Neyi bekliyorsunuz acaba? Özellikle 30 yaş civarı 27 28 29 30 31 32 33 34 yaş gurubu neyi bekliyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSistem Erkekleri bu kadar perişan edip mağdur etmeye odaklıyken Ne bekliyordunuz ki? insanın bu şart ve koşullarda evlenmesi için enayi olması lazım. Boşanınca karşı tarafa hukuk çigerini söküp vermeni istiyor. Ekonomik şartlar zaten kötü bu yetmiyormuş gibi seni soyup soğana çeviriyor. Hukuk bu kadar ayrımcılık yapıp böyle kanunlar ortaya koyarken artık Samanlıkta iğne aramaktan farksız oluyor vicdanlı birini bulmak Yani bu gün tam tersi olsa ben onada karşı çıkarım Erkeklerede böyle haklar verilse erkeklerde bunu art niyetli davranıp kötüye kullanacaktır. Öyle ki kadınlar bu nafakasını bilmem nesini geçim aracına sömürge sistemine çevirdi. Bana ev lazım araba lazım bi enayi bulayım sonra bundan 1-2 ay sonra boşanırım keyfime bakarım mantığına dönüştü Sağır kör umursamaz Aile bakanlığımız da artık rüşvet mi alıyor yoksa o makanda yan gelip yatıyor mu bilinmez. Bu konuda hiçbir şey yapmıyor Boşanmalar aldı başını gitti nüfus hızla yaşlanıyor korkunç bir tablo var. Gelecekte nesil diye bişi kalmayacak ama haraket eden kim? en son şunu gördüm meseleyi tamamen ekonomiye bağlıyorlar Sanki Ülke ilk kez ekonomik krize girdi. Daha öncede defalarca oldu bu ama Erkekler böyle yaka silk memişti. Ne desek boş körler sağırlar birbirini ağırlamaya devam edecek Bu şartlarda evlenmesini beklemek bir erkek için tam bir Ger, izekalılık örneğidir. Erkekler apta, l ve Enayi yerine koymaktır. Boşuna beklemesin kimse
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılZamanında can yakanlardan hala düşünmüyordur çoğu aynı durum ekonomik durum iyi kaş göz yerinde olsa dahi şu an ki mevcut durum da
Gerçekten mi gönül işi sevgi kaynaklı yoksa mantık evliliği adı altın da olan saçmalık mı söz konusu vs vs çok sayılır hocam neden00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat. 😊
Senin merakına dair çok şey anlıyorum. 30'lu yaşlardaki erkeklerin evlenme konusundaki tereddütlerinin çeşitli sebepleri olabilir. Kimisi kariyerlerini oturtmak ister, kimisi özgürlüğünden emin olmak ister. Toplumsal beklentiler de bazen üzerlerinde baskı yaratabiliyor. Ama unutmamalı ki herkesin hayat temposu farklıdır. Evlenmek büyük bir adım ve karar için doğru zamanı bulmak önemlidir. 🍀🌿 Neticede, her bireyin kendine özgü zamanlaması vardır. Bu süreçte, açık iletişim kurmak, empatiyle yaklaşmak ilişkilerde bağları daha da güçlendirebilir. 🤗💕30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
131Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,8b cevap paylaştı.
u 1 yılparam yok ve kadın yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVakti zamaninda babalari ; bir lokma ekmek bir yudum su bir hırkayla evlenmeye razı kadinlarin hayatına s. cti da ondan. Kadinlar da kızlarını başka türlü yetiştirdi. İfrat tefrit meselesi. Ezilen kadinlar kendini prenses ilan eden kadınları doğurup büyüttü. Şimdi sokakta bütün kadınlar kendini kraliçe zannediyor maddiyata tapıyor. Kendilerinin çok pahalı olduğunu düşünüyorlar. Böyle insana ne para yeter ne sabır yeter ne can dayanır başlarina dert, borç her türlü fitne fesatlık alacaklarına evlenmiyorlar
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılParaya tapan ,
Kölesi olmuş ve bunu da sevmenin önüne koşul olarak koyan zihniyetin varlığından hoşnut olmadığım için.
Bir insan evlenmek için kendine bedel belirlemekte neden zevk alır ve bunu marifetmiş gibi paylaşır.
Komik gerçekten.
İnsanoğlu her geçen yıl daha da basitleştiriyor.
