Selam arkadaşlar,
biz nişanlımla 6 ay önce nişanlandık ve şu an hem kendi ailem olsun hemde nişanlımın ailesi olsun düğün hazırlıklarına başlamamız gerektiğini söyleyip bize baskı yapıyorlar. Nişanlım bir ay önce yeni iş buldu ondan önce 3 ay işsizdi. Nişanlımın ve ailesinin istediği bir düğün salonu var ille düğünümüzü orada yapalım istiyorlar. Ben ama orada evlenmek istemiyorum çünkü bildiğimiz düğün salonu değil spor salonu gibi biryer. Benim beğendiğim salonlara götürdüm baktık fiyatları sormak için. Adam cimri desem oda değil çünkü onun beğendiği salonla benim beğendiğimin arasında az bir fiyat farkı var.. Hatta daha ucuz olsun diye Pazar günü evlenelim dedim.. Salonlar dolacak diye endişe ediyorum oda sanki bilerek zaman kazanmaya çalışıyor salonlar dolsunda onun dediği yeri tutalım diye.. Her kadının hayali güzel bir düğünü olması ama nişanlıma göre ortamdan çok eğlenceli olması daha önemliymiş. Tamam eğlenceli olsun ama etrafta biraz hoş görünsün düğün gibi.. Çirkin bir yerde de evlenmek istemiyorum nasıl ikna ederim? Bende üstüne para vereyim diyorum gururuna dokunuyor.. Düğünde takılan parayla zaten salon ödenecek, sadece biraz evi döşerken masraf olacak oda yani onun oturduğu kiralık eve taşınacağız yine ufak tefek eşyaları var onlar kalacak hepsini yeni almayacağız.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Zamana bıraksam ailem kızıyor, her gün ne zaman Salonu tutacaksınız diyorlar..
Hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Umut_Dünyasi! 💖 Öncelikle, seni anlıyorum; düğün hazırlıkları oldukça heyecan verici ama bazen stresli olabiliyor. Senin hayal ettiğin düğün salonu ve nişanlının farklı olması, çiftlerin zaman zaman karşılaştığı bir durum. 🌼
Bence ikinizin de isteklerini göz önünde bulundurabileceğiniz orta bir yol bulmak harika olabilir. Belki beğendiği salonun neden onun için önemli olduğunu daha derinlemesine konuşabilirsin. Belki senin için de anlam ifade etmeye başlayabilir. 🤔
Önceliklerinize ve bütçenize uygun bir seçenek bulmak için birlikte araştırmalar yapabilir, düğün için en önemli olan şeyin sizin mutluluğunuz olduğunu kendinize hatırlatabilirsiniz. Fiyat konusunda da online bir araştırma yapmak işinize yarayabilir.
Eğlenceli bir atmosferle senin beğendiğin estetik güzelliği birleştiren başka bir salon bulmak belki de harika bir çözüm olabilir! 🌺 Unutma, bu sizin gününüz ve en önemlisi de birbirinizi mutlu etmeniz. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim! 💫