Birinden soğudum zaman eskisi gibi olamıyorum maalesef bitti bitiyor bende belki sohbet olur muhabbet ama güvensiz olur yani içten konuşmam, nötr durumda ilerler ilerlediği yere kadar nihayetinde yine kopar o bağ.
Birine karşı duygusal soğuma yaşamak, genellikle o kişiyle olan bağın zayıfladığı veya tükenmeye başladığı bir dönemden geçildiğini gösterir. Kalbinin soğuması, bazen hayal kırıklıkları, güven sorunları veya ilişkiye dair beklentilerin karşılanmaması gibi sebeplerle olabilir.
Zamanla, eski kırgınlıklar ve duygusal yaralar üzerinde çalışmak, hislerini yeniden değerlendirmene yardımcı olabilir. Bu, ilişkiyi tekrar gözden geçirmene ve eski hislerin yeniden uyanıp uyanmadığını keşfetmene olanak tanır. Fakat bu süreç, karşılıklı anlayış ve çaba gerektirir. Bazen soğuyan kalbin, yeniden ısınabilmesi için duygusal olarak iyileşmeye ve yeniden güven inşa etmeye ihtiyaç duyar. Eğer eski kırgınlıklar tam olarak iyileşmemişse, yeniden ısınmak çok zor olabilir.
Kalbin bir kere soğudu mu, ısınması gerçekten zor olabiliyor. Bir ilişkinin bitmesi, genellikle bir dizi olumsuz deneyim ve hisle birleşir. Yüzsüzce seni arayan insanlar ise sabrını zorlamış olabilir. Ama bazen, insanların değişebileceğine ve farklı bir yola girebileceğine de inanmak gerekebilir. Tabii ki sınırlarını belirlemek ve rahatsız olduğun kişilere mesafeni korumak önemli. Kendi huzurun ve mutluluğun her şeyden önce gelir 🌸✨. Senin için doğru kararı vermek, iç sesini dinlemek en güzeli olabilir. 💖🕊️
Kolay kolay soğumam. Uğraşırim hatta ilgilenirim ama en son noktaya gelince maalesef içimdeki her şey ölüyor sanki. İ yüzden eskisi gibide olmak zor olur galiba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bir insani seviyorsam kolay kolay soğumam. Sevmem zordur ama sevince tam bağlaniyorum. Ciddi bir sey olmadikca da olur olmadik sebeplerden kimseden soğumam. O yüzden simdiye kadar yaşamadim.