Şimdi abinle beraber yaşıyoruz o da çalışıyor ben de çalışıyorum evin kirasını 4.000 TL olan ev kirasını bana 5000 TL dedi artı yeri geldiğinde faturaları
Ben ediyorum yeme içme bana ait yeme içmeye de ayda şöyle 5-6 bin lira gidiyor deterjanlıydı falan derken kendisi bir tartışma çıkarır tartışmayı çıkardıktan sonra evden gidin de sürekli evden git falan deyip duruyor ben de evden çıkacağım ev tutacağım dediğim zaman da suçlu ben oluyor ha 7-8000 TL'lik evler var doğalgazlı
Ben ediyorum yeme içme bana ait yeme içmeye de ayda şöyle 5-6 bin lira gidiyor deterjanlıydı falan derken kendisi bir tartışma çıkarır tartışmayı çıkardıktan sonra evden gidin de sürekli evden git falan deyip duruyor ben de evden çıkacağım ev tutacağım dediğim zaman da suçlu ben oluyor ha 7-8000 TL'lik evler var doğalgazlı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neyse yarı yarı yapın boş yaparsa ayrıl direk evden
İşte yarı yarı yapmıyor doğalgazı ödemez elektriği ödemez bir doğalgazı keserler bir elektriği keserler umursamıyor hiçbir şeyi zaten yılbaşından son sözleşme bitiyor ev sahibi çıkın dedi
Sen de ayrıl aklı başına gelsin
Bende cikmak istiyorum ev arkadasi yok tek sıkılırım
Çalıştığım için ev arkadaşına ihtiyacım yok sorun etmiyorum ben onu
Bende ama evde tek korkuyorum fxchgcjgjchfj
Yok be korkmazdım Bir şey olmaz ben de korkuyordum da şimdi o kadar korkmuyorum aklına kötü bir şey getirmediğin zaman korkmazsın ama şöyle bir şey var iyi bir düzenim varsa evde çıkma derim çünkü bana toplam sadece eşyalar ikinci el alacağım 50.000 TL'ye mal oldu
Hic fark etmez kirtulmak istiyorum 3 abi ile yasiyorum
Bende sen gibiyim
Fhfgyvjc
Taşın hiç durma bile abin bir b9ka yaramiyor
Valla yaramıyor
Haklısın tabii canım
O nasıl abi ya
Maalesef böyle bir abj
Kaç yaşında bu herif
34 filna
Bana mesaj atsana bi
Niye atayım ki