Arkadaşınız sevgilisinden ayrılmış ve ihanete uğramış olsa tek dert ortağı siz olsanız sürekli size anlatsa ne kadar sabrede bilirsiniz?
Ben hiç sevmiyorum aşk acısı çeken biriyle konuşmayı çok sıkılıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum 😄
Arkadaşınız sevgilisinden ayrılmış ve ihanete uğramış olsa tek dert ortağı siz olsanız sürekli size anlatsa ne kadar sabrede bilirsiniz?
Ben hiç sevmiyorum aşk acısı çeken biriyle konuşmayı çok sıkılıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum 😄
Gerçekten zor bir durum ama her insan bazen modunda olmayabiliyor yani iki üç defa dinler belki 4 de kulak vermeyebilir benim görüşüm biri bana durmadan sürekli aynısını yapsa inanıyorum ki ben de belli bir zaman sonra kulak vermemeye çalışırım bilmiyorum O zamana bağlı olaya bağlı şimdi fazla bir şey söyleyemiyorum
Açık konuşayım madem ayrılmış gelsin benimle sevişsin benim ihtiyacım görülsün sonra da saatlerce onu dinlerim anlatsın dursun öncesinde anlatırsa erkek aklı orada olacağı için anlattıkları bir kulağımızdan girer diğerinden çıkar
dürüst ve haklı bi yorum
Onca derdi dinleyeceksem olsun demi o kadar karşılığı
ya o açıdan demedim de böyle düşünüyor erkekler onda haklısın yani anlatacaksan bunun farkında olacaksın açısından dedim
Valla şu kadarını söyleyeyim anlatırken kızlar illaki aralarında olan yakınlaşmayı da anlatıyor gelde etkilenme ondan sonra
Tahammul kelimesi hoş değil. Gerçek arkadaşlık hem iyi günde hem kötü günde olandır. Yozlaşmaya gerek yok!
Tamam sen dert dinlemeyi sevmeyebilirsin, ama senin de bir sıkıntın olduğunda seni dinleyebilecek birini bulamazsın. Sonucuna katlanırsın. Alma verme dünyası.
Ya ben böyle insanları sevmiyorum sen benim arkadasimsin ve sana derdimi anlatiyorum ama sen ay sıkıldım öf pöf yapiyosun demekki gerçekten beni onemsemeyen birisin derim beni haketmiyor böyle biri net yani uzak dursun
Kufrederdim de neyse jdjdjjs
Hem sevgilisinden hem arkadaşından oldun kız ahfjg
Sevgiliden ayrıldın derdini dinlemeyen arkadaşa da küfrettin yalnız kaldın 😄
😄
Bana yeter artık ben şu hasani duymak istemiyorum dedi hasan da ona asikmis o yüzden neyse ama hasandan red yedim kız da böyle yaptı uzaklastirdi beni bide tipi olsa
Slk kiz
Diğeri de kendi derdini anlatıyor ben dinliyorum ama eglenmeye gelince tek gidiyor erkeklerle bebi tanistirmiyor arkadaslariyla beni tanistirmiyor onlarla kendi takiliyor benle sadece yalnız kalmamak için takiliyordu onaylayan biri istiyordu yanında ailesinden sonra onu koruyan bendim ve beni elestoriyordu neden depresyondasin diye sikildim senin bu halimden filan. diyerek bide El kaldirdi orada bitti onu çok sevmeme rağmen bidaha konuşmadım bitek depremde aradı o da insanlik için açtım merhametsiz değilim iyi mi değil mi diye o kadar ve bitti yani
Vay yelloz iyi yapmışsın bitirmekte.
