Kasiyer derdinize derman yaranıza merhem gecenize ışık olmaya geldi
Var mı derdiniz?
Kasiyer derdinize derman yaranıza merhem gecenize ışık olmaya geldi
Var mı derdiniz?
Dert konusunda kimse benden iyi olamaz cidden iyi dinlerim çözüm de bulurum ama yok ki derdi olan şöyle dinleyelim herkesin eli kolu oynaşta nerde bu dertli insanlar
Boşanmak istiyorum eşim çok kayı bir insan. Bana psikolojik şiddet artı çocuklarımdan aynışekilde ama. Ailem arkamda durmuyor düzelir diyorlar benimde aklımdan beni aldattığı geçiyor ama yakalayamıyorum benimde aklımdan boşanmak için bir tane. Konuşacak yabancı bir kız bulup konuşturup mesajları anneme gösterip aha kanıt diyip boşanıyorum
Boşanıyorsun değil mi sonda öyle demişsin umarım yazım hatası değildir
Yazım yanlışı keşke olmasa.
Abla boşanmak için illa aldatılma olması gerekmiyor haberleri izlemiyor musun ne saçma sebepler bile boşanma sebebi artık ama sen çocuklar için endişeliysen onlar için de bir çözüm bulabilirsin asıl sorun kocanın tavırları olacaktır
Onlar gibi olur. Bana dediği seni boşarsam tatlım olursun vs saçma saçma laf söylüyor
Ve. Boşanırsam beni öldüreceginide söyledi
Çocuklarımızda alıp çıkmak istiyorum ayrı eve çıkıp sadece çocuklarım ve ben başka hiçbir şey istemiyorum
Seni öldürmekle tehdit etmesi bile boanmak için sebep olabilir keşke elinde kanıt olsaydı bunu savcılığa verirdin hiç değilse
Keşke bir sefer aldattı. Kanıtları aldım. Bunuda öğrenmiş telefonumu paramparça etti
Kendi telefonunu değil başka bir telefon kullan ve onu çok iyi sakla ayrıca alabilirsen anahtarlık şeklinde ses cihazları var onlardan alabilirsin belki işine yarar
Cevap
8Cevap
Derdim, dertlerimin bitmemesi.
Dertlerinin bitmemem sebebi onları kendine çekmek için uğraşman oysa hepsini def edip hayatımı yaşayacağım diyebilsen dert falan kalmaz bence
bu arada derdini bilmiyorum umarım çözmenin yolunu bulur daha fazlasını mıknatıs gibi çekmezsin
Teşekkür ederim ama aşırı pozitif biriyimdir. Dertlerimin bitmeme sebebi büyük ihtimalle bıkmışlığımdan dolayı çaba serf etmiyor olmamla alakalı, normalde aşşşşırı pozitifimdir, kolay kolay yüzümü kimse asık görmez.
Derdini çoğaltma paranı çoğalt
https://youtu.be/iVqp4DT4D8g?si=ijWPrym6QVP1ByU6
Bu yüzden çoğalmıyor 😂
Keşke çözüm bulabilsen
Yazsaydın belki denerdim
Merhaba abla ppdeki senmsn
Hayır
Diş agrima çare bul o zaman
Dişçiye git
Olmayan var mı
Baytarim gelmiş
Neden kendine hayvan diyorsun