Büyü dolandırıcılığı?

Merhaba, yaklaşık 1 sene önce başıma gelen bir olayı buradan anlatmak istiyorum. Belki birileri okur etkilenir ve aklında böyle bir işe kalkışma fikri varsa hayatını kurtarırım. Öncelikle lütfen yargılamayın ve ayıplamayın bende başıma böyle bir şey geldiğine nasıl bu kadar aptal olabildiğime şu an inanmıyorum. Erkek arkadaşımla kritik bir süreçten geçiyorduk çok çaresizdim ve psikolojim bozulmuştu, o kadar zayıfmışım ki büyüden medet ummuşum. Bu sitede sordum ve bir kullanıcı beni hocam dediği birine yönlendirdi. Sözde hoca avına yavaş yavaş yaklaştı, önce benimle arkadaş olmaya çalışarak ve az miktarda para alarak güvenimi kazandı. Günler geçtikçe para talepleri artmaya başladı ama bunu açıkça yapmıyor sizi en zayıf noktanızdan vuruyor şu korumayı yapmazsak ailenden biri cinler tarafından zarar görecek şu işlemi eklemesek erkek arkadaşın ölebilir gibi. Bu süreci öyle iyi yönetiyor ki inanıyorsunuz. Her işlem için en az 10000 tl istiyor ardı arkası kesilmiyor. Kredi çekiyorsunuz yetmiyor maaş yetmiyor öyle bir hale sokuyor ki sizi bana acil şu kadar göndermezsen başına şunlar şunlar gelecek diyerek bir güzel manipüle ediyor ve birilerinden borç almak zorunda kalıyorsunuz. İş bittiğinde de hepsini iade edeceğini o zamana kadar iade yaparsa cinlerle anlaşmanın bozulacağını ve cinlerin sizin hayatınızı alt üst edeceği yönünde sizi ikna ediyor. Sizinle öyle bir samimiyet kuruyor ki ilişkinizdeki özel tüm detayları öğreniyor ki foyası ortaya çıktığında ailenize anlatmakla tehdit edebilsin. Sonuç olarak yüklü miktarda bir paramı kaptırdım uzun bir süre borç batağındaydım. rehaf içinde yaşayan ben bu olay yüzünden parasız kaldım. O kadar parasız kaldım ki para derdinden erkek arkadaşımla olan sorunlarımı bir kenarı bıraktım. Çok şükür tüm borçlarımı ailemin desteğiyle kapattım ama ailemi de bu olayla çok üzmüş oldum. Tehditlerden dolayı şikayette bulunmadım fakat tüm hukuksal haklarımı gerek ailem gerek ben araştırdık avukatlarla görüştük. Ailem dava açmama izin vermedi başıma bir şey gelmemesi için çünkü tehditler cana kasteden seviyelerdeydi. Demem o ki bir anlık hırsınıza kapılıp bu işlere kalkışıp hayatınızı mahvetmeyin hiçbir erkek buna değmez psikolağa gidin kişisel yaşam koçlarıdan eğitimler alın terapiler yapın ama büyü gibi şeylerden uzak durun hem dolandırılmayın hem de günaha girmeyin böyle şeylere inanarak, Allah’ın dediği olur sadece. Kimseye din ahlak öğretecek değilim elbette ama çok canım yandı dilerim o kişi cehennem ateşlerinde yansın, Allah da beni bir daha doğrudan şaşırtmasın

Büyü dolandırıcılığı?