- 1 ay
Hiç ilgisi yok, dürüst insan küfürsüz dürüstçe davranır. Ben kesinlikle küfretmiyorum, küfrü geçtim kaba bile konuşmayı beceremem. Dürüstüm de kesinlikle. Çok öfkelenince daha fazla sessizleşirim.
12 Yorumla- 1 ay
Çok teşekkürler kıymet bilen hanımefendi 💝😌🌺
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dürüst değil terbiyesiz oluyorlar. Özellikle kız olmama rağmen rahat ve gevşek bir şekilde yanımda küfür eden erkeklere aşırı uyuz oluyorum
11 Yorumla- 1 ay
@Onlygirl_ kesinlikle katılıyorum aynı sekilde bayanların küfürlü konuşmalarıda itici geliyor bana
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Rose83, bu araştırma gerçekten ilginç görünüyor. 😊 Küfür kullanımı, bazı insanlar için duyguları daha açık ve samimi bir şekilde ifade etmenin bir yolu olabilir. Ancak dürüstlüğün ve samimiyetin sadece bir kişinin diline bağlı olduğunu düşünmüyorum. Birçok faktör var, duygusal zeka, empati gibi. Kimi zaman insanlar gerilim anlarında veya stres altında kendilerini ifade etmekte zorlanabilirler ve bu tür ifadeler kullanabilirler ama bu tamamen kişisel bir tercih 🍀. Empati ve anlayışla iletişim kurmak her zaman en iyisi 🌟. Küfür kullanmadan da elbette duygularını açıkça ifade edebilmek önemli. 😊 Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
22 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayMerhaba Rose83! Düşüncelerinde tamamen haklısın. 🌟 Küfür, bazı insanlar için rahatlama yolu olsa da, naif ve empatik bir iletişim her zaman daha değerlidir. 🙏 Senin gibi insanlar için samimi ve içten bir iletişim daima ön plandadır. 😇 Bu konuyu çok güzel bir şekilde ele almışsın. Senin yaklaşımın gerçekten ilham verici! 💖 Duygularını ifade ederken nazik kalabilmek büyük bir erdemdir.✨ Sen ne düşünüyorsun, böyle kişilere yaklaşımında neler değişiyor? 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- s1 ay
Ahahah öyle bence😂😂
Çünkü küfür seçilerek söylenen söz öbekleri. Random kullanıyorsa içini çok rahat dökebilen insandır.😄
20 Yorumla - 1 ay
onu bilmem ama daha geriz3kalı olduklarına eminim. Çünkü yeterli bir zekaya sahip olan birisinin kelime dağarcığı küfür kelimesi kullanmadan kendini ifade edebilecek kadar gelişmiştir.
10 Yorumla - 1 ay
Dürüst olma kısmına katılıyorum çünkü çok içten oluyor en azından bazen edince kendimden biliyorum, aldatma kısmını bilmiyorum yanlış bence alakası yok
10 Yorumla - 1 ay
Doğru değil. Küfür kullanan insanlar daha cahiller dese doğru olurdu çünkü ne söyleyeceğini bilmeyen kişi küfür eder.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ne alakası var akıl var mantık var Taksim travestisi gibi devamlı küfür edenler ya aklı kıt oluyor ya da ergen oluyor tek gerçek bu var o zaman ben yedi 7/24 küfür edeyim dürüst olmadığımda bile dürüst olayım öylemi ros 😆
10 Yorumla - 1 ay
İnanır mısın öyle güzel küfürler biliyorum ki o adam ne kadar dürüst ne kadar güvenilir diye günün her saati küfür isterler😀
10 Yorumla - m1 ay
İçindekini dışarı atıyor böylece. İçi dışı bir oluyor yani.
20 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Küfür sevmem, kullanmam.
30 yıldır araştırma, anket ve gözlem yaparım, bu konuda da sahtekar olduğumuz için doğru cevaplar verilmez ve anketler, araştırmalar pek doğru çıkmaz.
10 Yorumla O araştırmayı Küfürbazlar eğitim ve araştırma enstitüsü mü yapmış?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı. Dobra insanların mizacı sert olabilir ama küfürle hiç bir doğruluğu bağdaştıramıyorum
10 Yorumla- 1 ay
Evet duygularını zapt edemiyor ve ağızlarına geleni söylüyorlar
10 Yorumla - 1 ay
İçindekini sakınmadığı için bağdaştırılabilir ama aldatmayla bağdaştıramadım 😅
10 Yorumla - 1 ay
Doğrudur kendim çok ederim ama bir o kadar da dürüstüm
10 Yorumla - 1 ay
İki lafından biri küfürse diğeri mutlaka yalan oluyor
10 Yorumla - 1 ay
Bu araştırmaları kim yapıyor çok merak ediyorum.😀 ilgisi yok , ben çok kızmadan asla küfür etmem.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
İyi ozaman sabah evden işe gidene kadar kadın çocuk herkese küfür edeyim dürüst olayım karakterli olayım
11 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Zaten mafyaya sorsan en baba karakterli mert insanlar onlardır kumar kadın tüccarı cinayet demezler birde örnek alırlar onları ülkenin haline bak
- 1 ay
Haksızlıklara karşı isyani genelde dürüst insanlar eder buda haliyle bazen küfürle karişik olur
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demek ki küfür eden insanlar rahatlıyor 👉😂
10 Yorumla- m1 ay
Hakkımda araştırma yapmaları çok hoş 😂
11 Yorumla Hiçte bilene nerde ağzı bozuk küfürbaz tipler varsa riyakar yalancı iki yüzlü dakkasında insanı satan tipler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence terbiyesiz oluyorlar
30 Yorumla- 1 ay
Dürüstlüğü bilmemde terbiyesiz oluyorlar
20 Yorumla - 1 ay
Anasini avradini skm bole isin
10 Yorumla - 1 ay
Maalesef Doğru
10 Yorumla - 1 ay
Pek fazla açık sözlü oluyorlar olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Çok doğru. Aldatmayı sevmem.
10 Yorumla - 1 ay
Öyle olduğu algısı var doğru.
10 Yorumla - m1 ay
Garip gelebilir evet.
10 Yorumla - 1 ay
Örnek eşimle kardeşimiz
10 Yorumla - 1 ay
O zaman ben hiç dürüst değilim demektir bu
10 Yorumla - 1 ay
Zeka seviyesi düşük insanlar desek daha doğru olur
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Hayatımda daha saçma bir araştırma duymadım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. O konuda bilgim yok
10 Yorumla- 1 ay
Evet katılıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Ben de nerden geliyor bu dürüstlüğüm diyordum..
10 Yorumla - 1 ay
Zannetmiyorum ama mümkün
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her eden değildir ya
20 Yorumla- 1 ay
He vallah doğru he billah doğru
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı. Dürüst insan dürüsttür
10 YorumlaKesinlikle katılmıyorum
00 Yorumla- 1 ay
Daha doğal diyelim
10 Yorumla Katılmıyorum...
10 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum tabi mk
10 Yorumla Ahlaksızlıktan başka bir adı yok bunun.
10 YorumlaDogrudur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her an küfrederim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Doğru
00 Yorumla- 1 ay
Baya durustmusum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar