Bu tontişi bana paslayıp karı koca gezdiler. Arabalardan, futboldan, tamir taklavattan da anlamıyo bu. 😀

Dün baktım, bebekler, çocuklar beni çok sever. ✨🎀nar yedirdim. Dans ettik, kutu kutu pense oynadık. Anne dedi bana çok mutlu hissettim. 🙂.
İlk yeğenime baktım, ikinciye de bakıyorum. Altını değiştirmesi, mama hazırlama, yedirme, içirme, bolca oynama, uyutma, uyku kontrolü ve tehlikeli şeylere dikkat konusunda gayet yeterliyim.
Özetle bakarım.
Bakarım ama emanet etmemeleri için binbir türlü bahane uyduruyorum 😀😀
Tontişmiş gerçekten maşallah Allah anne babasına bağışlasın dikkat et çocuğa 😊😀
Dimi teyzesi sjdjd normalde korkarım bebeklerden 😂
İşaret parmağımı avuç içine koydum var ya sıkıyor bir de yicem sjdjd maşallah ya çok güzel bebekler tırnakları bile nokta kadar minnacık kendime bakıyorum lan diyorum dev gibiyim ben de bir zamanlar böyle miydim minnacık diye 😂
Ne bileyim hiç fotoğrafım yok bebeklik 😂😂
Cevap
18Cevap
Oyşş kıyamam :D bakarım bennn
bakarım ben tabi ki de :D
Çok güzel bakarım çokta severim..
Bakabilirim evet ama edilmesin mümkünse ahshs
Evet bebeklere çok güzel bakarım ve beni severler de. Ama kendime gelecek olursam asla anne olmayı düşünmüyorum. En iyisi uzaktan sevmek başka bebekleri😂😂
Şu yaşımdayım 4 yeğen büyüttüm, paşalar gibi bakarım 😹
Ya insanlar bakarım diyor çoğu oynatirmisiz demiyor bakar mısınız diyor altını temizleme biberonla süt pirinç unu mama veremek püre puding vere bilecek var mı pirinç unu yapmasını bilmiyenler var bebe bisküvisi sütü derecesini ayarlamak kakasını temizlemek kolaymi ben bakamam bakarsamda çocuk piskopat olur
Onu kucağına alıp seveceksin :D oyun kartları sevdiği oyuncak vs hobisi neyse onu yapıcaksın. Bakabilirim yeni Doğan'dan itibaren her çocuğu gönül rahatlığıyla emanet ederler jdnxjsjsjxj
Hep bakıyorum yeğen çok tatlı oynuyoruz her şey yapıyoruz onlarla maşallah bârik Allah çok tatlıymış 🥰☺🤗
Peluşlardanda uzak tutmalısın bu yaşta alerji yapar😀😀
Sanırım bu kabiliyete sahip biriyim ama psikolojim için garanti veremem 🤣🤣
Böyle bebeklerini bırakıp bebeğinin kokusunu almak herşeyin onun göğsünde olması varken başka ayrı yerlerde takılan İnşallah kısır olur
Sayın yetkililer bakmadığınız bebeleri doğurmayınız. Bunun için önden kuşanılan gayet uygun yöntemler var beni konuşturmayınız.
Emanet sonuçta, üstelik böyle tatlı bir emanet.. var olan tüm sabrımla iyi geçinmeye çalışırım:)
Çok güzel bakarım, koklarım, buselere gark ederim. İlgilenirim her şeyiyle. Maşallah ne tatlıymış
Evet çocuk gelişimi okudum o kadar bende az değilim vghhhjggbf boşuna anaokuluna gitmiyorum bal gibi de bakarım.
Çok tatlı. Maşallah. Kaç aylık bu?
Bakarım ama benim kafa bir karış hava da olursa iş zor. 😄 Yoksa annecilik oynamak çok güzel.
6 yaşımdan beri düzenli aralıklarla tekrar tekrar teyze olduğum için ezbere bilirim bebek huylarını🥹😂
Kedi babası. Şu sıralar emanet edilirse bakamam sağlığıma dikkat etmem gerektiğinden diğer türlü bakardım masum meleklere 😊
Ya ahadhsdhshs çok şekerrr çok şanslısın da haberin yok 😀 Bana bebek emanet edilse tabii ki bakarım ama işimin olmaması lazım o gün
Bezini değiştirip yemeğini veremem ama 5-10 dakika ilgilenebilirim..
