Sorun cevaplayalım (malum konu dışında)
1 ay
Beyler kadınlar hakkinda merak ettiginiz sorular var mı?

Sorun cevaplayalım (malum konu dışında)
1. Sorum;
Sonunun kötü olacağı bile bile sadece bir hevesi uğruna ya da taklit uğruna (herkes aynı şekilde yapıyor diye) bir insan neden üzmeye bu kadar inat eder?
2. Sorum;
Güzel görünmek uğruna neden bir insan kendine acı çektirir. (Ayağını vuracağı gün gibi belli olan ayakkabıyı giymek için üst düzey bir çaba harcar)
3. Sorum;
Kutunun içindeki ile değil de sadece ambalajıyla ilgilenir.
Teşekkür ederim.
1) onu üzmeyi o hevesten daha az önemsiyordur ve karşısındaki kişiyi bu amac icin feda edilebilir bulur.
2) cevabını kendin vermissin. "Guzel görünmek ugruna" yani bir de o ayakkabiya para vermiş. Bi sekilde giymesi lazım ayagi alisana kadar
3) bunu erkekler daha cok yapıyor (direkt güzelliğe odakli olmak)
2. Sorunun cevabı sanki olmadı.
Bende biliyorum ama neden o acıyı kendi çektirir insan.
Bu kadar mı değer veriyor başkasına güzel görünmek için kendine.(Sorunun cevabını bence sizde bilmiyorsunuz.)
3. Soru
Kadınlar ya da erkekler fazla yapıyor demedim ki.
Galiba cevap bulamayacağım sorular sordum.
Kusura bakmayın.
Cevap bulamamakla alakası yok. Cevap zaten açık. Guzel gorunmek icin bazi acılara katlanabiliyor. Cene ameliyati oldum. Hem saglik icin olmam gerekiyordu hem de görüntüden rahatsızdım. Acisina da katlandım. Vücut geliştirme yapanlar yoruluyor guzel gorunmek icin. Bi seyler icin bi sekilde bedel ödüyorsun zaten.
Dış görünüşe önem vermek cok normal. Cekim duymadıysa ilgilenmek istemiyor olabilir.
Sağlıkla ilgili bir şey diyemem. Onunla alakası yok bende burun ameliyatı oldum.
Sağlık için yapılan şeyleri karıştırmayalım.
Ben sadece sırf güzel görünmek için insan neden kendine acı çektirir hiç bir şey ortada yokken bunu sordum.
Siz sağlıktan girdiniz.
Sporla vücut geliştirme içinde bir şey demedim.
Sadece ayağa vuran ayakkabilar için konuştum.
Siz Başkaya yere çektiniz.
şu an ben almam gereken cevabi aldım.
Çok teşekkür ederim.
Yorumlarınız için.
Elinize sağlık
Görüş
6Görüş
Kendilerine küfür edilmesinden hoşlanan kadınların psikolojisi hakkında ne düşünüyorsun?
Samimiyet olarak goruyor olabilirler veya bu erkek benim fikirlerime önem vermiyor kendi fikirlerini benimkinden önemli goruyor demek ki onun fikirleri gercekten de benden daha degerli diye düşünüyor olabilirler. Bu yuzden onun degerli (!) fikirlerinden yararlanmak adina kendine kotu davranmasına katlaniyor olabilir
😶
olur olmaz konular hakkında neden çok konuşuyorsunuz. her ortamda?
Mesela?
Olur olmaz konu ne onu sordum
Konusmaktan hoslaniyordur
Kadınlar neden erkeklere göre daha detaycı bir olayı anlatırken mesela
Cunku kadinlar daha cok dusunurler. Erkekler umursamadan gecerler. Kadinlarin üzerinde sosyal baski da daha fazladir. Kadinlarin ozel hayati daha cok dedikodu malzemesi olur. Boyle olunca hareketlerinde cok detayci olmak zorunda kalıyorsun ve detaycilik bir ozellik olarak sana yapışıyor
Ayrica kadinlar psikolojik hastalıklara daha cok kapılırlar. Detaycilik cok dusunmek (overthinking) de bir psikolojik sorundur. Ama bossveerrr kendi keyfine bak kafasinda olsalardı annelik gibi cefakarlık gerektiren bir seye katlanamazlardı. Doğurup aman banane büyüsün gitsin derdi.
Kiz sevgilisiyle ile giderken daha önce red ettiği erkeği görürse onn için uzulur mu?
Üzülecek olsa reddetmezdi diye düşünüyorum. Özellikle de zaten hayatında birisi varsa. Tabii karakterine göre de değişir.
1 sene kosmana ragmen istememis yani hic uzulmez
Ricalar geçmiş olsun
Kadınlar niye bu kadar anlaşılmazlar?
Anlaşılmaz değiller ki. Sadece kadin ve erkegin düşünce yapisi ayni değil. Bu yuzden sana doğru gelen bir kiz icin dogru olmayabiliyor. Ya da bi kiza dogru gelen bir erkek icin vs..
Bi ara bi kızla konuşuyodum, onunka arkadaş olmak istedim ama o ben arkadaş olamam duygularım değişir dedi. İlişki istemiyodum benden olmaz falan dedim ikna olmadı sonra bi ara sırf o mutlu olsun diye resmen kendisine çıkma teklifi ettim ama hanım efendi kabul etmedi!
Ben ne yapim şimdi yani?
Kız iliskiyi sadece kendisi seven taraf olarak yürütmek istemiyor. Senin de onu onun seni sevdigi gibi sevmeni istiyor. Sevgi ilgi göremeyecekse iliskiyi gereksiz buluyor olabilir ama arkadaş olmak da istemiyor olabilir.
Hmmm şimdi mantıklı geldi.
Gayet açıklayıcı teşekkürler.
Ama sonradan bu yine sevgili olmak falan istedi bu sefer de ben mecburi sebeplerden dolayı reddettim o da ağladı falan.
Yani ne dediysem hep tersini istedi. Şimdi bunun yüzünden de ben aylardır vijdan azabı çekiyorum.
En iyisi kadınlardan uzak durmak, ben dersimi aldım.
Kaçan kovalanır olmus sizin is biraz. Kadinlara küsme, o kisiyle olmamasi kimseyle olmayacağı anlamina gelmez
İyiki amacina ulasamamissin. Dedigin sey cok saçmaymış. Sogutup ayrilmak falan.
Soru var
En İyi Görüş