Duygularını direkt fitresiz olarak yansıttıkları için daha dürüst oldukları söyleniyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz 🤔

Duygularını direkt fitresiz olarak yansıttıkları için daha dürüst oldukları söyleniyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz 🤔

Ağzını her açtığında olur olmadık yerlerde küfür eden tiplerden nefret ederim. Fakat lafı gediğine oturtan ve 90 a takan biri olduğum gerçek. Bazı kelimelerim bin küfür etkisi yaratabiliyor. Bu yetenek ve çap da bazılarında olmadığından mütevellit kuduz moda giriyorlar kıyamam ahshah
Lan soruyu gene kendine çevirdi ya la 🤣 bir kez de ürün yerleştirme yapma 😱
Yerleştirmeyi seviyorum yani ürün 😏
İş gereği değil mi 🤔
Bana kalırsa küfürlü konuşmak bir insanın daha dürüst olduğu anlamına gelmez. Dürüstlük, bir kişinin ne düşündüğünü veya hissettiğini açıkça ifade edebilmesiyle ilgilidir, kullandığı dilin sertliğiyle değil. Küfür, bazıları için duygularını anlık ve net bir şekilde ifade etme aracı olabilir, ancak bu, dürüstlük yerine kendini ifade etme tarzıdır. Hatta bazen küfür, karşı tarafı manipüle etmek ya da agresif bir tutum sergilemek için de kullanılabilir. Bence bir insanın dürüstlüğünü anlamak, söyledikleriyle yaptıklarının tutarlılığına ve samimiyetine bakmaktan geçer. Dürüstlük sakin bir dilde de, güçlü bir dilde de kendini gösterebilir. Önemli olan, doğruyu söylemek ve niyetin açık olmasıdır.
Mantıklı ve bunu şimdi fark ediyor olmalarından dolayı ben onların da ak 😀
Aslında burada mesele küfür değil...
İnsanları analiz et en dürüst olanları bir kenara ayır...
Sonra sahtekar, şerefsiz, yalama, yalancı olanları bir kefeye topla
İki küme birbirinden net şekilde ayrılacaktır.
Rahatça her ortamda küfür edenlerin sayısı ilk kümede daima daha fazladır...
Buna kalabalık ortamda ekmek banarak yemek yiyenleri, boyacı, dilenci ya da mavi yakalı kim olursa olsun aynı tondan konuşanları da ekleyebiliriz...
Aslında dürüst insanlar ile doğal davranan insanlar arasından bir bağlantı var.
Küfürlü konuşmak bir dürüstlük kriteri olamaz, olmamalı.. Erkekler arasında bile çok samimi arkadaşın haricinde küfürlü konuşmaya hoş bakılmaz.. Dürüstlük önce kalbini sonra da dilini yalandan arındırmakla olur...
Cevap
19Cevap
Ne alaka yanlış böyle bir şey küfürden nefret ederim
Psikolog diyor Instagram da hoş bugün bir tanesi kadınlara kabızlarsa yaklaşmayın duygusal olarak ikilemde olduklarında kabız olurlar dedi 🤣
bence de önüne gelene diploma veriyorlar 🤔 su ürünleri mezunu olup beslenme koçluğu yapanların olduğu bir ülkeden çok bir şey beklememek lazım 🤣 kesin dış işleri okuyup psikolog olmuşlardır 🤣
Hayır alakası yok hiç
Küfürlü konuşmak ile dürüstlük arasında hiçbir bağlantı bulamadım. Dürüstlük doğruyu söylemek, sözünde durmak ve güvenilir olmaktır. Küfürlü konuşmaksa saygısızlıktır. Bir kişinin dürüst olup olmadığını anlamak için eylemlerine ve tutarlılığına bakarım kullandığı dile değil
Öne sürülen tezde şunu söylüyor. Etrafındaki insanlardan çekinmedigi için küfür ediyor dolayısıyla etrafındaki insanlardan çekinmedigi için doğruları söylemekten de çekinmez. Bunu diyen psikolog bu arada 🤔
Ben tezi söyledim niye üstüme geliyorsun diyene söyle 😱
Bir dovmedigin kaldı 😱
Ben abartmam 😒
Ağzına sakız eden biri dürüst değil saygısız gelir bana. Hepimiz yerine göre argo ya da küfür kullanıyoruz ama sürekli de olmaz.
