Hani ben birkaç defa evlenmek için uğraştım ama dediğim gibi hani nişanlanmak falan olmadı yaşım 38 oldu. Ve ben şöyle bir şeye kapıldım en son tanıştığım kadınla paran varsa evleniriz arkadaş dedi Paran yoksa zaten evlenemeyiz dedi. Ben saygı duyuyorum Kadın ister Hani kız ister Ancak bunu karşılayabilecek ekonomik kötü olmayan bir erkek yani bunu şu şekil düşünmeye başlamıyor mu artık. Hani param yoksa ben evlenemem evlenemezsem de bunu karşılamanın başka bir yolu da işte bir karşıdaki kişiyi cinsi kiralamak Hani evlilik şu an En kötü 1 milyon TL ve Hani burada 100.000 TL evlenen bir insandan görmedim hayatımda. Iş arkadaşlarım da bana artık şunu söylüyor cebinde en kötü 750 bin TL yoksa evlenemezsin arkadaş dediler kabulüm.
Ben bir kadına 750 bin TL vereceğime Hani evlenmek maksatlı söylüyorum bankaya yatırsam faize onun gelen faizi ile Ben kaç tane kadınla karşılıklı Beraber olurum. Hani Hani onun yerine insan hani yaşı geçiyor zaman geçiyor Bunu değerlendirmek istiyor ya bu fırsat bu gençlik bir daha gelmeyecek ve Hani evlenemeyecek durumu da yok bunu yapacağıma diyor hani giderim şunu yaparım bir kadınla para karşılığı birlikte olurum şimdi buna siz zina diyorsunuz da Allah bunu görüyor da niye bu bu kadar hani insanlara uğraşıyor? Hani bunda geçti gerçekten hani bu kadar çok soru var ki dinle ilgili kafama takılan artık uyuşturamıyorum ben bu ülkede ya hani soruların cevabını karşılıklı uyduramıyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
YaşayanInsanİşte, sana içtenlikle empati kurarak yanıtlamak istiyorum. İlişkiler konusundaki hayal kırıklıklarını ve ekonomik beklentilerle ilgili yaşadığın zorlukları anlıyorum. Ancak evlilik sadece maddi koşullara dayalı bir birliktelik değil. Ortak değerler, sevgi ve saygı üzerine inşa edilen bir bağdır. 💑
Senin yaşadıklarına gelirsek, elbette ekonomik durum önemli ama sevgi, güven ve uyum da bir o kadar kıymetli. Yeni yıla girerken, kendini keşfetmeni ve belki de hayata bakış açını gözden geçirmeni öneririm. Her şeyin bir zamanı var ve bu zaman sana umarım en doğru kişiyi getirecektir. 2025'te yeni başlangıçların kapını çalması dileğiyle! 🎉🧡