Aşk acısı çekmek gerçekten zorlayıcı bir dönem, değil mi? Nihayetinde, hepimiz en az bir kez o aşk acısını tatmışızdır. Arkadaşının sıkıntılarına kulak vermek empati göstermek önemli. Ama sürekli aynı şeyleri dinlemek sıkıcı olabilir, haklısın 😅. Belki ona farklı bakış açıları sunarak süreci hızlandırmasına yardımcı olabilirsin. “Hadi yeniliklere açılsak, belki stalk yapmadan bir gün geçirme challenge yapsak?” diyebilirsin mesela. İhanet durumuna gelince, kendine odaklanması için onu cesaretlendirmek güzel olur. Biliyorsun ki biten bir ilişkiyle gelen boşluğu yeni güzel şeylerle doldurmak harika bir terapidir 💪❤️.
Cevap
35Cevap
hiç tahammül edemem :D
Bir arkadaşım başka bir şehirdeydi. İşte ayrılmış falan. Başlatma lan acina, atla gel birkaç gün bizde kalırsın dedim. Geldi falan.
Tüm gün boyunca, ben şunu mu hakettim bunu mu hakettim diye laflar iki paket sigaraya yakın bitirdi herhalde. Cocukda haklı bu arada hani kızın b0k yemesiydi zaten.
En son işte çok duygusal bir ses tonuyla. "Ya olm bana bunu yaptı" dedi. Bende artık bikmisim.
"Ya napim mnakoyim" dedim KDHDHSSHSVSBBS
Acısını bıraktı ikimizde gülmeye başladık KSJDHSJSHSJSZB
😂 Çok iyiymiş.
KDDJDJSSKSJS öyleydi :d
Ben tekrar tekrar kendi derdimi bile konuşmayı sevmem. Ben negatif şeyler üzerine sürekli konuşmayı sevmem. Her şeyin bir süresi vardır, acının da aynı şekilde.
Tabi ki hiç dinlemem yardımcı olmam demiyorum ama eğer sürekli ağlayıp sızlamaya devam ediyorsa, kendisine gelmesi için bir tık ters olabilirim. Çünkü dediğim gibi acının da bir süresi vardır. O süreyi aşıyorsan orada bir sorun var bana göre 🤷🏻♀️
Bu, iki şeye bağlı: o kişinin bana ne kadar yakın olduğu ve aynı hikâyeyi kaç kere anlattığı. Yakın bir arkadaşım aşk acısını paylaşıyorsa, sabırla dinlerim çünkü onun yükünü hafifletmek isterim. Ama aynı cümleler bir süre sonra döngüye girerse, dürüstçe "Bunu atlatman için başka ne yapabiliriz?" diye sormaktan çekinmem. Aşk acısı zor, ama bir noktada dinleyenin de enerjisi tükeniyor. Yani, sevgiyle destek olmak başka, sonsuza kadar aynı hikâyeyi dinlemek başka.
Toksik ilişkiyi gelip dert yanıyorsa kusura bakmasın da direkt derim sen bile isteye kendini mahkum ediyorsun diye. Sevgili sonuçta yolunda gitmeyen şeyler varsa çekmek zorunda değil.
Ben kendine getiririm onu, o yüzden çok uzun süre onun psikolojik durumunu çekmek zorunda kalmam diye düşünüyorum. Bir şekilde üstesinden gelmesi için elimden geleni yaparım baktım çok uzatıyor net şekilde ya onu unut ya da beni derim yeter yani demi amaa
selam ,, çok düşünceli bir davranış olmadığı kadar içinde bulunduğu çıkmazı paylaşa bileceği bir dert ortağı sen varken maden arkadaşsın senin anlayış gösterip yanı da ve yanlız olduğunu hizetirmen gerekirken sen de böyle yapıyorsan …dinlemek ve yardımcı olmak gerek çünkü arkadaş dost böyle bir günde beli olur,,
1 sene tahammül gösterdim halinden anlıyordum birde balık burcuydu çok duygusaldı. Bir zaman sonra tekrara düşüyorsun ve konuştukların sadece o günü kurtarıyordu. Hiçbir şey değişmiyordu yani. İster istemez konuları açmasına engel oldum. Açsada çok uzatmadan cevap verdim. Öyle yaptıkça biraz aramıza mesafeler girdi. Arkadaşlığımız devam ediyor ama o eski samimiyet kalmadı.
