Dün gördüm hayatımda ilk defa böyle birşey. şu an 15yaşında ve 2çoçuğu var eşi aldattı diye ayrılmış. İnanamadım ilk. Kızda günah bulmadım tamamen ailesi günahkar. Sizin düşünceleriniz nedir?
ama işte o yaştaki biri mantıklı bir şekilde düşünemez ki özellikle böyle bir konuda yani ailesi hiç mi bilmiyor kimlerle görüştüğünü falan
En İyi Kız Görüşü
Diğerkâm1i | Aile & Toplum konusunda 87 görüş paylaştı.
Xper 6
5 gü
25 yaşında evlenip başkasıyla yatan da var hangi biri için ne düşüneyim ben😏 Artık kendi rızalarıyla gidiyorlar.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
5 gü
Ben 18yaşından sonrasına takılmıyorum. Sorun 25yaşındakı aklı başında bir kız değil. Sorun daha ergleniğini yaşamamış 13yaşındakı cocuk farkı göremiyormusun? 25yaşındakı kızla kıyaslanmaz bile bu
Şaşırman garip. Mesela doğu taraflarında ufak yaşta kızları evlendiriyorlar. Çok uzak değil hemen ülkemizin doğu tarafı. Senin kendi ülkenden haberin yok. Bırak avrupayı ülkende böyle şeyler oluyor. Yabancı kalman garip olmuş.
0|0
0|0
Soran
5 gü
Benim ulkem Turkiye degil o yuzden haberim yol
Soran
5 gü
K
sarammm | Aile & Toplum konusunda 77 görüş paylaştı.
Xper 5
5 gü
mardinde bir kız 12 yasında anne olmuştu bizim tanıdık
0|0
0|0
Soran
5 gü
Allah ailesinin belasini versin
Neveaşıkbiri | Aile & Toplum konusunda 365 görüş paylaştı.
Guru
5 gü
Yabancı ülkelerde böyle ilk kez görmedigim icin sasirmadim dogrusu
Boyle iyi zaten yasin farki yokki esas insan olsun adam olsun
Soran
5 gü
Anlamadim? Bu ne bicim soruu?
Soran
5 gü
Sen sanirim nisanli oldugun kizada o donemlerde cinsel obje gibi bakmissin 🙂 o yuzden herkese karsi dusuncen boyle. Bizde seven erkek sevdiginin sacinin teline dokunmaya kiyamaz yani ulkemizde boyle degil maalesef. O yuzden bu sorunu kendi ulkendekilere sorabilirsin. Iyi gunler
ailesinin suçu değil. kızın sorumsuzluğu, günahtan daha çok bana geleceğini mahvetmek gibi geliyor. gerçi bu tür konuların idrakına varamayanın geleceğinden ne beklersin.
Kanka laf sokmak degildi bu sjsbsjsj sorun ailesinde 13yasinda kizin akli daha gelismiyor ailesi iyi baksaydi boyle olmazdi her insandan zaten anne baba olamaz
En İyi Erkek Görüşü