2 ay biriyle sevgili oldum 5 ay önce adamın aşırı kıskanç takıntılı oluşu en son da bana tokat atışı yüzünden ayrıldım öfke problemi olan şiddete meyilli birisi bir hafta peşimden koştu sonra aramadı beş ay sonra arıyor görüşelim konuşalım vs diye birkaç kez daha aradı her yerden engelledim bugün üç kere yine aramış aşırı huzursuzum ev adresimi falan biliyor korkuyorum bu kişi hukukçu ama Özbek Afganistan da okul okumuş çok normal birisi değil üni de akademisyen sizce beni taciz edecek kadar başıma iş açacak kadar kafayı kırmıs mıdır üst üste aralıklı saatlerle arayınca insan gibi konuştum senle bu yaptığın taciz devam edersen polise gidicem dedim mesaj olarak. O da , naz yapıyosun sandım taciz kavramını gittiğin cluplerde öğrendin herhalde birdaha karşıma çıkma yazıp küfür etmiş. cevap vermedim clube falan asla gitmem bu ara da beni tahrik etmek için yazmış belli. sizce bu saatten sonra tekrar arar mı arayacak insan karşıma birdaha çıkma demez herhalde bana zarar verse bunu örtbas edemez sonuçta korkusu olmayan seni kafaya koydum vs der naz yapıyosun sandım der mi bende takıntı var gece yatamıyorum arkadaşlar 2 saatlik bir yol mesafemiz var gelir adresime karşıma çıkar diye hasta oldum ne diyorsunuz?
Lütfen acil bakar mısınız?
Güncellemeler
1 yıl
Yorumu olan
Güncellemeler
1 yıl
Yorum yapan var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nunarani degitir hic bi sekilde iletisime gecme engelle devam ederse sikayet bulun
Ya ne görüşmesi umudu kalmadı ya şimdi hastalık yapıp evimin oralara gelip bana ansızın zarar vermesin bundan bahsediyorum ama şimdi senin başına belayym söyleyim böyleyim demeden birisi gidip şikayet etsem işi gücü riske girer benim başıma bela olur hasta manyak anlıyor musun ben takıntı yapıyorum belki de çünkü baştan telefonunu açtım umutlandı belki kesin dille söyleyince daha aramadı ama ben takıntılı biriyim beş ay sonra ansızın karşıma çıkar diye kafamda kuruyorum sence mesajlarda çok nezih konuşması hastalıklı iblisin
Korkma yani polise filan bu mesajlarini karakola giderek gosterebilirsin
Ya ne görüşmesi umudu kalmadı ya şimdi hastalık yapıp evimin oralara gelip bana ansızın zarar vermesin bundan bahsediyorum ama şimdi senin başına belayym söyleyim böyleyim demeden birisi gidip şikayet etsem işi gücü riske girer benim başıma bela olur hasta manyak anlıyor musun ben takıntı yapıyorum belki de çünkü baştan telefonunu açtım umutlandı belki kesin dille söyleyince daha aramadı ama ben takıntılı biriyim beş ay sonra ansızın karşıma çıkar diye kafamda kuruyorum
Hee anladim takma kafana eğer görürsende yolda filan kalabalık yerlerde dolaş sana bişey yapma olasılığı azalır yaparsa
sakın iletişim kurmasına müsade etme. görüşme de
Ya ne görüşmesi umudu kalmadı ya şimdi hastalık yapıp evimin oralara gelip bana ansızın zarar vermesin bundan bahsediyorum ama şimdi senin başına belayym söyleyim böyleyim demeden birisi gidip şikayet etsem işi gücü riske girer benim başıma bela olur hasta manyak anlıyor musun ben takıntı yapıyorum belki de çünkü baştan telefonunu açtım umutlandı belki kesin dille söyleyince daha aramadı ama ben takıntılı biriyim beş ay sonra ansızın karşıma çıkar diye kafamda kuruyorum
tehditlerini görmezden gel. ne yaparsan yap amaan de geç. sen dikkate aldıkça tehdide devam eder. nerede yaşıyorsun?
Canım benim tehdit falan etmiyor niye okumadan yorum yapıyorsunuz baştan söyledim ya ben evhamlı biriyim belki de beş ay sonra her normal eski sevgili gibi beni yoklamak bir şeyler yaşamak için aradı Ama biz bana tokat attığı için büyük manipülasyonlar yaptığı için ve o öfkeli birisi olduğu için ayrıldığımızdan dolayı ben korkuyorum haliyle Adam beni tehdit etmiyor tehdit etse zaten durur muyum giderim tabii ki polise Son mesajı bir daha karşıma çıkma oldu diyorum ya bu bir taktik mi yoksa ciddi mi bunu soruyorum kafayı kırmış bir insan mantıklı mesaj yazmaya uğraşmaz bence
Sen tedbirini al
Ne tedbiri alıcam adam tehdit etmiyor ki polise gitsem tehdit etmeden bu sefer bana bela olur
En azindan biber gazi bulundur yaninda yolda kalabalik yerlerden git kameralar olan alanlarda yuru
Yaşadığın yer büyükşehirmi, normal il mi
Sence bir şey çıkar mı bence kafayı kırmış insan böyle vay anasını naz yaptın sandım diyip taciz kavramına takılmaz diye düşünüyorum
Her şy olabikir sonuçta reddettin bhna da takilabilir
Ne durumdasın