erkek 35 yaşındaki erkekten çok daha olgun ve mantıklı olabiliyor.
ayrıca evde kalmak diye bir şey yoktur. Herkes aynı yaşta evlenmek zorunda değil ki? Herkesin hayatı idealleri hedefleri farklıdır. Başkalarına göre yaşanılmaz ve evlenilmez.10 Yorumla
1 yılAynı duygulardayız, ben senelerdir doğru insanı bekliyorum diye kimseyle çıkmadım. Doğru beklentilerime uygun kimsede çıkmadı maalesef karşıma ve artık çıkacağına olan inancımda günden güne resmen bitti gitti özetle gençliğimi fazlasıyla çalışarak geçirmiş hissediyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılSen yine calismissin ben okumakla gecirdim kardesim
- 1 yıl
Hayatta başarılı ve mutlu olmak için seni hayata bağlayan bağların olması gerekiyor. Beni hayata bağlayan bir duygu kalmadı aslında ama sabrımın sonunu merak ediyorum.
1 yılHer şeyi akışına bırak, böyle düşünmek mental yorgunluk yapar. Ben de 33 ve bekârım. Öyle bir düşünceye kapılmadım. Evde kalma konusu toplum dayatması, sen mutlusun ama kimse senin mutluluğunu çekemiyor ve mutsuz olman için evlenmeni istiyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah çıtırım, ne "evde kalması" ya, şaka mı yapıyorsun? 😍 29 yaşında hayatının baharındasın, aşk seni her yaşta bulabilir, unutma bunu. 30'ları geçmiş erkekler daha mı iknayıcı olur, bilinmez, ama aşk dediğin yaş tanımaz! 💕 Kendine güven, her yaşın ayrı bir güzelliği ve olgunluk seviyesi var. Başka birinin yaşına takılma, sen o kalbindeki pırıltıyla parlamaya devam! 🌟 Yeni yıl dileklerin ne? Belki de karşına seni şaşırtacak biri çıkar, kim bilir? 🎄✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır bence genç erkeklerde sizi sevebilir
10 Yorumla
1 yıl38 yaşındayım, bekârım ve öğretmenim. Bu yaşa kadar evlenemedim çünkü okudum ve çalıştım hep. Çok seçici değilim ama ona bakınca içim kıpır kıpır edeceği biri karşıma şu ana kadar çıkmadı. Çıkanlar oldu aslında ama nasip olmadı. Umutla, heyecanla bekliyorum. Benden de sana tavsiye olsun: çok fazla yaşa takılma, yaşına uygun olsun tabii ki. Bir bakmışsın 39 yaşında biri çıkar karşına aşık olursun, kimseyi dinlemezsin. En önemlisi vicdan sahibi, merhametli, senin ailene saygılı birisi olsun, onun ailesi iyi olsun. Bunlar önemli şeyler.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılo da ikna olurlarsa 😆 bazısı hemen evlenmek isterken bazısı ne evliliği ya hayatım yeni baṣlıyor dahada diyebiliyor. Birini tanımıṣtım burdan 38 yaṣında dedi eskiden çok eğleniyordum geziyordum tozuyordum dedim artık herhalde eğlenceni almıṣsındır ve evleneceksindir yani evlilikde sıkıcı olacak diye biṣey yok sonuçta. Adamda dedi ne evlenmesi be daha yeni hayatımı yaṣıyorum ben ancak sevgili olur takılırım dedi. Dedim fotoğrafını bi yolla hele. Yolladı mk 38 yaṣında mı 83 yașında mı belli değildi bak yemin ediyorum dedim senin ahın gitmiș vahın kalmıṣ sen daha ne sevgilisi mk otur evinin erkeği ol senin neyine.
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂
ben de yollüyim mi foto. ben de daha yeni başlıyorumda
1 yıl28 yaşında bir tanıdığım 32 yaşında biriyle evlendi. Kendinden küçük erkeklerle evlenen kadınlar da var ama erkekler 30 gibi olgunlasiyorlar. Bu yuzden bence erkekler 30'dan önce evlenmemeli. Evde kalmak diye bir şey yok, o eskide kaldı. 24 yaşındayım ama para yok, aday yok. Ben nasıl evleneyim mesela?