Elimden geldiği kadar yanında olur çözüm üretirim. Baktım beni dinlemiyor, söylediklerimi hiçe sayıp aynı hataya defalarca düşüyor. Sonrasında da gelip yine bana yakınıyor bir daha konuşmam. Veya çok seviyorsam son kez uyarırım. İnsanım bende ve sabrım bir yere kadar.
Aşk acısı çekmek zor bir durum olduğu için bu süreçte arkadaşıma istediği desteği vermeye hazırım. Çünkü arkadaş olmak bunu gerektirir. Onun dikkatini başka yöne çekmek için çeşitli aktiviteler ile oyalayabilirim. Aşk acısını tamamen çekirmese de bir nebze de olsa hafiflemesine sebep olabilirim.
Hoş bişey değil arkadaşın üzüldüğüne şahit olmak, ama ne olursa olsun tek dert ortağı en iyi arkadaşı sen isen çekmek durumundasın. Bugün ona yarın sana. Senide o dinlemeli zamanı geldiğinde. İllaki bişey demende gerekmiyor, bu gibi durumlarda iyi bir dinleyici olmak kafi.
Bend eozamanalr biriyle tanismistim ama ailem vermez diye ayrıldım sonra çok pişman oldum … o beni istemedi bu sefer çok kırıldı … bende bir arkadaşa anlatıyordum hep onu bana yardım eder diye ama yapmadı beni bloke etmişti 🙄 hiç unutmam … sonra seneler sonra ben başka biriyle nişanladım beni aradı yazdı 😏
Arkadaş neyse de. İlk buluşmada anlatan kızlar gördüm. Flört ediyoruz sözde ama eski dertlerini anlatıyorlar. Öyle kızlardan hemen uzaklaşın beyler. Korku oyunu oynayın. Birkaç gün yazmayın. Seven, hoşlanan kız, eski sevgilisini anlatıp durmaz. Baktınız ilişki kötüye gidiyor. Baktınız kız soğudu ya da beğenmiyor. Hemen uzaklaşın korku oyunu oynayın
evet iki cinsiyetin de eski iliskilerini anlatmaları aşırı saçma
Gerçekten değer verdiğiniz bi insansa onun derdini dert bilir beraber çözüm üretirsiniz. Benim çok sevdiğim dostum hatta kızkardeşim dediğim biri var. Onun sayesinde çok çabuk atlattım. Nolur insanların acılarına tuhaf bakmayın. Yarın öbürgün sizin de aynı şey başınıza gelir ve dert anlatacak birilerini ararsınız.
Aşk acısını anlatan arkadaşıma "tahammül etmemek" gibi bir şey söz konusu değil. Uzun uzun dinlerim çünkü aynı şeyleri bende yaşamışımdır o da zamanında bana çok destek olmuştur. Aynı şekilde bende ona sınırsız destek olurum.
Arkadaşıma verdiğim öneme bağlı, seni sabaha kadar dinlerim o ayrı 🌸🤍😘
Canımın ta içi ❤️
Ben de anlatıyorum açıkçası.
Arkadaşlarıma sormak lazım ne kadar tahammül edebiliyorlar. 😄😄
Sanırım beni sevdikleri için dinliyorlar veya bazen de üzülmeyeyim diye konuyu değiştiriyorlar 🥲
Sürekli aynı şeyleri anlattığında tahammül edemiyorum. Yeni gelişmeler ilgimi çekiyor yalnızca
Evet haklısın 😄
Azıcık bir şey tahammül ederim. Yine de en sevmediğim mevzulardır.
Çekilmiyor ahsjd
Yok bazı dertler ilgi çekici dedikodu kıvamında olanlar😋😄
😄 Bunlar genelde aile içi dertler bir tanıdığa anlatılınca tatlı oluyor.
