Pazar yapma alışkanlıgınız var mıdır yoksa büyük marketleri mi tercih edersiniz? Ben her anlamda çok severim orada gezmeyi sebze meyve kokuları eşliğinde... 

Pazarın ürünleri daha kaliteli, bahçe ürünleri oluyor ya, peynirleri organik oluyor lakin marketleri tercih ediyorum genelde, online alışverişlerde olduğu için genellikle marketler tercih ediliyor
Pazara en son küçükken annemle gidiyordum ve o günler çok güzeldi. Şimdi her şey dijital olduğu için eski alışkanlıklarım kalmadı, ama isterdim evet
Bende severim ❤
😊😻
🤗🥰🤗
Ben pazarcı idim eskiden. Hep derdim ki, bir zaman gelecek eli cebinde şu pazarlara alışverişe geleceğim. Şimdi o hissiyatla mutlu oluyorum valla:)
Zor iş sabır gerekir kış ve yağmurda bir saat zevkine dolaşmaya dayanamıyoruz yağmur soğuk sıcakta
Pazarcılık zahmetli meslek. Çok güzel getirisi var ama zahmeti de çok. Ben iç giyimciydim gerçi. Pazarcı deyince sebze-meyve geliyor akla hemen:)
Olsun hepsi zor helal para Rabbim yolunu açık etsin dostum
Tabi tabi. Her işin zorluğu var. Şimdi de insanlarla uğraşıyoruz. Herkese kolaylıklar diliyorum.
Amin esnaflık sabır geniş karın ister
Cevap
12Cevap
Küçükken severdim o kalabalığa gitmeyi çocukken yani. ama şu an sevmem.
Gel beraber gidecez bak sevicen yine gir koluma 😂😂😂😂🥰🥰🥰
Gidelim birlikte kol kola alışveriş yapalımm 😂😂🥰🥰😍
Severim, en çokta Hasanpaşa'da ki salı ve aynı yerdeki bit pazarını.🙂
Aynen bende öyle çok eğlenceli ☺
Pazara gitmeyi eskisi gibi sevmiyorm hal ortamı daha güzel oluyor
Haklısın
Evet
Pazar yapmayı da pazarlık yapmayı da severim 😁 hele gittiğim yer büyükbaş pazarıysa tadına doyum olmaz 😁
Pazarciyim.. Pazara giderim severim urun almayi.. Arada sohbet vs de olur.. Benim cok keyif aldigm bir olay :))
Cumartesi günü ev ihtiyaçlarını alırız pazar günü de kendimize vakit ayırırız 😊
fırsat buldukça giderim
güzel bir deneyim oluyor :)
Genelde pazardan almaya özen gösteririm
Bende severim çok
Giderim ama çok sevmem. Belli tezgahlarım var, oralardan alıp giderim.
Bugün pazar değil cuma.
Ayy soru bu ya bizim burada pazar gıcık ya hep ters 😂😂😂😂
büyük marketler ama güvendiğim manavlar da favorim
Hiç sevmem pazara gitmeyi
Nefret ediyorum çok kalabalık
Bir seyler taşimayi sevmiyorum 😄
Foto ne alaka
Sanane bee sen ne alaka
Sevmem hayır
Severim evet 😂
Ben sevmem ya 🤣
Hayır manava giderim