Sevgilimin ailesi çok cimri birbirimize pek ısınamadık ailemde onlarla tanıştı isteme olacak bu konu kafamı kurcaladı aileme bu konudan bahsetmedim ama ailemde pek ısınamadı onlara ne yapmalıyım bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cimrilik her zaman kötü bir şey değildir. sen bu oyunu boza bilirsin :)
Nasıl bozacam evleneceğiz sevgilim tek başına birikim yapmaya çalışıyor annesi de bana yeni ev al eve doğal gaz taktir evi boya falan diyip sürekli bir şeyler yapmasını istiyor sevgilimden
Yani evlenmemize maddi destek olmadıkları gibi sevgilimin birikim yapmasına bile müsade etmiyorlar sürekli para istiyorlar
evlenince KADIN işin içine girince dağlar yerinden oynar. göreceksin. yine aşırı anneci bir eş seçtiysen ve mutlu değilsen sen bu sevdadan vazgeç derim
Aileleri bir kenara at, sen ailesiyle evlenmeyeceksin. Sevdiğin adamla evleneceksin
Sevdiğim adam ailesine çok değer veriyor tüm parasını onlara harcıyor evlenicez harcamalarına dikkat et diyorum etmiyor ailesi evlenmemize maddi destekte bulunmadıkları gibi sevgilimin düğün için birikim yapmasına da müsade etmiyorlar isteme olacak yüzük almaya bile almasam mı falan dedi
İnsan gençken aptal oluyor, benim ailem de öyleydi annem sürekli babama gençken para biriktirmesini ve kenara atmasını söylerdi. O da ailesine verirdi. şuanda babam ailesinden nefret ediyor. Bize yardımı yok onların. Sevgiline herhangi bi arkadaşını örnek vererek bu durumu anlatabilirisin
Kaç yaşındasınız sen ve sevgilin?
Sevgilim 25 yaşındasın
Ben 24
24 değil 23 yaşındayım
Güzelmiş işin sonunda daha mutlu olmanız dileğiyle. dediğim gibi gençken biraz aptal olabiliyoruz 🙂 herkes öyledir. Sonradan anlarız yaptığımız saçmalıkları, hatta deriz ne aptalmışız diye
Bende annem konusunda öyle dedim ama akıllandım sonunda
Ayrilin bence evlilik bir kere olacak bir sey omur boyu bu cimrilik yuzunden sıkıntı yasarsiniz
Ne konuda cimriler sence
Her konuda
Çok açıklayıcı oldu
Mesela sevgilim tüm maaşını yiyorlar
Sevgilime evlenicez harcamalarına dikkat et diyorum etmiyor ailesi destek olmuyor bide sevgilimin Birikim yapmasına da müsade etmiyot
İstemeye gelecekler yüzük almasam mı bile dedi
☹️sen evlendıgınde daha kötü olmasın
İşte o yüzden düşünceliyim ya biz evlenicez sevgilime balkona salona katalım doğal gaz taktiralim falan diyorlar bide ev aldirdilar evin kredisini de o ödüyor çıldıracam borç mu ödücez yoksa evlenecek miyiz anlamadım
Bide tüm parasını onlara harcadığı için bi defa yol parası kalmamıştı benden borç istemişti
Kaç sefer bana hesabı sen öde dedi tamam öderim dedim kahve de ısmarla o zaman demişti
Ailesine gelince paralar çar cur bana gelince öder misin
Bence bu çocuk en ufak bir seyde seni gözden cıkarır bundan sana hayır gelmez terket
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ailemle işin yok ki
Var tabiki
Onlar cimri olabilir sevgilinde bitiyor iş
Sevgilim tüm parasını onlara harcıyor
Nasıl yani?
Düğün yapacaz bide beni istemeye gelecekler ama maddi destek olmuyorlar
Sevgilimden sürekli para istiyorlar sevgilim düğün için birikim yapmaya çalışırken
Tamam sen bunları sevgiline diyince o ne diyor?
Onlar benim ailem bana yardımcı olur evlenirken diyor
Ama olmazlar
Demek ki bir bildiği vardır 🤔
Sevgilim kaç defa parasız kaldı buluşunca benden yol parası borç bile istedi
Belki sen önyargılı yaklaşıyorsun biraz
Krral bana özelden yazar mısın
Beni istemeye gelecekler sevgilim yüzük almasam olur mu dedi
Çünkü tüm parasını onlara harcadı yardım edecek olsalar bı yüzük almasına yardım ederlerdi
Neden özelden yazayim
Yüzük almadan olmaz ki? Yoksa ben mi yanlış biliyorum
Olmaz tabiki
Sen nerede görev yapıyorsun?
Sorun olmazsa söyler misin
Sinirdayim ben.
Burdan söylemesem özelden yaz ordan soyliyim bura herkese açık ya
Anladım yani ben evlerine gittim ailesiyle tanışmaya şehir değiştirdim uzak yoldan geldim hiçbir şey ikram etmediler sevgiliminde o zaman parası yoktu yeni mobilya almıştı eve o yüzden yemek ısmarlama tekrar kendi şehrime aç döndüm
O zaman anladım cimri olduklarını
Çok değişik olaymış senin ki de değişik aç birakilir mi hiç
Bizde misafire önem verilir onlarda beğenmedim ben ilk defa gitmistim bide
Ne kadarlik ilişki
Gideceğimi biliyorlardı bence beni sevmediler biz birde daha ciddiyiz istemeye gelecekler hiç değerli hissettirmediler arkadaşım bile 5 aylık sevgilisinin annesiyle tanımaya gidince annesi bir sürü şey ikram etmisti
Bence boşver şimdiden takma bu kadar
3 yıl oldu
İş sevgilinde bitiyor
Ne zaman takcam şimdi takmicaksam ki ailesinin de beni sevmesini istiyorum hem bide evlenmemize de hiç destek olmuyorlar ona da çok bozuldum
Boşver böyle takarsan kafayı yersin
Sevgilimde çok değer verir ailesine ailesine tüm parasını veriyor yüzük alcam evlencem veremem demiyor
Bana lazım veremem demiyor bana ailesine verdiği kadar değer vermiyor
Onlara veriyor tüm parasını benim buluşunca da bir yerde yemek yiyelim acıktım diyorum ya hayır der ya da bana sen öde der
Kanka özelden yazcan mi?
Gizli kalmak istiyorum
Nolcak hoş. Konuşma bitince silersin. Yorumda konuşmayı sevmiyorum. Sen bilirsin