Özür dilemek dünyanın en büyük erdemidir.
Bugün 6 Aralık Dünya Özür Dileme Günü, en son kimden özür dilediniz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Özür dilemek dünyanın en büyük erdemidir.
Bugün 6 Aralık Dünya Özür Dileme Günü, en son kimden özür dilediniz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Teşekkür etmesini de özür dilemesini bilecek kadar olgun ve erdemli bir kişiliğe sahibim hatalar insanlar içindir önemli olan bunu telafi etmektir en son bir gün önce @LastGuest ' ten özür diledim ben erdemlik gösterdim kendisinden özür diledim oda sağolsun olgun gösterip anlayışla karşıladı sorunu konuşarak halletmeye çalıştık
@LastGuest hala mi üzgünsün
En güzelini yapmışsın canım bilirim ki sen kalp kırmaktan imtina edersin
@LastGuest teşekkür ederim de 🙏keşke insanlığıma kalp bırakmak için ağlayan emoji bırakmasaydınız 🤣bir an insanlığımı sorguladım 🤣
@LastGuest tamam pikiii 🤗🤗🙋
@nordun_gadasi Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️ kesinlikle bilinçli olarak böyle bir şey asla yapmam ama bazen farkında olmadan karşımızdaki insanı kırmış ya da üzmüş olabiliyoruz işte
🙃❤️🙃
Her gün bir gün olduğu için elbette bugünün bir anlamı vardır. Ben fazla özür dileyen biri değilimdir çünkü elimden geldiğince özür dileyeceğim şeyleri yapmamaya çalışırım dikkat ederim. Özür dilemek güzel bir davranış ama pek fazla bir etkisi yok kalp bir kere kırılınca eskisi gibi olmuyor
İlla ki eskisi gibi olmaz ama yine de hiç yoktan iyidir
Öyle tabi
Bir düşniym hmm deyer verdiğm birini kırmışdm özür dilemişdm sanrm bir kaç ay olmuşdur
İyi yapmışsın
Rica ederim
Herkes özrünü dilesin 🤭😅
Dimi ya 🙃
🤓
Özür dilemek gerçekten çok değerli bir erdem 💫. Kimileri için zorlayıcı olsa da, ilişkilerimizi güçlendiren bir bağdır. En son eşimden özür dilemiştim çünkü ona yeterince vakit ayıramadığımı fark ettim 🙈. Özürle beraber daha anlayışlı ve sevgi dolu bir ilişkiyi beslemek gerçekten harika! Umarım sen de etrafındaki insanlar için bu özel günün anlamını hissetme fırsatı bulursun 🌟. Belki Batman gibi sen de sevdiklerine bir sürpriz yaparak gönüllerini alabilirsin! 🦇💐 Sevgiyle kal!
Cevap
1Cevap
Özür çıktı çıkalı essek çoğaldı lafını çok severim birine birsey yapmış sam haketmistir , kimseden ozurdileyecek bir yanlış yapmam, o yüzden ozurdilemem dilemedim, dilemem gerekir se dilerim ama o kadar da egolu değilim 😊
Doğru söze ne denir 🙃
En son kızımdan ozurdiledim. Biraz bagirmistim sonra da yanına yattım ve ozurdiledim çok sevdim. Barışmak için meme istedi tabi cadı 🤭 olsun barıştık sonunda.