Cahiliye devrinde kız çoçuklarını diri diri toprağa gömen barbarların torunları gibi bir insana hakaret olsun diye 'Seni s! ker! m senin annenin @mın@ koyarım' gibi iğrenç sözler derler madem iğrenç kafalarında iğrenç dünyalarında s! k! lmek bu kadar iğrenç o zaman evlendikleri kadınları da s! k! p sonra seni seviyorum demesinler Kendileri de sevgiden yoksun dünyaları da olmaz olsun...
E alaka adam eşşek kadar olmuş yanından çocukları yaşında kızlar geçiyo telefonda ana avrat küfrediyo bunun neresi dürüstlük bu afam dışarda böyleyse evde inanılmaz dürüsttür evde nadıl küfür ediyo eşine çocuklarına zaten küfür bi bizim bide bulgarların kültüründe çok yaygın iki ülkenin insanıda çok dürüst zaten😂😂😂
Yorumum sana değil kardeş yanlış anlama
Ağzına geleni söylemek dürüstlük değildir onu demek istedim karşındakini kırmamak dürüstlüktür hatalıda olsa çekerdin bi kenar uyarsın küfür etmeye gerek yok yani
Dürüst insanların daha çok küfür ettikleri üzerine bir genelleme yapılıyorsa buna katılabilirim. Ama her küfür eden insanın dürüst olduğuna dair bir genellemeye asla katılamam sanırım. Çok küfürbaz yalancı gördüm 😂 Genel karakter özelliklerini bir şeye göre genelleyemeyiz bence.
Küfürlü konuşan insanların daha dürüst olduğu görüşü, bazılarına göre onların duygularını açıkça ifade ettikleri anlamına gelir. Ancak bu durum herkes için geçerli olmayabilir; bazı kişiler küfürü saygısızlık olarak değerlendirebilir. Sonuç olarak, bu tamamen kişisel bir bakış açısına bağlıdır.
Yüksek aklı olan insan küfretmeden lafı gediğine koyar en zarif üslûpla. Dürüstlük ve patavatsızlık farklı konular.
💃💃
😂😂 kesinlike öyle düşünüyorum bu fikrimi değeştiren kişi de @sozlerin_prensesi 😂😂😂
😃😃😃😃
Öyle harbiden 🤣
Ben sana güveniyom be 🥹
Beni tanisan da değişirdi 😱
@Catutigernos küfür mu ediyorsun 😱😱😱😱
Gerektiği yerde 🤔
ne olur hoşlan :D bir kere kadınların asıl küfür etmemesi gerekir 🤔
çok yanlışsın küfür etmeden dine giremezsin 🤔
Küfür Allah'a karşı olacak diye bir şey yok 🙃
ne diyor Kuran ve hadislerde 🤔
en son Kuran'ı önüme atan kız bir daha cevap vermedi :D bana kalırsa söyleyemiyorsun çünkü bilmiyorsun🤣 ayeti atınca kaçtı :D dine girerken şahadet getirirsin o da İslamdan başka bütün dinlere ve ilahlık iddiasında bulunanlara küfürdür 🤔
alenen kaçıyorsun bak geçen de biri aynısını yaptı Kuran'ı okudun mu dedim evet dedi birden fazla meali var diğer mealleri de okudun mu dedim evet dedi ayeti attım bir daha sesi soluğu çıkmadı 🤔
Ayetlerin hiç birinde küfür kelimesi geçmiyor 🤔 ve küfür Allah'a edersen diyorsun. Şahadet getirirken La ilahe illallah diyorsun burada Allah'tan başka herşeye küfür ediyorsun 🤔 sonuçta küfür ederek dine giriyorsun. Bu da yeri geldiğinde, yerinde kullandığında her şey iyidir, güzeldir anlamı çıkar
