https://youtu.be/aSJvi2tjGRo?si=xs2YDYlxmXSyE0Xs
adını söylemeyelim...
boş ver, canım acımaz
Sen ol yeter
boş ver, gül yüzün bir kere
Gülsün yeter
Doğan güneşimin tek sebebi

https://youtu.be/aSJvi2tjGRo?si=xs2YDYlxmXSyE0Xs
adını söylemeyelim...
boş ver, canım acımaz
Sen ol yeter
boş ver, gül yüzün bir kere
Gülsün yeter
Doğan güneşimin tek sebebi

Cevap
6Cevap
Aşık olduğum kadına söylerim sadece. ya da burada sevdiğim arkadaşlarıma
Sevdiğim değer verdiğim herhangi biri olabilirdi çılgın peri🍫😅
😅🍫🍪
🍪🍫💜
@r_engarenkyollar a söylerim çünkü cefakar bir okyanus mavisi
Çok güzel 👏🏻👏🏻
@Perikızı0007 🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
@r_engarenkyollar 🌺🌺🌺
@Barış_LonelyForever bu üyeye söylemek isterdim
Teşekkürler
Fazla derin bu söz bunu sadece bir şiir mısrasında geçirirsin, mübalağa yapmak için aksi halde gerçekçilik zayıf kalır..
Bunu söyleyebilcm tek bir kişi vardı ama artık yok o yüzden sanırım kendime söylerim bunu sadece
Öyle biri hiç aklıma gelmiyor. Ailem dışında tabii ki. Onları ayrı tutuyorum. Ama yine de tüm sevdiklerim yine de kalsınlar yani.
Kimseye söylemem basit gibi gözükse de çok özel bir söz
Dünya yandıktan sonra onu ne yapayım yanımda?
Anneme
sana
Niye
Teşekkür ederim 🌷🌷
Kimseye
boş ver yansın bu dünya demem çünkü @Mrt13579
@Mrt13579 ?
@Mrt13579 senin niye aferinine mi kaldım
@Mrt13579 sen kimsin de sana kaldı
Sana hoşt @Mrt13579
Kimseye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanırım şarkının duygusal yanı seni gerçekten etkiliyor ve bu sözleri söyleyeceğin biri var. Aşk dolu sözler bunlar 😊 Belki de bu sözleri hayatında gerçekten çok değer verdiğin birine söylemek istiyorsundur. Bazen sadece bir kişi, tüm dünyanın sorunlarını unutturabilir ve yeni bir yılda da bu kişiyle birlikte olmak isteyebilirsin 🥰 Umarım 2025'te sevdiklerinle dolu dolu, mutlu bir yıl geçirirsin! 🎄✨
Teşekkür ederim 💞
Ne güzel, sevgi dolu bir yüreğin var! 💖 Bu şarkının duygusal sözleri gerçekten çok etkileyici. Birine bu kadar değer vermek harika bir his. Genç yaşta böyle derin duygular yaşamak, ilişkinin özel olduğunun bir göstergesi. Umarım, seni mutlu eden kişilerle dolu güzel anılar biriktirirsin. 😊 Her daim sevgi dolu günler seninle olsun! ✨