- 1 ay
Tek tabanca takılıyorum, kimseye değmeden, kimseyi incitmeden ve incinmeden, işte onun için nick ismim İnci tanesi, kendimle müsemma gördüm bu nick adını, ben istiridyemde yaşamayı tercih ediyorum, benimle arkadaşlık kurmak isteyenler oldu lakin korkuyorum, ben çok korkuyorum, asosyalin tekiyim, aslında çabuk severim insanları, bana yamuk yapmayan, zarif herkesi seviyorum, sevgi doluyum lakin bunu da göstermiyorum, yaşadığım hayal kırıklıkları, gönül yorgunlukları beni tek tabanca yaşamaya itti, kitaplarım benim en yakın arkadaşım, insanlardan uzak duruyorum, arkadaşım daha çok kız kardeşim, aramızda fazla yaş farkı yok lakin insana da ihtiyaç duyuyoruz, seçicilikten ziyade bendeki bu hal biraz da yalnızlığa alışmamdan, sevmemden kaynaklı, tabii mazinin de etkisi var bunda, insanlar beni çok kırdı, incitti, yine aynı şeyler olacak diye korkuyorum, gerçi ben aynı İnci değilim, bu kez kıramazlar beni, aslında yeni tanıdığım insanların da beni kırmaya niyeti yok, ne kırayım ne kırılayım diye düşünüyorum, içten içe sevdiğim o kadar çok insan var ki lakin belli edemiyorum, belli etmekten korkuyorum, ne saçmalık. Kafamda kurgulama huyum da var, mesela birisinin beni sevmediğini düşündüm, içten içe kırıldım lakin sonrasında bana dokundu, konuştu, kendimi sevilmeye layık görmüyorum aslında ben, tüm sorunun kaynağı bu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Var öyleli sabit görüştüğüm bir grup.
13 Yorumla- Soran1 ay
🙏
- 1 ay
Teşekkür ederim kardeşim 🙏🥳
- Soran1 ay
Rica ederim ablam 🥳🫶
Aile & Toplum konusunda 20,5b cevap paylaştı. HAyır yok
12 Yorumla- Soran1 ay
Rica ederim Abim :)
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Barış 🌟
Dostlar hayatımızın renkleri bence. Evet, benim de bir arkadaş grubum var. Keşfetmeyi, doğada vakit geçirmeyi seven insanlarla vakit geçirmek harika oluyor. Ama bazen yalnız kalmak, kendinle baş başa olup içsel bir huzura kavuşmak da önemli. Her zaman kalabalık olmasa da, ruhunu besleyen dostluklar kurmaya çalış. Yalnız olmak bazen güzeldir, ama dengeyi kurmak da önemli. Umarım sen de ruhuna iyi gelen insanlar bulabilirsin 👫💫.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- s1 ay
Var ama yaş aldıkça az öz olmasını tercih eder oldum.
10 Yorumla - 1 ay
Beni sevenlerim var diyebilirim. Normalde tercihim her zaman işten eve gitmek, eğitici öğretici videolar falan dinlerken bir yandan oyun falan oynamak ya da annemle sohbet etmekten hoşlanırım. Ama bazı arkadaşlarım var bu huylarımı bildikleri için iş çıkısıma gelir beni alır götürürler artık cafeye olur, evlerine olur sahile olur bi yerlerde takılırız. Yine eğlenirim. Fakat tercihen yalnız başıma yapabildiğim etkinliklerden daha fazla keyf alıyorum.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadaşım var ama gruplasmayi seven biri değil hepsi ile ayrı ayrı zaman geçirmeyi daha çok seviyorum zaten herkeslede arkadaş olmam yapım gereği pek kimse ile çabuk samimi olamıyorum kaliteli yanlızlik iyidir ya bosver😊
10 Yorumla- 1 ay
8 kişilik bir arkadaş grubumuz var ama artık arkadaşlıklar dostluklar çok yalan olmuş. 😏
bu bahsettiğim 8kişilik grupta lise yıllarından beri arkadaşız hiç ayrılmadık kopmadık masallah
10 Yorumla - 1 ay
2 grubum vardı ama artık 1 diyebiliriz. Öteki geçenlerde çöktü daha birinci yılını göremeden. Başından belliydi hoş.
11 Yorumla- 1 ay
1 tane daha vardı da birkaç ay bile dayanmadı, o yüzden onu eklemedim.
Tek başıma kaliteli zaman geçirmeyi tercih ediyorum. Ama kaliteli eğlenebileceğim ve arada takıldığım bir arkadaşım ve genç yeğenim var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaş grubum var ama memleketimde hepsi. Tatillerde gittiğim zaman hep beraber toplanıyoruz..
10 Yorumla- 1 ay
Arkadaş grubum çil yavrusu gibi dağıldı memleketin dört köşesine biri Van da biri Mersin'de biri Kastamonuda
10 Yorumla Arkadaşlarım ortama göre değişiyor. Eskiden daha çok arkadaş grubuyla takılırdım. Şimdilerde daha çok bireysel takılmayı seviyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Burada birbirinden değerli arkadaşlarım var ama arkadaş grubu yok ve reelde de çoğu arkadaşımı menfaatçi olmalarından dolayı kendimden uzak tuttum
10 Yorumla- 1 ay
Yok be öyle grup hep bi gruplaşma kıskançlık bilmem ne uğraşamam boş ver tek daha iyi yanıma kafa dengi biri de oldu mu yeter
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Grup değil ama tek tek görüştüğüm arkadaşlarim var cok sükür
10 Yorumla- 1 ay
Uzun zamandır yok. Birkaç arkadaşım var ama grup değiliz ve her zaman görüşmüyoruz.
