Ufak bir işin olduğunda bebeğini daha büyük olan çocuğuna veya komşunun çocuğuna, ailendeki herhangi birinin çocuğuna bırakıp emanet edebilir misin?Ben güvenemezdim 🤷🏻♀️
Eğer benim gibi hissederim çünkü ben küçükken daha ben çocuktum kardeşime bakıyordum yediriyorum içiriyordum ben de onunla birlikte yiyordum içiyordum oturuyorduk oyun oynuyorduk aramızda çok bir yaş yok beş yaş var ama o küçüktü ben orada bakıyordum çünkü annem bakamıyordu onun başka işleri vardı zaten çocuktum çocuk bakıyordum işte
Hayır etmem. Gözümün önünde ben küçükken çocuğun biri içinde bebek olan çocuk arabasını yokuş aşağı salmıştı. Allah'tan araba takla atmasina rağmen çocuğa bir şey olmadı. O yaşlar anlamıyor pek hakli olarak. Çocuk aklı sonuçta.
Tabiki edebilirsiniz. Çocuk bi süre sonra canı sıkılıp bebeğin yanından ayrılır ya da tv izlemeye dalar bebek emekleye emekleye koltuğun üzerinde cama tırmanı ve cup aşşağı ya da ya da altına yapmış bebeği gören çocuk bebeği çamışır makinesine atar ya da içi dolu 70 derece küvete atar ya da sıcak suyla haşlaya haşlaya yıkar ya da sinirlenip bir güzel döver ya da yiyemiyeceği bir şey yedirip boğar yani kesinlikle emanet edilir gönül rahatlığıyla efeim.