Düğün hazırlıklarına bir türlü başlayamıyoruz?

Selam arkadaşlar,

biz nişanlımla 6 ay önce nişanlandık ve şu an hem kendi ailem olsun hemde nişanlımın ailesi olsun düğün hazırlıklarına başlamamız gerektiğini söyleyip bize baskı yapıyorlar. Nişanlım bir ay önce yeni iş buldu ondan önce 3 ay işsizdi. Nişanlımın ve ailesinin istediği bir düğün salonu var ille düğünümüzü orada yapalım istiyorlar. Ben ama orada evlenmek istemiyorum çünkü bildiğimiz düğün salonu değil spor salonu gibi biryer. Benim beğendiğim salonlara götürdüm baktık fiyatları sormak için. Adam cimri desem oda değil çünkü onun beğendiği salonla benim beğendiğimin arasında az bir fiyat farkı var.. Hatta daha ucuz olsun diye Pazar günü evlenelim dedim.. Salonlar dolacak diye endişe ediyorum oda sanki bilerek zaman kazanmaya çalışıyor salonlar dolsunda onun dediği yeri tutalım diye.. Her kadının hayali güzel bir düğünü olması ama nişanlıma göre ortamdan çok eğlenceli olması daha önemliymiş. Tamam eğlenceli olsun ama etrafta biraz hoş görünsün düğün gibi.. Çirkin bir yerde de evlenmek istemiyorum nasıl ikna ederim? Bende üstüne para vereyim diyorum gururuna dokunuyor.. Düğünde takılan parayla zaten salon ödenecek, sadece biraz evi döşerken masraf olacak oda yani onun oturduğu kiralık eve taşınacağız yine ufak tefek eşyaları var onlar kalacak hepsini yeni almayacağız.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Zamana bıraksam ailem kızıyor, her gün ne zaman Salonu tutacaksınız diyorlar..

Hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.

Düğün hazırlıklarına bir türlü başlayamıyoruz?