Yeni dizi bölümü geldi buyrun okumaya 🤭📢📣
Bir binada iki komşuyuz zaten. Ben aram iyi zannediyordum. İnsanların gülen yüzüne inanmamayı bir kez daha öğreniyorum... Veya aşırı beklenti içine girmişler demek ki bana karşı... Bana bir kaç gün önce bana yemek getirmişlerdi, tabaklarını daha götürmedim, annemi bekliyorum, gelsin yemek yapsın, tabakları öyle götüreceğim. Bir de tepemde tepindikleri için karşılığını almışlardı. Belki de biz ona yemek götürdük, karşılığına bak gibisinden bozuldular. İnsanların her davranışında bir art niyet arar oldum. Canı yanmış ve art niyet arayan insanların da art niyetli olduğunun düşünülmesi cabası...
Bugün de işyerinin her yıl başı gönderdiği geleneksel çikolata gelmiş ama işyerindeyim. Evde olmadığım için üst kat komşunun zilini çalmış, dış kapıyı bile açmamışlar. Sizce gelen çikolatadan ikram edeyim mi onlara da? Tabakları da bende ya. Bakın siz almadınız kargoyu ama alın sizin gibi aç köpekler için der gibi 😅
Kargocu da eşiniz göndermiştir, çikolata falan diyor. Eşim gönderecek olsa evde olmadığım bir zamanı mı seçer? Artık ağzımı mı aradı bilmiyorum. İnsanlara güvenim 0 ve ahlak anlayışı da hiç bu devirdeki kadar düşmemişti..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer