sohbet sitesinde birisi paylaşım yapmış arkadaşım 17 yaşında sevgilisinden hamile kaldı kan vermek istiyor hastaneye gitseler devlete bildirirler mi diye. Bu sohbet sitesindeki bu yazıyı ekran görüntüsü atsam emniyet genel müdürlüğüne atsam hamile kızın arkadaşına ulaşıp hamile kızın sevgilisini istismardan gözaltına alırlar mı. Yani şikayet etsek EGM ilgilenir mi. Çünkü sohbet sitesi olduğu için Kimin yazdığı belli değil anonim olduğu için gerçeklik payida düşük olduğu için yenirler mi diyorum. Kızın annesi babası görüştüğünü biliyormuş oğlanla. Aileler biliyormuş yani ilişkiye ama hamilelik sürpriz olmuş polis istismardan ilgilenir mi ekran görüntüsü atsak yazıyı? Kız 18 yaşından küçük çünkü 17 yaşında. Oğlan 23 yasindaymis
Ulaşırlar
Ulaşmazlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
17 yaşındaki birisi ailesinin onayıyla maalesef ki evlenebilir. Bu durumda şikâyet etsen bile bir sonuç vermez diye düşunüyorum.
Anladım teşekkürler
Rica ederim.
Tecavüz varsa iş değişir ama.
Çocuk da 18 den küçükse bir şey yapmazlar. Kızla zorla yattığını da düşünmüyorum akılsız başın cezasını çeksinler
Oyle yerlerin yarısından fazlasi trol cani sikilinca konu uyduruyor insanlar dikkat cekip eglenmek icin yani dogrulugunu bilmiyorsun istersen ihbar yaparsın ama anonimse kisi vb belli degilse ya da olaydan emin degilsen biraz ihbarda sorun yaratabilir bu
neyin kafasındasın sorlamı yapmıs kızın rızası olmamısmı hemde sananeeee..
kadını dovenı bıcaklayanı salıyolar kaldıkı bunlar ısteyerek yapmıslar
Polis. arastir. çocuk o daha.
Ama sohbet sitesinde yazılmış bir şey. Ekran görüntüsü olarak şikayet edildi. Gerçekliği şüpheli o yüzden arada kaldık
S. kilirkenn bize mi sormuş
Oğlanı istismardanalırlar
Ama sohbet sitesinde yazılmış bir şey. Ekran görüntüsü olarak şikayet edildi. Gerçekliği şüpheli o yüzden arada kaldık
Kızın rızası vardı derler salarlar. Alıştık artık