Acil bakabilir misiniz çok teşekkür?

Eskiden akrabalardan birisinin bizim eve geleceğini duyunca çok mutlu olurdum ama şimdi hiç mutlu olmuyorum, kimse gelmesin istiyorum. Dediğim gibi kimse gelmesin, kafa dinlemek istiyorum. Yani eskisi gibi mutlu değilim. Akrabalardan birisinin geleceğini duyunca hiç istemiyorum mesela birisi bize geldiğinde biran önce gitsinler diye dua ediyorum. Eskiden böyle değildim, dedigim gibi. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Bir hafta cumartesi tatil bir hafta pazar tatil. Gelecek hafta cumartesi tatilim ve annem akrabaları çağırmış. Şimdiden bunun stresine girdim. Tatil günlerimi kendi isteğimle göre geçirmek istiyorum. Tatil günlerimde eve kimse gelmesin kafa dinleneyim istiyorum. Allah aşkına çok mu birsey istiyorum yani. şşimdi cumartesi günü bize gelince mecbur dışarı cikicam. Bana da yazık gerçekten bana çok yazıkYani evde dinlenmek varken dışarıda i. T. gibi vakit geçiricem. Dediğim gibi daha 1 hafta var ama şimdiden bunun sıkıntısı aldı beni. Artık bu konu beni gerçekten çok yoruyor. Belki aranizdan birisi şöyle güzel bir yorum yapar, belki bu derdime derman olur diye yazmak istedim

Acil bakabilir misiniz çok teşekkür?