Muhabbeti çekilmiyor ya sigara falan da içmiyo bebekler bir daha ortamlara gelmesin 😂
Bakarım bayılırım çocuklar benim enerjimi çok sever.
Ben pek bakamam ya korkarım 😂
Yoldaydık ya 😂
Bakarım, ağlarsa otururuz birlikte ağlarız askşgehsge
Bebek ağlaması sıkıntı 😀
Ben ağlarsam daha sıkıntı
Bişey olmaz civciv alırım sana
kejcnskx hatırlıyorsun
Hatırlarım 🙃😁
😸
Bakamam. 😅
Altına ederse değiştirmeye asla içim el vermez, ağlasa kulaklarımı tıkamaya çalışırım, kussa da tırsarım. 🙂
Susturma tuşu varsa olur ama yine de en azından yürüyebilenini derdini hebelek hübelek az çok anlatabilenini alsam onun tercihen.
Kardeşime çok baktım anlarım az buçuk ama çok sabırlı değilimdir çabuk teslim edebilirim çocuğu dayanamam
Bakarim da birsey olur diye korkarım. Ben demiştim derim annesine babasına. Sorumluluk almak istemiyorum demiştim dememek için almazdım.😂
Bakarım ama benden sonra bir daha anne babasına gitmek istemez. 😅
Kesinlikle bakarım ama bir yere kadar bebekleri az seviyorum 🧐
Evett gül gibi bakarım bana emanet edildiği zaman
bakiyorum, iki haftada bir falan kuzenimin bebegine bakiyorum cok da mutlu oluyorum o gunlerde
maşallah Allah bağışlasın.. bakarım tabi ki yegenlerime kucuk kuzenlerime baktım iyi bakarım
Yaa maşallah bebişe. Nazar değer niye paylaştın? Evet, bakabilirim bebeğe
Sana benzemesi peki tesadüf mü😂Çok tatlı ama mslallah
Bana bebek emanet edilse evet bakabilirim. Bilgim ve az da olsa bu konuda tecrübem var.
Modum düşüktü bebeği görünce yerine geldi çok tatlıı yerim ben onu bzuznzj
Bakarım da bezini falan değiştiremem bide ağlamaya başlarsa dayanamam
Edilir. Ama gün sonunda çocuğu neye dönüştürdüğüm muamma.
Evet bakarım bende bir anneyim ☺️ve bu bebis çok tatlı maşallah tam mincirmalik 😅
Göz deymesin maşallah bebeğe. ve 6-7 aylık bebekle idare ederim her halde bir iki saat
Her hafta düzenli olarak teyzemin kızına bakıyorum, aayy çokkk şekerrr buuu 😋
Evet bakarım..
Bez degistiremem yoksa iki hadi 3 saat idare ederim fjfj
Hayır ama maymun vb olsa seve seve bakarım hayvanları çok seviyorum
bebekler coktatli keske cocugum olsada baksam ya da teyze olsam
Asla bakmam kendi cocugm bile bni darlio baskasininki eksik kalsn
Kendime pek güvenmiyorum
Ben de güvenemiyorum kaçırıyım mı 😀
Başına bela alırsın nasıl bakan 🤣
Bakcan. djff
Gözlerimle bakarım işte yetmez mi. d. d
Yeter. dmdgd
Yenurr xd
Çok güzel bakarım hemde dedikodu yaparız
Emzirip uyut daha nolsun 😃😃
Memelerime bakıp duruyordu zaten vay sapık sjdjjdjd
Cocuk biliyor kimden ne isteyeceğini demekki
ben kendıme zor bakıyorum
Kesinlikle çok güzel bakarım.
Bebeklerle ilgilenmeyi seviyorum, bakarım.
Bırakacakları en iyi şahıs benim 😄
Maşallah ya çok tatlı bakardım bu minnoşa
çok güzel bakarım 6 kuzenimi büyüttüm
Evet bakarım ve çokta severim.
Bakarım ya çocuklarla aram iyidir
ahaha minnoş
bakamam ben ya
Evet bakabilirim
Tecrübeli olduğum için elbette bakabilirim
Zaten kendi bebeğin vardır 💝
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?