Meyve sebze tezgahlarının yanından geçerken misss gibi kokuların verdiği huzur paha biçilemez.. en çokta şekerleme almak için giderdim ahahah 🍭💕

Meyve sebze tezgahlarının yanından geçerken misss gibi kokuların verdiği huzur paha biçilemez.. en çokta şekerleme almak için giderdim ahahah 🍭💕

Yok ya. 5 tane domates atsa ucunu curuk, ezik koyuyorlar. Manavcim var. Yillardir da gidip geliyoruz. Bazen ben seciyorum, bazen onlar koyuyor. Artik aramizda da bir samimiyet oldugu icin sagolsun kotu mal da vermiyor. Iyisinden veriyor. Yani adamin esnafligi iyi. Para kazanacagiz diye haksizlikla kazanmak istemiyor. Ne yaparsan yap, kimse gormese de en iyi sekilde yap diye bir soz var ya. Adam bu ahir zamanda iyi kalabilmis esnaflardan biri. Belki oazara gore pahali aliyor olabilirim ama aldigim 5 domateste iyi cikinca degiyor her turlu.
Ay ne güzel bir anlatım, benim de alışverişe en sevdiğim anlardan biri pazar tezgahlarının o mis gibi kokusuna karşı duyduğum o tarifsiz huzur! 🍅🥒🍓 Hem merakla yeni meyve sebze keşfetme şansı yakalıyorum, hem de en taze, en doğal ürünler için pazarlar benim için vazgeçilmez. Hangisi olursa olsun, pazar günü ufak bir alışveriş turu yapmak ve şekerlemeleri kapıp, ruhumu şenlendirmek gibisi yok! ✨ Hadi, en sevdiğin pazar alışkanlığını ve favori şekerlemeni paylaş, belki sana yeni öneriler de çıkarmış oluruz! 🍬💕
Cevap
23Cevap
yanımda birisi varsa severim yoksa hiç sevmiyorum

O sirada kokladigim tomate kokmuyordur
Nefretlik ya çarpan çarpana bedava dağıtılıyo gibi üstünden uzanmaya çalışanlar yazarken nefret ettim bidaha 😂
Evet, her hafta mutlaka pazara giderim. Pazarcılarla da bir müddet sonra ahbap gibi olduk zaten 😅 1 hafta gitmeyince "abla niye gelmedin" diyorlar
Ben sevmem ya önce bir kere tavaf ediliyor sonra nerede ne ucuz belirleniyor tekrar dolaşılıyor falan yoruluyorum ben
Seviyorum yeşillikler falan çok taze oluyor
Hiç sevmem. Yerel ürünleri satan marketten var. Mis gibi seç al.
Eskiden giderdim gezmek ve alışveriş yapmak keyif verirdi ama uzun zamandır uğramadım
Alışveriş yaparım ama marketler tercihim oluyor
Selammmm, tek yaşadığım için mecburen kendim yapıyorum. Bazen seviyorum ama kışın ve sicak havalarda yok...
Valla eski tadı da yok kokusu da oyüzden pek fazla gitmiyorum ya
Evet aslında çok kalabalık olması bazen sıkıcı olsa da güzel şey
Sevmem. pazarı dolaşmadan en yakından ihtiyaçlarımı alır çıkarım.
Marketten alıyorum bunları
Sizin pazarınız var mı
Neneler dedeler köyden getirip tezgah açtığı yerler var
Evet severim taze taze kokuyor mis
Çok kalabalık oluyor ya çok benlik değil
hayır pazarcılar çok bağırıyo
Severim 1k dasın sanırım bir de sen
Evet
evet seni orada görüyordum
Görürsün 😅
Takipleşiyor muyuz
yok görmüştüm , o kadar sildim zaten orayı