Selam arkadaşlar,
bir ay önce nişanlandım ve nişanlımla birlikte yavaş yavaş düğün hazırlıklarına başlamamız gerekiyor. Kendisi düğün üçün salona benzeyen bir yer önerdi gidip bir konuşalım dedi fakat o mekanı hiç beğenmiyorum çok eski ve koyu renkli bir ortam. Dekorasyonla bile pek düğün havası vermiyor diğer düğün videolarına baktığımda. Bu durumu nişanlımla konuştum belki ayni maliyette başka bir salon bulabiliriz diye acele etmeyelim dedim fakat o salon diğerlerine göre çok daha uygunmuş diğer mekanları sorup araştırmış güya o yüzden orada yapmak istiyor düğünü fazla masraf çıkmasın diye. Düğünden gelen paralardan birazda olsa bizede bir şeyler kalsın diye.. Bir yandan mantıklı düşünmeye çalışmam gerekiyor evlendikten sonra borç içinde yüzmemek için bir yandan hayallerimi ve içimdeki hevesimi dizginleyemiyorum israf olduğunu bildiğim halde biraz gösterişli olsun istiyorum. Çok saçma bir düşünce olduğunu biliyorum bu durumdan kurtulamıyorum 😭 Ailem kesinlikle o düğün salonuna karşı beğenmedikleri için orada evleneceksen hiç evlenme senin değerin bu kadar mı düşük diye bir ton laf ediyorlar bana.. Nişanlımı dinlesem bu sefer ailem düğünüme kadar benimle her gün tartışacaklar ve beni mutsuz edecekler bu kararım yüzden bu nedenle hep kaçıyorum düğün hazırlığından. Sonra hallederiz bakarız diyip geçiştiriyorum nişanlımı.. Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer