Bana çiçek alınınca ağladım? Rezil mi oldum sizce?

Erkeklerle pek munasebetim olmadi. Ya onlar adim atmadi yaklasmadi ya da ben bir sekilde geri durdum.

Biriyle görüşüyorum. Bir sekilde tanistik. Israr etmesiyle bulustuk. Bana bir demet çiçek yaptirmis. Bazen dusunurdum bir cicek ne hissettirir diye cevap bulamazdim. Sosyal medyada falan da gordugumde ne hissediyorlar acaba diye düşünürdüm.

Cicegi verdi bana. Saskinlikla ve heyecanla aldım. Ilk aldigim çiçekti. Cicege baktim baktim. Bir cicege baktim bir ona baktim. Tabi bu sirada sessizlik oldu. Begendin mi dedi. Cicege tekrar baktim, cicek alma hissime baktim ve birden gozlerim doldu. Ona bakmadan begendim diyebildim ama bir turlu de toparlayamadim. Gozumdeki yaş geçmedi. Biraz annemde aklima geldi.

Istemeden saniyelik ona baktim. Noldu dedi. Bir sey yok dedim. Bir durgunlastin iyi misin dedi. Iyiyim, cicekleri cok begendim tesekkur ederim, bu benim ilk çiçeğim dedim. Yuzunde hafif bir saskinlik gibi bir ifade oldu. Ilkler özeldir ya, şu an o listeye bu hareketinle girmis oldun dedim.(bu detaya da gerek yoktu bence)

Hangi cicegi seversin bundan sonra ondan alayim dedi. Dusundum. Bunu dusunurken yine gozlerim doldu. Duygusal bir insanim ama nedense o gun daha da boyle oldum. Bir de ustune şoyle dedim.

Ben hangi cicegi sevdigimi bilmiyorum ki. Bir tek gülü ve kokusunu biliyorum, digerlerini pek bilmiyorum diye bir cumle cikti agzimdan (simdi dusunuyorumda bu detayi bilmesine de gerek yoktu, durduk yere dokuluverdim adama)

O da o zaman sevdigin cicegi deneyerek buluruz dedi. Gulumsedim bir sey demedim. Ben boyle bu işin duygusal olacagini bilemedim dedi. (Ikinci gereksiz konusmam geliyor)

Dedim ki hem ilk cicegim diye hemde annem aklima geldi. Annelerimiz cok özel hepimiz icin. Sen cicegi verince o aklima geldi. O hic cicek almadı. Babam almadi, boyle huylari yok. Her kadin sevinir boyle bir seye. Kac yasinda kadin şu an benim yasadigim duyguyu, heyecani bilmez, ki bende yeni yasiyorum zaten dedim. (Bir gereksiz cumle daha)

O da ne diyecegini bilemez gibi oldu. Belki eger bir gun tanisirsak ona da alırım. Ben anneme ozel gunlerde alirim ama sen boyle deyince eve gidince ona da alsam iyi olacak galiba, hatta senin annene de benim anneme de alalim olur mu dedi.

Bende bilmem olabilir. Boyle bir erkekten, hayat arkadasindan almak gibi olmaz ki, onun duygusu farkli. Cocuklarin, torunlarin ya da baska birinin almasiyla bir degil ki dedim.

Bende neyse bir anda cok duygusallik oldu bende anlamadim, tuhaf oldu. Kusura bakma. Bir cicekten nerelere geldi konu diyerek kapatmaya calistim.

Adamin yaninda bir cicek icin ne hallere, ne duygulara girdim. Neler neler dusundum. Bana cicek alinmasi heyecani, hissi guzelken, annem vs dusunurken duygudan duyguya girdim. Gormemislik olunca boyle oluyor galiba.

Simdi dusununce utaniyorum. Ne dusundu acaba hakkimda. Rezil mi oldum?

Bana çiçek alınınca ağladım? Rezil mi oldum sizce?