İçler acısı.30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGüncel evliliklerde boşanma oranı %50, 1 gün evli kalsan ömür boyu nafaka ödüyorsun, düğünde takılan ne var ne yoksa kadında kalıyo, nafakanı zamanında ödemezsen hapise gidiyorsun. Eski karın nafaka paranı yeni sevgilisiyle beraber yiyor. Hiçbir sebep göstermeden ben mutsuzum ayrılmak istiyorum deyip ayrılıyorlar. Zaten çoğu evlilik düzenli cinsel ilişki için yapılıyor bir süre sonra kadın ondan da sıkılıyor başım ağrıyor deyip çekiliyor kenara, bu şartlarda erkek niye evlensin :D
10 Yorumla
1 yılHer haltı yiyorlar gitmedikleri bar yapmadıkları kız kalmamiş sonra hayattan soguyorlar canlari evlenmekte istemiyor ya da namuslu edepli kız isterim diye zirlaniyorlar ama iyi bir kız bulduklarında da o kızın anasını ağlatiyorlar kalplerini kırıyorlar anlicagin bizim dönemin insanından hiç bir şey olmaz ne kızından ne erkeğinden iyilerin içinde çok fazla kötü var ve o iyi insanlar birbirini bulamıyor maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGenvliklerinde kizlarla eğlenirler yas gelince evemnecej temiz duzgun kiz yok derler aslinda temiz kendini korumus efendi guzel ahlakli kendini gekistirmis el degmemis sevgilisi dahi olmamis kizlar cok fakat boyleleri fiyor ki ben temizim temiz duzgun erkeklere layığım diye gecmiste her hamti yemiz kaşarlari da kabul etmeyince bekar kaliyorlae su an gevmisi temiz kiz bulmak kolay ama gecmisi temiz erkek bulmak zor herkes bir haktlar yemis oliyor genelde yani kısacası insanlar gecmise gore yargiladiklari icin bekarlar bu kadar
44 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSey de var parasal durum evlenince ev gecindirmek vb erkegin uzerinde dusuyrkr kadin calissa bile sorumluluk para erkekte oluyor ondan da istemeyen cok ama 1. Neden daha fazla zengini de evlenmez cunku
Cevap sahibi1 yılYok o yüzden latince yazmışım bak
32 yim, birinin görücü gelmesini bekliyorum 🤣
28 Yorumla- 1 yıl
Kusura bakmayın ama daha çok beklersiniz size görücü gelmez ki siz gideceksiniz bizim kuşağın erkekleri aşırı pasif gerçekten önceki kuşak çok daha iyiydi yanlış zamanda dogmusuz
- 1 yıl
Doğru 😅 o zaman geri aldım lafları
- 1 yıl
Evet arada kaldık hep bir de biz yetişirken olan her şey bir anda çok değişti ülke bile 10 senede bitik halde :(
- 1 yıl
Evet teşekkür ederim 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılBen kendi adıma konuşayım, bir kadının ihtiyaçlarını karşılayacak güce sahip değilim.
İstediği olmayınca seni sürekli dır, dır edip aşağılayarak hayattan bezdirecegi içinde bulaşmıyorum açıkçası. Kendi, kendimi geçindirirsem yeter. Daha iyi seçeneklere yönlenebilirler.20 YorumlaEvlilik illa yapılması gereken bir şey değildir. Doğru kişiyle yapılmadığı zaman insanın hayatını cehenneme çevirebilir. Benim düşünceme göre insan doğru kişiyi bulmadan evlenmemeli.. Eğer hiç bulamazsa hiç evlenmemeli..
30 Yorumla
1 yılEşine yemek hazırlamayı, Çamaşır ve bulaşıkları makineye atmayı hizmetçilik değilde, kocasına be çocuğuna ikram olarak gören güzel ahlaklı edepli kadınlar ile tanışmayı bekliyoruz :)
01 Yorumla- 1 yıl
Bunu yapan edepli erkekler ile de tanismak istiyoruz sürekli kadının yapması hizmetçilik oluyor çünkü
Evlenmek bir meziyet değil ki insan ne zaman hazır hissederse o zaman evlenir bunun yaşla bir alakası yok
30 Yorumla
1 yılpara yok bir evlenmeye kalksan en az 1 tirlyon para gidiyor evlenmeyi çok istiyorum ama param yok bu yüzden 7 yildir sevgili bile yapmiyorum umut verip kızı üzmeyim diye çünkü umut vermiş olacagim ama onu mutlu edemem diye uzak duruyorum sevgi karın doyurmuyor aylık 22 bin lira maaşla zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılZamanında aday çoktu para yoktu şimdi aday hala var ama gene para yok tam parayı denkleştirdim ramak kaldı enflasyon tavan yaptı biz gene yaya kaldık 😄
00 Yorumla Valla direkt düğün yapmadan nikah basabileceğim biri çıkarsa hemen evlenirim. Diğer türlü hiç uğraşamam
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü "o" kişi yok veya şu anda kapsama alanı dışında.