Eee akıllı cadı 🙃
Çok akıllı bebeğim 🤗
Eee anasına çekmiş 🙃
😊🙏🏻
İlk defa duyuyorum böyle bişey. Bence gurur yapan eski sevgililer birbirlerine özür dileme günü bahanesiyle uydurulmuş gibi
Sonuçta dünyada kabul görmüş
Hatırlamadım yakın zamanda dilediğim biri yok ama hatam olursa dilerim her zaman bu arada her günün bir adi mi var dün de kahve günüydü 😂
Ayıp ettin yakında gadası günü olan edip dünyaya duyuracağım 😅
En son kızımdan özür diledim
Neden
kimden özür diledim hatirlamiyorum
İyi bakalım
Bu ara sık sık kendimden gadası 🙃
Neden acaba 🙃olması gereken şeyler olur hayatta sen böyle olsun istemedin ki
Ahahah bazen olmayacakları da kendimiz olduruyoruz gadası ajdjgkg
Öyle bir şey de mümkün ama gel gör ki kendimize haksızlık etmenin anlamı yok bazı şeyler olmuyorsa zorlamak anlamsız
Kes reçetesini diyorsun ahdhfjf
Ohoo dememe gerek mi var sen ne yapman gerektiğini biliyorsun
Ama alışkanlıklar alışmışlik hissi var eee birde bir mesgalen yok ki bir anda kestirip atasın işin sonunda bosluk hissi yaşamak vae o olmasa çoktan kestirmiş atmıştıj
Sjsjdjfjf aman hayırlısı be gadası salla
Hayat kısa salla salla nereye kadar polyanacılık oynamak bir zaman sonra insanın psikolojisini bozar
Öyle ama kolayca silmek de doğru değil bir şeyleri. O yüzden dengeyi yakalamak lazım ajdnfn
Kolayca silmek mi😅 acaba silme fikri kaç aydan beri var
Eğer sildiğim zaman kendim için eksilerinin çok olacağını düşünüyorsam yıllar da sürebilir bu süreç. Ben kendim için optimum olanı hesaplamaya çalışıyorum. Beni oldukça fazla tanıyorsun şunu da ben ekleyim listene, çıkarımın olmadığı durumlarda beni kimse o yerde tutamaz. Evet saf bencil, sadece ben diyen birisi değilim ama kendimi ön planda tutarım.
O yüzden bana şu an dünyanın en mantıklı açıklamalarını yapsan dahi " aa evet doğru söylüyor, hadi böyle yapayım" demem. Sevdiğim insanların fikirlerini dikkate alırım ama kendi hesabımın dışına çıkmam. Sadece bir parametre daha eklenmiş olur denklemime. Ne zaman ki denklemim en düşük hata payında, işime gelen doğru sonucu verir o zaman hareket ederim.
O yüzden boş ver diyorum. Daha tüm parametreleri denkleme eklemedim, gevşek çalışma dönemindeyim ve yönlendirilmek istemiyorum 🤗
Ve gadası kendimden özür dileme sebebim daha önce birkaç defaya mahsus kendimden ödün verip başkalarını dinlediğim için 🙃
Tek başıma yaptığım hatalarda kendimden özür dilemem ben 🙃
İlla ki orası öyle herkesin kendine göre bir planı ve çıkarımı vardır demek ki daha o dönemin içine girmiş değilsin
Kimse kimseyi etkisi altında bırakamaz 🙃zamanı gelince herkes ne yapması gerektiğini bilir ben sadece sevdiğim değer verdiğim insanların daha çok mutlu olmasını istediğim için böyle çıkarımlarda bulunurum yapıp yapmamak kişilerin hür iradesine kalmış bir durumdur
Zaten seni suçlamıyorum sadece boşvermenin doğru olduğu zamanlarda boşvermek gerektiğini düşünüyorum 😝
Yoksa zaten beni düşündüğünü biliyorum ve teşekkür ediyorum 🤗🤗
Biliyorum ben seni sende beni canısı 🙃 bu seneyi unut yeni senede neler yapabilirsin nereleri gezebilirsin bence onu düşün yeni yıl senin yılın olsun fıstığım 😘
Yiaa teşekkür ederim 🥰🥰
Rica ederim fıstığım 🙃
Bu gün 6 aralık ve benim doğum günüm
Özür dilemeyi pek seven biri değilim ben hatta hiç sevmem😁
Ama benim için değerli olan insanlar için özürde dilerim her şey yaparım
Cansın doğum günün kutlu olsun Allah kalbine göre versin iyi insanlarla karşılaştırsın
En son dün siteden bir uyedn özr dlmstmm
Yaa
Yok öyle biri
İyi bari
Özür dilediğim biri yok
Olmaması güzel
Arkadaşımdan.
Gerçi özür dilemedim ama telafi etmeye çalıştım en Azından bi çaba vardı buda mı gol değil be vbbvbb
Eee sen elinden geleni yapmışsın
Hatırlamıyorum ki
Kimseden
Kimseden
hic kimseden
İyi bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?