Kazanamazsın vs diyor moralimi bozuyo
Araban mı var sanki deyip küçümseyici konuşuyor
Kazanamazsın vs diyor moralimi bozuyo
Araban mı var sanki deyip küçümseyici konuşuyor
Cevap
0Cevap
Zoruna gitmiştir onu dinlememen
Benim hatunla gider gelirsin benim eşimde o kursa kaydoldu en iyisi o bilmem me cart curt dedi bende olurum oraya o zaman belki bakarım dedim. Ki benim kararım. Bi de çok üçkağıtçılık seziyorum ben bundan. Beni çok saf yerime koyuyorlar. Ne zaman bi şeyden bahsetsem bi şey kitlemeye çalışıyorlar. Zayıflamam lazım dedim. Koşu aleti bulayım mı sana uyguna dedi. Ne kadar dedim. 5_6 bine dedi. Bakayım araştırayım falan dedi. Anneme istemedi deyip öyle kurtardım kendimi. Meğer kendi evinde eski koşu aletiymiş
Bi de çok görgüsüz biri bence. Wp durumuna insan aldığı çakma dubai çikolatasını paylaşır mı
Ya wp durumunu bilmem ama kendini insanlardan uzak tut belliki sana üstünlük kurmaya çalışmış ve evliyse be bu densizlik yakınlık anlayamadım
Fabrika ortamı böyle maalesef. Kadınların güçlü durması daha çok göze batıyo. Kaç tane abiyi dinlemedim diye aram bozuldu kaç kez yıprandım. O beni dinliceksin diyo şu beni dinle diyor. Dinlemeyince sinirleniyorlar kızıyolar
boş ver ne olursa olsun doğru olanı yap kendini ezdirme bi kız olarak diyorum çok şey değişiyor hayatında doğruluktan sapma
Sorun şu ki ben çok takıyorum milleti. Bi de ne yapsam ne adım atsam maşallah tüm fabrika konuşuyo merak ediyor. Öğleden sonra işten ehliyete yazılmaya gittim. Haberi olmayan kalmamış herkes hayırlı olsun vs diyor döndüğümde. Olumsuz konuşan bikaç abi var işte biri de bu. Ben çok stres ediyorum söylenenleri. Şu an elimi kolumu hissetmiyorum mesela biraz zorlamasam kendimi titreyecekler stresten
Bence kimseye bişi deme dedikodu çok çabuk yayılır herkesin ağzı onda kalır boş ver yapacaksan bişi içinde kalsın ya da buraya sor emin ol daha mantıklı şeyler yazılır
Çok haklısın çok teşekkür ederim. Tek korkum bunlar bu kadar dinlendirdi negatif enerjı verdi bana inşallah derslerim iyi geçer de alıırm ehliyeti. Bi ondan panik etmeye başladım aşırı
Eğer başkalarına kulak verirsen yapamazsın kimseyi umursama bu hayatta herkes geçici bi kaç yıl sonra belki inu unutacaksın ı yüzden insanları boş ver
❤️🩹🤲🤲🙏🙏👏
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, bu durum gerçekten sinir bozucu olabilir. İnsanlar bazen kendi eksikliklerini veya sorunlarını başkalarına yansıtarak huzur bulmaya çalışırlar. Bu kişi de seninle bu şekilde dalga geçerek kendini bir şekilde tatmin ediyor olabilir 🤔.
Ancak, unutma ki önemli olan senin ne düşündüğün ve ne hissettiğindir. Arabaya sahip olsan da olmasan da, ehliyet almak bir yetenek ve özgüven meselesi! Bu süreci kendi hızınla yaşamalısın 🚗😊. Kimseye kendini kanıtlama zorunluluğun yok. Kendi doğrularına güven, bunun seni rahatsız ettiğini net bir dille ifade et ya da görmezden gelmeye çalış. Pozitif kal 💪💕!