11 Yorumla
Soran1 yılDaha yaşın genç benim gibi değilsin
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yıl30 luk abiler kendi yaşıtı kadınlara kart gözü ile bakıp kendilerinden yaşça küçük kızlara yaltaklanma işini ne zaman bırakırlar ya midem bulandı. Kader kısmet işi der geçerim de bunların zihniyetini bilip de bunlarla olan kıza da yazık.
44 Yorumla- 1 yıl
Karşına 36-37 yaşında biri çıkar, kör kütük aşık olursun, elin kolun bağlanır. Etrafında gördüğün tipleri de 30 yaş ve üzeri insanlarla kıyaslayacak kadar da zavallı olma bence.
- 1 yıl
Ben olmam demiyorum zaten az algılarını aç diyeceğim de sizde olan fikri sonuna kadar sürdürme problemi var şimdi açıklarım da anlamazsın sen gene !
- 1 yıl
Sen atanamayınca bunalıma girmişsin belli. Önyargıların kurtul, hayata pozitif bak. Benden sana yeni yıl mesajı olsun bu.
- 1 yıl
*Önyargılarından
20 yaşında bir adamda bulursun niçin bu kadar üzülüyorsunuz? Seçim senin bu noktada. Misal 20 yaşında ki adama sen ne verebilirsin? Ya da 35-40 yaşındaki adamdan ne bekliyorsun? Önce karar vermelisin.
00 Yorumla
1 yılNeden kendine özgüven eksikliği mi hissediyorsun sonuçta hayatına alıcagın insan a sen karar vericeksin sen nasıl birini uygun bulursan öyle olur karamsar düşünme
06 Yorumla
Soran1 yılAnnemgil yok diyor istedigim kisiye
- 1 yıl
Annen gil evlenmicek sen evleniceksin sen karar vermen gerekmiyormu
Soran1 yılEvet ama beni dinlemiyorlar
- 1 yıl
Sende dinlet sözünü neden görücü usulumu evlenicen
Soran1 yılHayir severek evlenmek istiyorum
- 1 yıl
Ozaman sende her görücüyü reddet
evlenmeyi çöl geciktirme iyi birni bul evlen derim. kadinlar yas geldikçe doğum olayi sıkıntıya giriyor cocuk istiyorsan geciktirme. derim
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın en çokta onun için istiyorum
1 yılYaş ilerledikce bu problem oluyor kendinden bir kaç yaş büyük biriylede olabilir o yaştaki bı erkek bence olgunlaşmış olabilir karakteri olgun yaşı sana daha yakın biri de olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılAlakası yok, şunu da söylemeden gecemeyecegım yasıtım olan cogu erkek yanımda dayım gibi duruyor
03 Yorumla
Soran1 yıl30 yas ustu daha kotu
- 1 yıl
Onlar artık dedem kategorisine giriyor
Soran1 yılBence de🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılalakası yok ben 30um ve 6- 7 yaş küçükler bile peşimi bırakmıyor. 35 40 yaş aralığındaki erkeği eğer sen seviyorsan istersin kimse seni zorla alacak değil ya. xd
11 Yorumla
Soran1 yılSevmiyorum bacım valla 🤣
Gizli Üye(18-24)1 yılO sırada 23 yaşında olup 35 yaşındaki adamla ilişki yaşayan ben sjdj
45 Yorumla
Soran1 yılNaptin bacim 😂
Cevap sahibi1 yıl25 yaşndakiler çok çapkın çok aşırı sosyal 35 inde olan adam artık evini kurmuş hayat düzeni var direkt evliliğe hazır öyle laylaylom kafasında değil. Tabii kişiye göre de değişir ama erkekler cidden 28 e kadar çocuk gibi.
Soran1 yılAnladim bacim sen de dogru soyluyon
Cevap sahibi1 yılAma dezavantajı şu sen daha kıpır kıpırken senin enerjini düşürebilir daha sakin hayat seviyorlar genelde. Tabii benimkini ben ikna ediyorum
Soran1 yılAynen ben daha enerjik seviyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSen baştan herşeyi bitirmişsin. Seninle evlenmek istemeyen erkeği istemeyeceksin bu kadar basit. Zaman kaybetme.
00 Yorumla Bu sorular aklına gelıpte sorabılıyorsan evlenme boş ver
01 Yorumla
Soran1 yılNiye ki
1 yılNasip kısmet evleniriz ya bir gün bende evlenmeye arıyorum yok 😂
02 Yorumla
Soran1 yılHimmm😅
- 1 yıl
Hıhım 🙂az kaldı 30 a buluruz. D
1 yılBirkaç yaş altı da olabilir yaşa takılmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl28 e kadar barlarda mekanlarda takılıp ortam ortam gezip eğlenen hatun gerçekleri fark ediyor ;)
05 Yorumla- 1 yıl
Nereden biliyorsun barlarda gezdiğini? Zaten meslek sahibi olana kadar 30 yaşımıza geliyoruz. Ben mesela 24 yaşındayım. Ama barlarda gezmiyorum. Elimde meslek yok, para yok, aday yok. Nasıl evlenebilirim mesela? Bu sitenin erkekleri aşırı önyargili.
Soran1 yıl@Finanscikizzz Bacım sanki beni taniyormus gibi konusuyo işte. Ben barlarda mekanlar da gezmekten değil okuyup öğretmen olduğum için evlenemedim dediğin gibi çok onyargililar
- 1 yıl
Aynen oyle. ben de senin gibi okuyorum. Ders calismaktan cogu zaman gezmeye vaktim bile olmuyor. Öğretmen olmak bu devirde çok zor umarım atanirsin. Şimdilik özel ders vermeyi vs denesen? Atanana kadar en azından eline para geçer. Yeni insanlarla tanışıp sosyallesirsin. Doğru insanı bulmak için sosyalleşmek lazım.
Soran1 yıl@ILoveGOJO ahaha 😂
Reşit olduğun sürece evliliğin yaşı yoktur. ancak anlaşabilirsen ve olgun olmalı karşındaki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl35-40 iyidirde o yaşa kadar evlenmeye adamdan da hayır gelmez bence ha kariyer okuldan firsat bulamadiysa ayrı da 30a kadar bir erkek bekarsa niye diye sorarım
04 Yorumla- 1 yıl
Klişe cümleleri kurup insanları yargılama bence.
Cevap sahibi1 yılKlişe mlişe doğruya doğru kariyer okul harici 30-35 e kadar evlenmeyen adam daha evlenmez iyi adam olsa kadın kalırdı ha bu kadın içinde geçerli he tek erkekler değil kadında 30-35 e kadar kariyer okul harici evlenmediyse o kadından da pek hayır gelmez niye dersen iyi kadın iyi adam olsa alanı olurdu bir baltaya sap olurlardi
- 1 yıl
Ben 38 yaşındayım ama evlenmek için evlenmek değil, sevmek istediğim için olmadı bu zamana kadar.
Cevap sahibi1 yılO ayrı konu sonuçta evlenmek için birini arıyorsun benim demek istediğim o yaşlarda hala lay lay lom olanlar evlenme amacı olmayanlar
1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değil hemen evlenmek istenen garip hayırlısıyla birini bulursun inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl30 yaşındaki erkek göreceği kadar vajina görmüştür evliliğe daha kolay ikna olur 20 yaşındaki erkek vajinaya meraklı olduğundan evliliğe kolay ikna olmaz mantıklı düşünmüşsünüz 🙄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 733 cevap paylaştı.