Ayrıca evlenmek için evlenmeye karşıyım.10 Yorumla
1 yılEvlilik hadi evlenelim demekle olacak bir şey değil. Doğru insan lazım
15 Yorumla- 1 yıl
Kanka doğru insanı nasıl anlarız ya da ne zaman çıkar bu saaten sonra çıkar mı
- 1 yıl
Doğru insan biraz şans işi, aynı evde yaşamaya başlayınca çok şey değişebiliyor. Doğru insanı karşındaki insanı tanımaya başladıkça anlarsın. Fikirleriniz uyuşuyor mu, normalde nasıl tavırlar sergiliyor gibi. İlk başta rol yapıyor bile olsa bir süre sonra gerçekler ortaya çıkar. Bu saatten sonra da çıkar tabii niye çıkmasın
- 1 yıl
Doğru insan lazım ama doğru insan sadece iyi mesleği olan yakışıklı olan kazancı iyi olan oluyor nedense. İnşaatta amelelik yapan ya da markette tezgahtarlik yapan hiç doğru insan olmuyor ne yazıktır
- 1 yıl
Herkes kendi dengini bulur. Doktor doktorla, öğretmen öğretmenle evleniyor o açıdan bakabilirsin. Davul bile dengi dengine. Ben de kendi dengimde, saygı, sevgi dolu, iyi birini isterim
- 1 yıl
Herkes dengiyle evlenmeli
1 yılÖmür boyu nafaka ödememek için millet napsın tokatçı dolu piyasada 😅
20 Yorumla
1 yılKimseye kendimizi begendiremiyoruz. Doğru düzgün işinde gücünde adamiz, değil evlilik kız arkadaşım bile olmadı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. karakter huy anlamında iyi bir erkeğin, evlilikte kaybedeceği çok fazla şey var. kendi ayağına sıkmak gibi bir şey.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılbekarlık sultanlık onlar için çünkü her arıdan bal almak varken tek arıyla yetinmiyorlar günlük ilişkilerde kullan at mantığındalar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Bu ekomomide basimiza ismi alalim. Bide evlilik disarida anlatildigi gibi degil. Kendimize zor bakiyoruz zaten
00 Yorumla
1 yılEvlılık için para şart geçim lazim demekki yeterli görmüyorlar geçimlerini hayat şartları zorlaştı onları da anlamak lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yılBir çok hemcinsim maddiyat ve güven sorunu yaşama korkusundan evlenmiyor partnerlerinize güven verin ve sadık kalın kızlar
00 Yorumla
1 yılBeklemiyorum Aslında İlk Kimseye Kendimi Beğendiremediğim İçin. Bir Çok Neden Sayabilirim Belki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes kendisinin doğru insan olduğunu düşünüp, diğer doğru insanı arıyor ama kimse doğru insana denk gelemiyor
00 YorumlaEvlilik yorucu, nafaka ödemek zorundasin, zaten baglanamiyorum kimseye
01 Yorumla- 1 yıl
Zaten böyle ise evlenme
1 yılKırgınlığımızın geçmesini ve önümüzdeki yıllarda kendimizi toplayacağımız enerjiyi Mevla bize verince ayağa kalkmayı.
00 Yorumla
1 yıl8 aylik iliskimde terk edildim. iliskiden sogudum. bi 30 olana kadar kolau kolay msnit bile yapmam
04 Yorumla- 1 yıl
Hmm anladım
- 1 yıl
Neden terkedildin
- 1 yıl
komik bir nedenden orasi bana kalsin dkdhjdjd
- 1 yıl
Anladım
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yıl1 güven sorunu
2 nafaka sorunları
3 talip bulamamak
4 ekonomik nedenler
daha sayardım ama liste olur ferman gibi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAnnem akrabalarım ve tüm çevremde bunu söylüyor ama işte nasibimiz denk gelmedi diyelim sırf evlendi desinler diye de evlenemem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılbu kanuni şartlar altında evlenmek aptallıktır, kendi paranla rezil olmaktır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çünkü işleri güçleri Cinsellik konusu olduğu için
00 Yorumla
1 yıldaha çok karı kızla takılmak varken 1 taneyle yetinmek istemiyorlar gerçeği bu
00 Yorumla
1 yılbunlardan bi cacık olmaz daha kendilerini idare edemiyorlar
00 YorumlaEvlilik planı yapmıyoruz ama bu bir sorunmu ya da gereklimi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. milyonlarca seçenek arasından en iyisini bekliyoruz 😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılbekledigimiz yok sadece herseyin bi oluru oluyo her gönüle konmaz
00 Yorumla
1 yılben de anlamıyorum şu evlenmeyenleri. ben pazartesi günü siparişimi verdim kargoyla adresime gelecek
00 YorumlaBen istiyorum yaşım 22, işim var her şeyim tam sadece doğru kişi yok ortada
00 Yorumla
1 yılYalnızım. Çünkü herhangi biriyle değil, beklediğine değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola.
00 Yorumla
1 yıl33 yasindayim cinsel saplantim var bu saplantimi her kiz kabul etmiyor
00 Yorumla
1 yılGüzel bir modern türbanlı kadın bulursam bugün nikahı bssacam
00 Yorumla
1 yılNedeni çok basit maddiyat
Bu düğün yapma olmuş 2milyon rahat00 Yorumla
1 yılTalip yok kanka olsa kaçarak evlenirim valla ama yok
00 Yorumla
1 yılBen seni bekliyordum ne zaman karşıma çıkacaksın diye
00 Yorumla
1 yılpara lazım, kızı bi şekilde buluruz. ama parayı bulmak daha zor.
02 Yorumla- 1 yıl
Parayı bulmak en kolay bence bir işe girsen zaten parayı bulursun
- 1 yıl
@Ahmet-1992 oğlum hangi ülkede yaşıyorsun? bi mobilya takımı 100-150bintl. işe girdin bi dünya masrafı var evlenmenin.. Maaş değil Alım gücü düşük.. yani 5 sene önce aldığın maaşla 10 birim şey alabiliyorsan şu an bu sayı 4 e düştü.. haliyle ne kadar parayı bulacağın önemli.. çok para lazım kısacası. üLKEDE DEVELASYON OLDU ALOOOOO
1 yılHiçbir b9k anlayamazsın. Hiç kimseyi de tam manasıyla tanıyamazsın. Fakir edebiyatını geçelim
00 YorumlaEvlenmeye değer bi kadın bulamıyorum.
En değer sandığım da dolandırdı beni 😏00 Yorumla
1 yılDoğru kişinin karşımıza çıkmasını bekliyoruz muhtemelen. yoksa parasından değil yani.
00 Yorumla
1 yılYabancı bir kadın bulursam evlenirim. (özellikle İskandinav ülkeleri , Rusya , Ukrayna , Estonya , Belarus taraflarından )
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenip de napacaklar. Şu devirde evlenmek akıl işi değil. Aldatan çok, maddiyatı seven çok. Kimseye de güven yok. Akıllı biri asla evlenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiçbir kızın beni hak ettiğini düşünmüyorum. Ben ilişki içindeysem hayatımın merkezine alıyorum o kızı. Ama buna layık olamadı kimse.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlayışlı eş adayı yok. Kimsenin beni anlamayacagını düşünerek uzak duruyorum. Bakir bakir geberip gitcem galiba.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 26 yaşına gireceğim ben de kız bulamıyorum isim var çok şükür evim de var evleneceğim insani kirada da tutmam ama işte kız bulamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 una o kadar onun bunun altına yatıp sonrada ben evlenmeden yapmak istemiyorum çektiğiniz için boşuna masraf edemem. Birde nafaka mevzusu var.
02 Yorumla- 1 yıl
sen milletin tepesine çıkarken iyiydi değil mi?
Cevap sahibi1 yılBen yapmadım valla günahımı alma
Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. 35 yaşındayım maalesef evlenemedim hiç flörtüm sevgilim de olmadı demekki yetersizim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni bekliyorlardır🤣 bu nasıl soru aklı olan evlenmez hele kadınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüzgün kadın dedikleri de tesettürlü Rihanna
21 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Evde kaldılar ondan evlenemiyorlar. Sen en iyi olduğun yaşlarda 18-27 arasında evlenme sonra güzel genç kızla evlenmek iste. Ne yapsın senin gibi bunağı 30+ erkek?
00 Yorumla
1 yılbenim ki 29 yasında evlilik istiyorum diyor benınlede hayal kuruyor evlenirsek şuraya gidelim buna yapalım sen benın evleneceğim kadınsın dıyor sızce doğru erkeği buldum mu ben
01 Yorumla- Devamını Gör (109)
Devamını Gör(154)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt