Sevgilimin ailesi çok iğrenç bir insanlar?

Merhaba düzenli ilişkim var fakat ailesi çok kötü kalpleri çirkin misafirliğe gittik direk ilk önce bana laf sokmaya çalıştılar annem babam yok diye daha sonra beni ezdiler arkamdan birsürü iftiralara maruz kaldım ilk tanistigim gün bana maddi durumumu ailemin durumumu sordular üstünde ev arsa felan var mı dediler bana göre çok garip çünkü ilk kez tanışıyorduk ertesi gün bana dediler ki yemek yap çamaşırları yıka birde sana zahmet evi supururmusun kızım dediler onlarida yaptım kızı bademcik ameliyatı geçirdi 1 hafta boyunca hastanede beni refakatçi olarak yazdırdılar kimse 1 kere bile gelmedi. Ve sevgilim ise nolcak yaptıysan elinemi yapışacak dedi ve kimseye bir şey demedi kardeşi ise sevgilimin fotoğrafını paylaşıp tüm sosyal medyada yayınladı altina ise benim sevgilim benim aşkım hayatım ömrüm yazdı bana inat olduğu için yaptığını biliyorum. beni çok ezdiler yediremiyorum kendime çok zoruma gidiyor napicagimi bilmiyorum gerçekten ve işin sonunda ise ben Kötü oldum. Ben çok kötü insanmisim allahım diyorum içimdeki yangını söndür ama yok sönmüyor herkes hakettiğini yaşasın istiyorum benim iyi niyetimi somurduler tüm aile üstüme çullandı. Yeter ya ben napacam?
Sevgilimin ailesi çok iğrenç bir insanlar?