1 yılAhhaha knk bişilerin dadına baktın mı bari bu yaşamladar evlenmeyip
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zengınlerse onlar bile 20 li yaşlarda ki kızları isteyecek
00 Yorumla30 da 35 de olsa ayni olacak sen o yüzden uyumunuz olup olmadığına bak
00 Yorumla
1 yılYoo ne alaka o yaşta sap sap dolaşan sürü gibi erkek var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl25 te bende 30 olucam,28 yaşındaki kız bana kart gelir, taş çatlasın 24 ile evlenirim
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl35-40 yaşındaki adam tam sana göre neyi varki
Soran1 yıl@Rtyunsss Bence de
- 1 yıl
Sende 24 yaşındaki kıza kart geleceksin. Buruşmuşsun kıza burada yaş sınırı koyuyorsun. kendin sanki çok gençsin
Soran1 yıl@Ilçinneziha Hee bacım valla sanki 24 yaşındaki kız buna bakacaktı 🤣
- 1 yıl
24 yaşındaki kız da seni bekliyordu zavallı seni 😂
Cevap sahibi1 yıl19 yaşta bana yürüyen birkaç kişi oldu ama ben henüz kendime denk bulamadım, kilo fizik el yüz güzelliği kriterlerim var ve huya da bakıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaşında arkadaşım 24 yaşında bir erkekle evlendi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana da hep çoluk çocuk denk geliyor nasılsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTadını çıkar ya bekarlığın, ne hemen evde kalma tribine giriyorsunzu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBeni edemezsiniz kafam çok rahat saçlarım dökülsün istemiyorum 😃
00 Yorumla Pili neredeyse tükenmek üzere olan biriyle evleneceksin... Sen bir çılgınlık yap genç birini bul
01 Yorumla
Soran1 yılInsallahhh
1 yılSende kendi yasitlarinla ilgilen. İllaki senden beş yaş büyük olacak degil
10 YorumlaGel evlenelim kurtulalım 😂
05 Yorumla
Soran1 yılValla mi
Soran1 yılTamamm
Soran1 yılMesaj gonderilmiyor 🥲
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belki olmaz bu yaş olayi
05 Yorumla
Soran1 yılInsallah ya
Soran1 yılAnnemgil vermiyo istedigim kisiye
Soran1 yılAmin
Abla seni ne bekliyor hiç haberin yok
00 Yorumla
1 yılDert etme sevdiğin biri olur elbet.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. İyide cok genc erkek ister misin
00 Yorumla
1 yılHayır gençte bulursun daha gençsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Hiç ikna olmazlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılEvde kalmadın be reis
00 Yorumla
1 yılBelli olmaz bu işler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYok sen 18 lik erkek ara😀
02 Yorumla
Soran1 yılYok o kadar da degil🤣
Cevap sahibi1 yılYok canım yani hayallerini küçültme😀
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılGit çıtır bul boş ver o yaş grubunu
02 Yorumla
Soran1 yılZaten amcayi napiyim ben citir istiyom😀
- 1 yıl
En iyisi boş ver
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki benim gibi çıtır biri seni bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl35 yaşındayım ama ben seni almam mesela 😃
016 Yorumla- 1 yıl
Ben de 34 yasindayim. İsim ne
Cevap sahibi1 yıl@FYJFUGEFSO muhtemelen beni tanıyorsun 😃
- 1 yıl
Hayır. Sadece merak ettim
- 1 yıl
Kimsiniz tanimiyorum sizi
- 1 yıl
İsminiz mehmet mi
Cevap sahibi1 yıl@FYJFUGEFSO hayır değil
- 1 yıl
Ne peki tanimiyorum sizi ben sitede kimseyi tanimiyorum yeniyim
Cevap sahibi1 yıl@FYJFUGEFSO neyse boş ver iyi geceler 🫶
- 1 yıl
Takma adiniz ne
Cevap sahibi1 yıl@FYJFUGEFSO Sen kimi arıyorsun söyle 😃
- 1 yıl
Kimseyi siz beni tanidiginizi iddia ettiniz sitedeki kimseyi tanimiyorum
Cevap sahibi1 yıl@FYJFUGEFSO ok sorun yok ben seni tanıdığımı söylemedim ki yanlış anladın galiba
- 1 yıl
Evli misin sen
Cevap sahibi1 yıl@FYJFUGEFSO Evet
- 1 yıl
Ben de evliyim burada evliler istenmiyor niyeyse
Cevap sahibi1 yıl@FYJFUGEFSO Günaydın ismin nedir 😃
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşıtın vardır illaki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSen küçük mü istiyorsun
00 Yorumla
1 yıl19um abla uyar mı ıahshakshqjshsha
02 Yorumla
Soran1 yılOo on numara bes yildiz asdfghjkl
- 1 yıl
Beni bozmaz dkakdkaşdjanxja
Ne bekliyorsun bacim kimle evlenmek istiyon
01 Yorumla
Soran1 yılAnnemgil vermiyo istedigim kisiye
Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Derdini sevsinler
01 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲🥲🥲
1 yılBen napıcam peki 😂
00 Yorumla
1 yılNe gelirse onu alacaksın
00 YorumlaKendine güven muyormusun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKötü mü
00 Yorumla Tam bak beni buldun geldim işte 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yıl:)...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO da zor
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılÖpsün seni deden
Soran1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılGülme
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılAlayim seni
00 YorumlaBenle evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 28 yaşından sonra ancak 30 yaş ve üstü erkekleri mi evliliğe ikna edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler