Kadınları çözdüm toplanın beyler, sorularınız var mı?

Kadınların istediği şeyler sadece para değil, sadece yakışıklılık değil, sadece özgüvene de değil, sadece zeka da değil. Eğer kadın evlenecekse, potansiyeli olan bir erkeği tercih etme ihtimali var ama zengin erkeği ona yeğler. Zengin, zeki, sosyal becerileri yüksek adamı hemen kaparlar, zenginlik yoksa zeka ve sosyal beceri yi de kaparlar tip, vücut ortalamaysa ama evlenmek için kaparlar yanlış anlaşılmasın. Eğer tek gecelik ilişkiye mevzu o zaman geniş omuzlu ve uzun boylu erkekleri tercih ediyorlar ve kaslı popo, bu bir araştırmada geçiyor üçünü de yazmışlar ben direk aktarıyorum. Ve yakışıklı, özgüvenli kişileri tercih ediyorlar tek gecelik ilişkide. Ama şu da bir gerçek, bir loser ı asla hiçbir kadın istemiyor. Ve kadınlar erkek kankaları da şöyle seçiyorlar, ona aşık olan, eğer aşıksa her konuda adamı kullanıyor. İkincisi b planı olanlar, tamamen yokluğa düştüğünde ona gider ve derdini anlatır sonra da adam ona yardımcı olur falan filan sonunda bir şeyler olabilir. Ve son olarak erkek olmayanlar, daha doğrusu kadınların erkek olarak görmediği erkekler.
Kadınları çözdüm toplanın beyler, sorularınız var mı?