Ben elimde olmadan çok ediyorum sinirliyken özellikle
normal insanı sinir hastası eder ülkemdeki güzel insanlar 🤔
Kim yapmış bu araştırmayı acaba shshsh tekrar yapsın
Instagram'da bir psikolog öyle dedi 🤔
Sorma kabızlığı kadının psikolojisine bağlayan kadın psikolog videosu izledim bugün kuş kadar beyni yok bazılarının 🤔
neymiş duygusal ikilemde olduklarında kadınlar kabız olurlarmış 🤣
Bunu diyen kadındı kendinden biliyordur belki 🤣
Ben bunlardan daha çok psikolojiden anlıyorum ya 🤣
Değil mi 🤔
Neye göre kime göre🤔
Belki de sadece kültürsüzdür 🤔
Instagramdaki psikologa göre 🤔 insanlardan cekinmeyip küfür ettiği için doğruları da söylemekten çekinmez tezini sürüyor ortaya 🤔
Psikologlar instagramı esir aldı zaten onlara göre bende her hastalık var mesela çok dinlememek lazım
He ya abarttı şekilde hem de
Yerinde zamanında itinayla dövülür sövülür… İki lafından biri küfürse bu dürüstlük değil mallllıkkktır…
Küfürlü bir üsluba sahip olan biri sadece saygısız bir insan. Kendisine ve başkasına saygısı yok demektir.
A** g***nden element uydurmayın demezler mi adama
Bunu diyen psikologa diyen illa ki olmustur herhalde 🤣
Bence değil kibar beyefendi hanımefendi insan seviyorum özünde böyle olan insan zaten ona göre konuşur…
Toplum ahlakı ve kuralları gereği çok doğru bulmuyorum. ben böyle yetişmedim ve bu tarz şeylerde hiç yapmam.
Her küfürbazı dürüst sanarsak yandı gülüm keten helvası 🤦♀️
Evet çünkü ağzıma geleni söylerim
Bu beni patavatsız boş biri gibi gösterse de
Hiç alakası yok. İstediği kadar dürüst olsun. Düzgün konuşmalı insanlar.
Oldukça kabalar hiç tarzım değiller. Dürüst olduklarını düşünmüyorum.
Katılmıyorum küfürlü konuşmak terbiye ahlakla ilgili nerede ne konusulacagini bilmeyen insandir ve terbiyesizdir benim için dürüstlüğü tanimlacak çok şey varken küfürle bagdastiralamaz bence
ay yok ayol sadece kabalık
düzgün konuşmak daha olgunca ve çekici geliyor bana🙉
Mide bulandırıcı..🤦♀️
Çok ayıp 😱
Haklılık payı var ama yeri geldiğinde her şeye değil
Kim bunu neresinden uydurmuş
İnstagram psikologları 🤣 kadın kabızsa uzak durun duygusal durumları bağırsaklarına vuruyormuş duygusal ikilemde olduklarında kabız oluyorlarmış 🤣 bir de Canan Karatay'a laf ediyorduk :D
Bana göre onlar karaktersizdir
Pek alakası olduğunu düşünmüyorum
Evet içlerinde hiçbir şey tutamadıkları için
Sürekli küfürle konuşan biri iticidir net.
Küfürle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Sanmam sevmiyorum öyle tarz insanları
Nefret ediyorum küfürden
Açık sözlü denilebilir
Bu şekilde genelleme yapmak pek doğru gelmedi bana
Hayır sadece terbiyesizler.
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum
Kime ve neye göre
İnstagramdaki psikoloğa göre
Doğru olabilir
Dogallar ya
@pansy65 duy