Karım hiç bir iş yapmıyor ne yapmalıyım yardım lütfen çok zor durumdayım?

kardeşler bacılar ben ve eşim öğretmeniz.2,5 yıldır evliyiz ve 1 bebeğimiz var. karım ailesinden olacak çok rahat ve hiç bir iş bilmez yapmaz. herşeyi benim uyarımlarımla hadi hadi dememle yapıyor. sürekli unuttum diyor. annem bize gelen misafirler hemen hemen herkes yadırgıyor. insanların içinde ne oturmasını biliyor ne ettiği lafları. erkeklerin içinde sürekli iç çamaşırı görünüyor diye uyarıyorum. ve bu uyarmalar beni çok yoruyor. sonuda tabi doğal olarak kavgayla bitiyor. hiçbirşeyden ders aldığı yok. her konuda kendisine yardımcı olmama rağmen aynı aynı. yemeğinde temizliğinde inanırmısınız nerdeyse yüzde 50den fazla yardımcı oluyorum. yapmayıp kendi haline bıraksam dahada rezil rüsva olacak. misafir ağırlamasını ilgilenmesini bilmiyor. ev temizliğinde yere ne dökülürse dökülsün ayağına bulaşsada alıp yerinede koymaz toplamazda. ha bugün öğrenir yarın öğrenir diye diye bir halt olduğu yok. hayat benm uyarmalarımlamı geçecek. çok inatçı ve kendi bildiğini okuyan bir yapısı var. ne yapacağımı şaşırdım. annesi ve babası bir halt öğretmemişler şimdi herşeyi ben öğretiyorum. hayatım zindan oldu resmen. iki misafirin gelmesini istemiyorum. ev darmadağın ilgi sıfır. çamaşır asar haftalarca söylemesem orda kalır. dürmek zaten haftalarca. Allah için yardım edin. inanın o kadar çok yardımcı oluyor ve güzel sözle uyarıyorumki kendisini fakat kendisi hala aynı bir kulağından girip öteki kulağından çıkıyor. lütfen dua edin bana karım artık bazı şeyleri öğrensin.
Güncellemeler
+1 yıl
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yorumlara toplu cevap vereyim zira böyle forumlara yabancıyımdır. 2.5 sene oldu hala öğrenemedi evet sabır sabır çekiyorum. tabi patladığım dönemler çok oldu. annesinden yardımda istedim hatta ablasından da. fakat geldiği aile o kadar rahat ve vurdumduymazlar ki eşimin diğer kardeşleri de evli ve çocukları var ama hepsinin evini derleyen toplayan o evliliğin sahipleri değil anneleri. anneleri küçüklükten bu yana sürekli çocuklarının arkasını toplar duru
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi ise aynı durum söz konusu. kızı evli annesi en ufak nasihatta bile bulunmaz yine kızının arkasını toplar. amaann ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. son çare ablalardan kardeşlerden yardım almak istedim. ne yazsam ne etsem her şeyin sonucu sabıra çıkıyor. Dua edin lütfen. eşim çok iyi birisi ama öyle bilerekte yaptığı birşeyde yok hani çok aşırı saftır. dikkati çok dağınıktır. tabi bide ablası var. ablasının evliliği çok kötü olduğu için bizim evliliğimize çok burnunu sokuyor. doğal olarak
Güncellemeler
+1 yıl
ve olan oldu. eşimle ayrılıyoruz. son üç aydır ayrıyız ve boşanma davaları açıldı. buraya yazmadan önce evliliğimizin sonu yaklaştığını anlamıştım zaten. şu an tek hasretim çocuk. çocuğumla aramızda kmler girdi.
Karım hiç bir iş yapmıyor ne yapmalıyım yardım lütfen çok zor durumdayım?