Fazlalık olduğumu düşünüyorum?

bilmiyorum bendemi sorun var hiçbir fikrim yok ama gerçekten belki bir ailem olduğu için beni şanslı görebilirsiniz ama ben öyle düşünmüyorum arkadaşlarımın aileleri ile olan ilişkilerini görünce kıskanıyorum. Bizde ise sadece kavga ve gürültü🥲 annemle aram o kadar kötüki geçen gün gelip bana "keşke ölsen, benim tek hayalim senin ölmen" demişti ama bir şey demedim. Zamanında beni dinlemedikleri için hep bağırarak kendimi anlatmaya çalışırım genellikle ben dövülürüm onlarda sorun yok tek sorun bende hâlbuki üstüne gelinen kişi benim annem yataklık, babamın bir işi var ama maaşını alamıyor artık babamda bıktı işinden evin tek parasını babam veriyordu ayda 12.500 TL onada şükür ama artık oda yok anneme geçen gün bana kontür alır mısın dedim dkm bitmişti annem paramız olmadığı için alamadı. Tek çarem okuyup bir meslek sahibi olmak ama fazla yaşayacağımı düşünmüyorum. Arkadaş konusunda ise genellikle hep saf olan ben olurum hepsi bana iftirayı atar tripleri atar ama suçlu olan ben olurdum her kavgamda kimse arkamı kollamazdı sadece onları üzdüğümü düşünüp günlerce ağlardım tabi dışarıda değil evde ağlardım dışarıda arkadaşlarımın yanında ağlayamam öyle bir insan değilim ağlarsamda kimse ciddiye almazdı gülüp geçerlerdi çünkü hep öyle oluyordu. her şey benden beklenirdi en ufak bir şeyde onları savunmamı beklerlerdi tabi bende ne yapayım kendimi savunmaya çalışırken yine suçlu ben olurdum. Çünkü insanlara karşı onları doldurmuyordum. Aslında çok boş bir insanım bir yeteneğim ya da güzelliğim yok aileme fazlalık olduğumu düşünüyorum keşke doğmasaydım ailemi gururlandıramadım ne kadar çabalasamda hemen şuanda yok olmak isterdim ama vaktimin gelmesini bekliyorum sadece.

Fazlalık olduğumu düşünüyorum?