Mesela kadın oğlundan gelininden şikayetçi komşusuna gelininin ayıplarını anlatıyor enfes bir mutluluk bir mutluluk 😄
Kadınlar kocalarını dert yanıyor harika mükemmel erkek yokmuş demek 😄
İstersen düzenli özet geçerim sana djdjf
Yaşasın yeni dedikodu arkadaşı seviyesi açıldı 😄
1 kere dinlerim baştan sona tavsiyelerde bulunurum destek olurum 2. ye gelmesin ama, benim de bir hayatım var ve enerjimi çekmesine müsade edemem.
Bir bilemedin iki kez aynı konuyu dinlerim de fazlası sıkar. Fazlası onun için de başka bir şey zaten. O ne öyle. Kaç yaşında insanlarız. Duygu durumunu kontrol edemiyorsak yazık yani..
Eksiden tahammül seviyem yüksekti dinler fikir verirdim ama sonra bıktırdılar artık çok fazla dinleyemiyorum...
Eğer dostum gerçekten aşıktıysa ve acı çekiyorsa dibine kadar dinlerim elbette. Her gördüğüne aşık olduğunu zanneden ve yılda 4 kere aşk acısı çeken kişiyse bomboş biridir ve öyle biriyle zaten arkadaş olmam.
Gelişme katediyorsa düzelene kadar ama etmiyorsa birkaç ay sonunda çizgiyi çekerek sağlam bir konuşma yapardım.
Cidden durumu kötüyse toparlamaya çalışırım ama 3.. 5 gun sonra barısacak havasi verirse bakmam ya çeksin aman
Ben baya bı dinleyebilirdim öyle birinin acısına destek olmaktan pek sıkılmam
Sonuna kadar dinlerim acısına ortak olmaya çalışırım
Sevdiğim bir arkadaşımsa ve o an dinlememi engelleyecek bir durum/sorun yoksa hiç sıkılmam..
Yakın arkadaşımsa baya ederim sorun yok anlatabilir
Elimden geldiğince destek oluyorum bu tarz konularda
Çok sabredemem. Aşk acısı dinlemeyi sevdiğim bir konu değil. Gereksiz geliyor.
Sabrediyorum ya ama hep plağa bağlarsa o zaman bunalıyorum azcık veya inatla devam eden henüz olmadı ama sanırım o inat eden ben oldum 😅 yani olmaz denen işe devam etmek.
edemiyorum pek bir iki dinledim yeter diyorum artık normal hayatina dön
Ya sanki dünyada tek aşk acısı çeken kendisi gibi bırbırbır aynı şeyleri anlatması beni bayar.
Ben hiç kimseye anlatmıyorum kimsede bana anlatmasın hiç çekemem.
benim gibi bu konuda profesyonel biri varken 2 günde unutur
Ben dinlerim seviyorum böyle şeyleri aşkları dinlemeyi...
Sevdiğim biriyse hiç bir sey söylemem. Zaten bir darbe yemiş. Bir de biz mi vuralım.
Hangi dert olursa olsun, sürekli dert yanan birinden çok sıkılırım. Kendisi benim dertlerimi dinlemiyorsa hep kendisi anlatıyorsa iki kat daha fazla sıkılırım.
En fazla 3 kez dinlerim. Sonra ne hâli varsa görsün ben Güzin abla değilim😂
Ediyorum ya ztn onların ilişkisinde en çok yıpranan da ben oluyorum jsjsj
Aynı şey seninde başına gelebilir. Ne ekersen onu biçersin.
1 2 kere anlatılsa sorun etmem de sürekli anlatıp şeyini çıkarınca artık sus derim yani
Bir şey sorarsa cevapların fikrimizi soyleriz
Daha önce ilişkisi ile ilgili uyardıysam dinlemem, o da yakın arkadaşımsa huyumu bilir anlatmaz zaten..
