Kişilik & Karakter Soğuduğunuz bir insana tekrardan ısınabilir misiniz? mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soğuduğunuz bir insana tekrardan ısınabilir misiniz? Mümkün mü bu? Soğuduğunuz bir insana tekrardan ısınabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl soğuduğum bir insanaasla geri ısınamıyorum.. maaleesef 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Soğuduysam tekrar ısınamam. İçimden muhatap olmak bile gelmezken imkansız bir durum. 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Durup dururken soğumayacağım için bu ihtimalin olması gibi bir şey yoktur 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İmkansız. Kolay soğurum ama ısınma olamaz. 0 0 Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. Hayir cunku sogutan hareketi surekli aklima gelir. 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
soğuduğum bir insana
asla geri ısınamıyorum.. maaleesef
Soğuduysam tekrar ısınamam. İçimden muhatap olmak bile gelmezken imkansız bir durum.
Durup dururken soğumayacağım için bu ihtimalin olması gibi bir şey yoktur
İmkansız, asla eskisi olamam.
Hayır bitmiştir bir kere
Yok gittikçe buz tutuyorum
İmkansız. Kolay soğurum ama ısınma olamaz.
Maalesef mümkün olmuyor
Hayir cunku sogutan hareketi surekli aklima gelir.
Evet
Nükleerle belki.
Hayır
Çok zor
Çok zor.
Çok zor
Mümkün değil
Isınamam, çok zor
Isınman gerekte yok
çok zor