Güncellemeler
+1 yıl
Hızlı yazdığım için bozulmuş birde geçenlerde kalbim öyle bir kırıldı ki anlatamam bu çocuk benim gözlüğümü sıramdan alıp takmış bende aramız yumuşasın diye görüyorsun hee dedim sonra sinirli şekilde gözlüğü çıkartıp cevap vermeden gülümsemeden çıkıp gitti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Edeni belli
Ne peki
Nedeni ne abla ben miyim?
Yeah
Ee ben ne yaptım ki
Sevmediği arkadaşıyla konustun
Yanlış yaptın
Niye?
Bu soruyu kendine sor sence doğru yaptın mi
Doğru yaptım hiçbir yanlışım olmadı
Sen kaç yasindasin
Kavga ettiği çocuğun yanına oturma sebebimde arka sırasında samimi arkadaş grubun olması ve çocuğun sırasının orada kalorifer olmasıydı daha sonra çocuk kötüleşince insanlık namına yer verdim
Anladım boş ver geçer gider bu anı , ama çocuk sevmi sevmjs
Bak olayı anlatayım bahsettiğim samimi çocukla sınıfta başka sınıftan sevgilisi olan bir kız var bu başka sınıftaki oğlan eli titreyen çocuğu tehtid ediyor sevgilisinin hakkında haber vermesi için boğazını falan sıkıyor çocukta mecbur fotoğraf çekip gönderiyor kızla benim samimi sandığım arkadlaın fotosunu çekip yan sınıftaki kızın sevgilisine atıyor sonra olaylar büyüyor kızla oğlan ayrılıyor fotoğraf çeken okuldan gidiyor samimi olduğum çocukta kız için 3 yıllık arkadaşıyla kavga ediyor bende kavga ettiği çocuk kötüleşince yer veriyorum olay bu
Ne fotoğrafı tam
Sevdiyse niye hayvan gibi davranıyor yakın en yakın canımdan çok sevdiğim arkadaşlarıma yürüyor gibi yapıyor
Ona sor bence onu aranızda cinsellik geçti mi
Çocula (samimi olduğum) kız yan yana telefondan oyun oynuyorlar onun fotoğrafı çokta bir şey yok ama yan sınıftaki çocuk abartmış kız dahada abartıp dilekçe verdi
Kaç yaşındasın sen ve o
Oha abi naptın samimi arkadşaız sevgili bile değiliz
Sevgili olsa normal yani. d
Arkadaş olarak soğudu benden
Abi nerenden anladın
Düzelir ama zman alır evine davet ederse gitme sakın
Lisede zamanında bir kız vardı çok güzeldi benimde aklıma o geldi kızla bir gün cafede bulusmustik giderken dudaklarına ve göğüslerin oksamistim. yeter çok güzel ama dur demişti
Töbe töbeeee ln masum arkadaşlık var öylr aşk meşk işleri yok normal arkadaşla ara bozulma şeyi var
Baştan oku lütfen
Sen dene kendini nasıl kaybedeceksin bana hak vercen , neden bozulsun ki
Sapık mısın
Hayır aklıma yaptıklarım geldi okudum
Heh şimdi çocuk bana niye kızgın
Senin yüzünden
Ben ne yaptım
içimden bir ses seni suçlu buluyor
Olayları anlattım
Dinledim