Tek dert ortağı olsam da hiç bir arkadaşımın aşk acısını dinlemem ve ihanete uğradığı halde aşk acısı çeken bir aptalın aşk acısını hiç ama hiç dinlemem Aptallar için kaybedecek zamanım yok benim...
Ben dinlerdim bı arkadasum vardı kendi mutluyken ben mutsuzken o anlatır ben dinlerdim. Ben mutluyken anlatmamı istemezdi arkadaş var arkadaş var
sabretmem bana ne acikcasi bu isi parali yapanlar var onlara anlatabilir
😄Kadın derdi 200 erkek derdi 1 liraymış 😂
Ben 7/24 ask acimi anlatirim. Iyi dayaniyor arkadasim sagolsun valla
Ben mantık kadınıyım. O sever sevmez beni ilgilendirmez. En fazla üç kere yardımcı olurum baktim laf anlamiyor, sarhosluklar , depresiflikler, içmeler, sapitmalar arttı ben ufaktan kaçar
Ben de çok sevmiyorum açıkçası ama başka anlatacak kimsesi yoksa dinlerim
Çok konuşursa bende onu başka arkadaşımla aldatırım.
O yaşlarda değilim.
Hiç etmem.
S. Et gel bı döner yiyek
😄 Hayır diyemeyeceğim bir teklif
Bende bu konuları dinlemeyi çok sevmem ama arkadaşım sonuçta edebildiğim kadar tahammül ederim ya
Hiç sevmem vallahi 😂
Üf çok sıkıcısın. 😄
Sensin çok sıkıcı 😂
Ben çok eğlenceli neşe saçan bir şahsiyetim 😄
Eskidendi o yaşlanmışsın 😂😂
Yok öldüm gömenim yok 😝
Her gün dinledim valla djwkwkdkkd gitti o çocukla evlendiği gün kız grubundan çıkmış değmiyor gerçekten
Biz erkekler anlatmayız ki
Siz sevmiyorsunuz da
Seviyoruz ama aşık olamıyoruz
Ne acı
Yo değil. Belki de evleneceğimiz kadına aşık oluruz belli olmaz bu işler
İnşallah
Lannister hanedanından Tyrion idama mahkum edildiniz😄
Ama biz lanninsterlar her zaman borcumuzu öderiz. Beni affederseniz size bir aşk borcum olacak 🤣
😂 Yüksek bahçeyi istiyorum 😎
Bunu Cersei ile konuşmam lazım. Ama eğer istersen sana Lord Starktan kalma kış yarını verebilirim
Kuzeyde yabanılları durduracak güce sahip değilim, hem ölülerde geliyor.
Sen bana Born'u ver 😄
Şarabı da güzel olur ahahsh
Bronn’u versem? Biraz masraflı bir adam ama her türlü işini görür 😀
😂Hatlar karışmış olabilir ahshd
Yüksek bahçede anlaşalım 😂😂😂
Dorn olmasın o😄
Hayır ben kirli işlerimi yaptığım bronndan bahsediyorum, toprak vermeye karşıyım 😀
Doğduğunda ormana bırakmalılardı seni ama sen soylu olduğun için yaşadın. 😄
Böyle konuşmaya devam edersen sonun Joffrey gibi olacak ama sorumlusu ben olmam 😃
Onun sorumlusuda sen değildin ki ahahahaha
Zaten değildim. Sorumlusu olduğum tek şey Sibel kekikli için babama ok atmaktı
😄 Hayırlı evlat
Sen aşktan ne anlarsın 😃
Diyenin ilk 2 görüşü ahshd
Sibel kekilliye olan aşkımı anlamayanın ilk yorumundaki sitemine ne demeli 😀
Bana gönderebilirsin ben dinlerim
😄Olur
Ciddiyim bak
Bir sene dinledim daha dinlemem içim kararıyor hemen😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?