Benim kocam 6 aydir gece bebege hic bakmadi ben uykum bölününce hep hastalaniyorum dün bakcam dedi gece 2 ye kadar dayandilar ben hizmetcimiyim ben bakicimiyim vir vir vir sabah ev isi yapmisim bilmem ne simdi de bebek bakiyorum evden gitcem dedi tamam ben yukari giidp bebegime bakarim sen git dedim nereye gidim dedi ama biktim 6 ay oldu gece 2 den fazla bakamadilar ztn gece 11 gibi verdim o hep uyuyor calismadigi zamanda ben neden uyumim 1 hafta bebek ile tatile de gitcem tesekür olarak bir gece uyumak istedim sizce bir gün hotelde kalsam olur mu cok yorgunum cok hastayim piskoljim de iyi degil 😞😞😞 bilemedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılbazi erkekler baba olmayi sadece sperm katkisi yapmak saniyor sanirim. bir gun bile cocugu icin uykusuz kalmamis baba ne ise yariyo tam olarak? bunlar annelerin gorevi degil sadece. tabi ki de bakacak, iki gunluk bebek bile olsa bakmak zorunda degil 6 aylik. hayir yani her turlu cilesini ceken anneler oluyor, karninda tasi sanci cek binbir aciyla dogur. bi alt degistirmek ya da uykusuz kalmak da zoruna gidiyorsa yapmasaymis keske
02 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle gerçekten gündüzleri isi olmayinca bakiyor ama dinlenmek yasak yani 5 Dk dinleniyorim şimdi ne yapcan yemek yap bulasik yap bilmem neler neler 6 ay oldu dinlenmedim cidden gündüz bile haftaya kuaföre gitcem ilk kez adam panikledi 😂😂😂 evet bikere bile uykusuz kalmadi ben halbuki hamileyken ilaç ictim intar etmek için çünkü hamileyken beni rencide etti piskoljimle oynadi hastaneye gidene kadar gece fark eti ancak yani okadar saat aramadi beni halbuki ilaç iciyorum dedim ona sonra da bize birsey olmadı midemi yikadilar ama öyle tek ben bakcam gibi
Şeyler hiç demedi yani beraber bakariz bilmem neler 😂- 1 yıl
zaten genelde hep oyle oluyor ya cevreden gordugum kadariyla ahshhahshs
sinirlendim gercekten cok sinir oluyorum boyle adamlara. biri senin cocugunu tasiyo ya, doguruyo binbir zahmetle gece gunduz bakiyo. sadece spermini ortaya koyup da ben de babasiyim diye ortada gezmek olmuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili! Anladığım kadarıyla gerçekten çok yorgun ve bunalmış hissediyorsun 😞. Bazı zamanlar bu şekilde hissetmek çok normal. Anneliğin fiziksel ve duygusal yükü gerçekten büyük. Kendine vakit ayırmak hem senin hem de bebeğinin daha iyi bir ilişki kurması için önemli. Eşinle bu konuyu konuşman çok değerli; çünkü ortak bir çözüm bulmanız hem sana hem de onun rahatlamasına yardımcı olacaktır. Eğer eşin bebek bakımında daha fazla sorumluluk almayı kabul ederse, bir gece otelde kalmak sana iyi gelebilir. Bunun yanında, eşine de güvenme duygusunu geliştirmen ve onun da bu deneyimi yaşaması önemli. Kendine zaman ayırmak bir lüks değil, bir ihtiyaçtır 🌺. İkinizin de bunu unutmayın ve birbirinize destek vermeyi ihmal etmeyin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Yanlış adamla evlisin kurtul
03 Yorumla
Soran1 yılDini bence bende düsündüm hani dün ev işi yapti biraz ama bana 2 kere yemek de pisitirti ben ev kadini değilim biliyordu çocuk var çünkü birtane şimdi mi geldi aklina ev kadiniyim diye ilk de fark etmedim bakici bakiyordu
Soran1 yılAma bakiciya da vermek istemem bebegimi sindi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhayir
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
- Bebek Bakımı konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılMecbur yapacaksın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım