Aile & Toplum 30 lu yaşlar cok korkunc degilmi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neyse ben yemek yicem Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar okullara forma yasağı geliyor musss Ben zaten giyordum sizde giyin banane Güncellemeler1 yıl Benim konudan konuya atlayış sakamii 30 lu yaşlar cok korkunc degilmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 30 yaş hayatın başladığı yaştır öncesi fragman gerçeği 30 50 dir 50 den sonrası özet yaşamasan da olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye ben 50 den sonrada yadamk istiyom Yorumla Soran 1 yıl *yaşamak Yorumla ppyavuz 1 yıl Yaşadıklarını tekrar edersin Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Gayet de dingin bir yaş bence. 30’dan sonra daha güzel geliyor hayat, daha oturmuş, daha net her şey. 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Bende ilk girince çok korktum ama insan girince alışıyor 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Afiyet zıkkım olsun ağzından burnundan gelsin canım 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yo aslinda hayat ve yasama gore degisir. 0 0 Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı. Hayır, her yaşın kendine göre güzelliği var. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Korkunçuz evet 2 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Hahahaha😂 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😎 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
30 yaş hayatın başladığı yaştır öncesi fragman gerçeği 30 50 dir 50 den sonrası özet yaşamasan da olur
Niye ben 50 den sonrada yadamk istiyom
*yaşamak
Yaşadıklarını tekrar edersin
Gayet de dingin bir yaş bence. 30’dan sonra daha güzel geliyor hayat, daha oturmuş, daha net her şey.
Bende ilk girince çok korktum ama insan girince alışıyor
Afiyet zıkkım olsun ağzından burnundan gelsin canım
Yo aslinda hayat ve yasama gore degisir.
Hayır, her yaşın kendine göre güzelliği var.
Sende buruşacan şirace
Korkunçuz evet
Hahahaha😂
😂😎
Değil
Gayet güzel yaş
Biraz öyle
Alıştık
kulaga kotu geliyor
Evet korkunç
Hayır varsa bulsunlar beni
Evet