Eşim bana, Benim gözümde yalancı düzenbaz demokoloji bi insan olman degismeyecek dedi?

6 aylık evliyiz Eşim görevi icabıyla yurt dışında asker, nişanlıyken ailele ile yaşamayı düşünmüyorum diye belirttim eğer böyle istiyorsan sana altınlarını geri vereyim dedim bana yok öyle birsey ailem istemez bende istemem tabikidi böyle birsey dedi üstünü kapadi. Evlendigimizden 10 gün sonra görece gitti benide ailesinin yanına gönderdi 2 ay ailesinin yanında kaldım bursaya evime gitmek istiyorum kendi evim kendi düzenim diyince aklım sende kalacak ben istemiyorum dedi, sonra ısrar edince s.. git babanın evine dedi ve benle 10 gün konusmadi neyse bir şekilde barıştık sonra bursaya gittim bana 15 kasımda döneceksin dedi bende istemiyorum deyince sen bana 15 kasımda döneceksin diyerek geldin beni kandırdın yalancısın duzenbazsin dedi. Arkadslar ailesinin yanına gitmemi onlara hizmet etmemi istiyor onlar daha genç ve yaptigim herseye karisiyorlar. Beni hiç anlamıyor bu konuda saygı istiyorum. S... saygını diyor bu sefer. Ne yapacam ben

Eşim bana, Benim gözümde yalancı düzenbaz demokoloji bi insan olman degismeyecek dedi?