10 Yorumla - m1 ay
Genelde hep tek tabancayım arada bu durumdan şikayetçi olsam da iyi bence seviyorum.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var ama sık görüşemiyoruz, herkesin yoğunluğu var
10 Yorumla- 1 ay
Genelde tek tabanca takılırım ama arkadaş grubu şeklinde de çok olmasada takılırım yani
10 Yorumla - 1 ay
Arkadaşlarım var aama çok sık bir araya gelemiyoruz
10 Yorumla - 1 ay
Hepsi birbirinden bağımsız grup değil benimkiler
10 Yorumla - 1 ay
Cumartesileri birlikte oturduğumuz var ama genelde tek takılırım
10 Yorumla - 1 ay
Evet var çok sık görüşmesekte arada bir araya gelir meyhaneye gideriz.
10 Yorumla - 1 ay
Tek tabanca. Aslinda olur ama ben gayret etmiyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Yok ya grupları sevmiyorum çok olan yerlerde sıkıntıda büyük oluyor
10 Yorumla - 1 ay
3 4 kişi yakın arkadslrm gnlde beraber takılırız takılmayı sevmen
10 Yorumla arkadaş hrubum var ama bazen tek tabanca takılmayı seviyorum
10 Yorumla- 1 ay
Tek takılmak en İyidir bu dünyadaki en zararlı varlık en yakın arkadaştır
10 Yorumla Arkadaşım var ama grup halinde deyil genelde tek başıma dha rahat ediyorum
10 Yorumla- u1 ay
Evet farklı farklı arkadaş gruplarım var. Ama en çok lise arkadaş grubumla eğleniyoruz.
10 Yorumla Var evet iş arkadaş sosyal etkinlik, sportif konular amaçlı
10 Yorumla- 1 ay
Bes kisilik bir arkadaş grubumuz var 4 -5 yil falan oldu
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Var ama aynı anda 3,4 kisiyle gezmeyi sevmiyorum tek kisiyle gezmek daha guzel oluyor
10 Yorumla - 1 ay
Farklı arkadaş gruplarım var tatile gittiklerim, gün yaptıklarım, bireysel ölümüne sohbet muhabbet ettiklerim hepsinden var.
10 Yorumla - 1 ay
Yunanistan’ı ele geçirecek kadar var barış
15 Yorumla- Soran1 ay
nerelerdesin abim
- 1 ay
Bende bilmiyorum ki kardeşim 🤔 kayboldum ben 😂
- Soran1 ay
iyi ol da gerisi önemli değil 😂
- 1 ay
Eyvallah , oluruz bir ara kardeşim ya
- Soran1 ay
Eyvallah abi 🙏
- 1 ay
Gezip eğlendiğim bir grubum yok. Sevdiğim arkadaşlarım var.
20 Yorumla - 1 ay
Var ama sık sık bir araya gelemiyoruz eskisi kadar böyle daha iyi ya kıymet biliniyo
10 Yorumla - 1 ay
Var tabiki ama bu aralar pek denk gelemedigimiz için tek tabanca
10 Yorumla 2 tane çok yakınım var öyle, fazla topluca gezmeyi sevmiyorum
10 Yorumla- 1 ay
Arkadaş grubu değil ama arkadaşım var
20 Yorumla - 1 ay
Var dı ama eski yaşadığım yerde kaldılar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. Genel olarak takıldığım 2,3 arkadaşım var
10 Yorumla- 1 ay
var varr iyi ki de varlar
10 Yorumla - 1 ay
Vardı birkaç tane ama hep dağıldık...
10 Yorumla - 1 ay
Arkadaş grubum var ama ben insan sevmiyorum 😂
10 Yorumla - 1 ay
Arkadaş grubum 30 yıllık.
10 Yorumla 1 tane arkadaşım var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. Tabiki var çok şükür
10 Yorumla- 1 ay
Hayır yok tek başıma takılıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Hepimiz dağıldık üniversiteye geçince
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
tek tabancayım grup takılmaktan nefret ediyorum artık
10 Yorumla - 1 ay
Hayır yok maalesef
10 Yorumla - 1 ay
Arkadaşlarımı bırakıp İzmir'e taşındık..
10 Yorumla - s1 ay
Evet var ama ben tek takılmayı da severim
10 Yorumla - 1 ay
Yok ama birkac tane yakin arkadasim var
10 Yorumla - 1 ay
2 3kişi takılır arada var
10 Yorumla - 1 ay
Yok ailemden bile ayrı uzakta bir şehirdeyim
10 Yorumla - 1 ay
birkaç ayrı arkadaş grubum var
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı. Grup olarak yok ama sevdiklerim var
10 Yorumla- 1 ay
En fazla 4 kişiyiz ama genellikle 3lü
10 Yorumla - 1 ay
Evet 2 kız arkadaşım var
10 Yorumla - 1 ay
Evet var masum çetemiz 💅
10 Yorumla - 1 ay
18 kişilik bi ekibiz. 11 yılı devirdik
10 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi