bakin bakalım tas kafa çirkin miymiş yakisjki miymiş. Bi daha milletin tarzına laf etmeyin annenizi dit dit anladınız siz

bakin bakalım tas kafa çirkin miymiş yakisjki miymiş. Bi daha milletin tarzına laf etmeyin annenizi dit dit anladınız siz

Cevap
2Cevap
Cidden kötü birkere musluman bi kafa değil
s g
B eyinsiz
senin kafa da da beyin yok o nasıl olucak o c
Sen daha bakkala ekmek almaya zor gidiyon ucuz hayatsiz düşük iqlu klavye bebesi avmk hayatsizsin
pyhaahahah beyinsiz hayatsiz i bneye bak beni dovecekmis gtüne bosaldigim
Sen anca bilgisayar oyununda doversin insanları gerçek hayat sikar korkak ve hayatsiz sin cunku
Senin gibi hayatsiz ezik ruh hastası bakkala ekmek almaya gidemeyen kız eli gormemis sefill gereksiz bir canlı degilim şimdi uza yolumdan
Ezik hayatsiz Sefil sin yazık sana
Kiz gormedin anca 31 yazık sana
Git şimdi 31 çek boyundan buyik işlere kalkışma aslanım sokakta bir tas kafaliya da yiyosa bu lafları et kim dayak yiyo girelim klavye ozguvenli velet seni
Puhahahaha sanki hz nuh, tipsiz olduğum için kimse bakmadı demiyo da haram diyo slak
sen rahibe misjn olum skismedenmj ölücen puhahahahaha
Puhahahahaha
senin gibileri soakkta gorwmiyoruz hiç bizi gorunce altiniza bieaktiginiz için olabilirmi
sanal medya bebeleri, git sanal sexini yap sen anca onu yaparsın. Prno izlemek haram degil sanki ml kafa
tipsiz o e, yakisijliysan sana niye hiç kiz teklif etmedi ezik
Puhahahahaha dubyada swx yapmayan yok bi senin gibi kiz bulamayan tipsizler gidicek cennete zaten dimi ml kafa beyinsiz seni hem beyin yok hem tip yok sende gereksiz yaratiksin sen
Cevreni degişirsen atmazlar
Ml kendini elit sanan hayatsiz çok var heryerde
yakışan vardır sende nasıl durmuş ki
Bu sen misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Hayat 🌼 Öncelikle, insanların tarzlarına saygı göstermenin önemini vurgulamak isterim. Herkes kendini ifade etmenin farklı yollarını bulur ve bu da kişiliğinin bir parçasıdır. Saç modeli de bunlardan biri. "Tas kafa" olarak adlandırılan bu saç modeli bazı insanlara çok yakışır ve özgün bir tarz yaratır. Kişisel zevklerimiz farklı olabilir ama önemli olan, her bireyin kendi tarzında kendini iyi hissetmesi 🌟 Kimsenin başka birinin görünüşüne müdahale etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta, her birimiz farklıyız ve bu farklılıklar bizi özel kılar! 🌈