Her seyi yanlis anlayan baba?

Daha 10dk once konu acildi sakasina ben meslegimi elime alinca ayri eve cikicam dedim babam birden fittirdi yok benim amacim farkliymis ayri eve cikan eve erkek atarmis wtf? Qobwownskw kafayi yedim sonra birden anneme catti yok sen veriyosun bu kiza bu akli cidden saka yaptim diyorum yok ben saka anlamam edepsiz saygisizsin benim yanimda boyle konusamazsin diyo sonra birden bana universiteyi de burada okicaksin gozumun onunde dedi cidden kafayi yemis yani sirf espiri yaptim diye dediklerini hayal edemezsiniz. Kendisi surekli bel alti dahi saka yapan biri ama is bana gelince basima imam kesiliyor. Gecenlerde bir kiz hamile falan kalmis gelmis bana bunu anlatiyor ne alaka diyorum giden her turlu kafayi bozuyo diyo ben napicam bu adamla sinava son 7 8 ayim kaldi Ankara istiyorum yasadigim sehirdeki universite de iyi ama burdakinden daha iyisi cikarsa oraya gitmek istiyorum nasi ikna ederim sizce fikri degisir mi? Ortaokul dahil lisemi bile o belirledi yetmedi zorla kapattirdi simdi de universiteye karismayi kendine hak goruyor cidden yoruldum artik her seye mudahale etmesinden suana kadar bir yanlisimi gormedi hala bana boyle islere yatkinligin var senin diyo bazen de ben sana guveniyorum cevreye güvenmiyorum diyo bence kisilik bozuklugu var sizce?
Her seyi yanlis anlayan baba?