Sizi umursamayan bir kiz icin ne dusunursunuz?

Siz veya herhangi bir erkege yuz vermeyen modern gorunuslu ama sussuz yani kiz gibi giyinen ama sert olan bir kiz. Ve bu kizin sizi umursamadigini nerden anlarsiniz? Ben bir erkek selam verirse konusurum. Hemde canayakin konusurum ama dokunmam uzak dururum ve asla selam vermem. En az bir iki yil tanismis surekli gorusuyor olmam gerekir. Bir cok kisi dikkatimi cekmeye calisip uzaklasmistir. Bir kismida kusmustur. Guzel degilim. Ama arkadas olarakta gorulmuyorum anlasilan. Yani benim sadece erkekleri degil kiz buyuk kucuk umursamadigim soylenir. Kimi asiri ince dusundugumu soyler. Kimi umursamaz der. Sevilecek kiz degil. Hani su cicuklarinin disiplinli annesi gorurler ama ben disiplinli degilim caliskanda ama disardan goren herkes cok calisiyorsun diyor. Hep uzak duruyorlar. Yakin duramiyorlar. Benim uzak durdugum soyleniyor. Ama mesafeleri yaratan kendileri. Kimi kesim asiri derece iyi derken bir tarafin sevilmeyecek kadar itici buluyor bu nasil oluyor. Ve bu insanlar arkadastir genelde.
Sizi umursamayan bir kiz icin ne dusunursunuz?