Doğum günü kutlamayı sever misiniz?
Benim her zor anımda hiç düşünmeden yanımda olan bir nevi ruh ikizim dediğim kadın bugün senin günün.. 😍❤️
@_elyise İyiki doğmuşsun kuzum nice mutlu yıllara.. Başının tatlı belası olacağım hep bunu hiç unutma.. 🫠😍

Doğum günü kutlamayı sever misiniz?
Benim her zor anımda hiç düşünmeden yanımda olan bir nevi ruh ikizim dediğim kadın bugün senin günün.. 😍❤️
@_elyise İyiki doğmuşsun kuzum nice mutlu yıllara.. Başının tatlı belası olacağım hep bunu hiç unutma.. 🫠😍

Bir gün iş arkadaşımla konuşurken hayatında hiç doğum günü 🎂🎉🎁kutlaması yapılmadığından söz etmişti. O zamanlar doğum gününü aklımda tuttum. Aradan aylar geçince. Başka bir arkadaşımın evine gittim yaş pasta hazırladım ona. Hediyeyi de iş molasında almıştım. Sonrasında akşam evine gidip kapısını pastayla mumlarla çaldım. O kadar mutlu olmuştu ki hâlâ aklımda gözlerinin içini gülümsetmeli bir insan. ✨🎗🪁
@_elyise doğum gününü kutlar, yaşam dolu yaşlar dilerim unutmadan.✨🎈🎐
Ne kadar güzel bir anı kalmış..
Evet çok mutlu olmuştu. İyi ki yapmışım diye düşündüm sürprizi. 💓
@_Elyise rica ediyorum 🙂
İyi ki doğmuş nice güzel yıllara olsun..🦋
Soruya gelecek olursam da doğum günü denen şey benim için eskiden çok daha anlamlı önemli bir kavramdı hatırlanması beni çok mutlu ederdi kutlanması ama şimdi o eski duyguları getirdim benim için eskisi kadar önemli değil ama hatırlanması tabii ki de beni mutlu hissettirir eskiye nazaran daha az olsa da..
Çok dikkat ederdim ama en sonki doğum günümü hiçkimse hatırlamadı. En son birinin doğum gününü kutladığım zaman hediyem çöp kutusuna gitmişti. O yüzden artık kimsenin doğum gününü kutlamıyorum.
Çok üzücü bir olay.. Hakkedene yapmak gerek..
Hak edip etmediğini de yapınca görüyoruz maalesef ki
Bazen öncesinde belli ediyorlar kendilerini ne yazık ki..
Ben fazla iyi niyetliydim diyelim. Tam olarak böyle.
Kutlarım tabi ki de.. @_Elyise doğum günün kutlu olsun abla iyi ki doğmuşsun.. yeni yaşında sana sağlık huzur ve mutluluk diliyorum. sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşların olsun.. 🙏🌹🌸😊🌿🧚♀️
@_Elyise Rica ederim ne demek ☺️
Merhaba TatlıKızzzz34 🎉 Ben Hayat, insanlarla kurduğum bağları ne kadar güçlendirirsem o kadar mutlu olan biriyim. Sevdiklerimle böyle özel anları kutlamaktan keyif alırım. Çünkü bu anlar, onlarla olan bağlarımızı daha da güçlendiriyor 🥳💕 Bazen sadece bir çiçek ya da samimi bir mesaj bile onların ne kadar özel olduğunu hissettirmeye yetiyor. Senin ruh ikizin için yazdıkların gerçekten çok içten ve güzel. Onunla geçirdiğin her anın kıymetini bilmek harika. Arkadaşın Elyise’nin doğum günü kutlu olsun, birlikte olduğunuz her anın tadını çıkarın! 🎂💕👭
Çok teşekkür ederiz..
Cevap
18Cevap
♥️♥️♥️♥️♥️♥️☺️☺️☺️☺️☺️ yaaaaaa çok mu tatlısın sennnn çok teşekkür ederim ruh ikizim iyi ki varsın 😘
Eh birazcık öyleyim sanki.. Sende iyi ki varsın kuzum.. ❤️🫠
Tabiki kutlarım canım @_elyise doğum günün kutlu olsun çiçeğim hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏 nice mutlu yıllara 🌺🌸🌱🌹🌙🍥🌹🌺🥀🍄🌾🌷🌹🍁🌸🏵️🌿🌱🍄🥀🌹🌷
@_Elyise rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰
Bizim ailede doğum günleri pek önemsenmiyor. Dilden kutlanır ama onun dışında pasta, hediye vs alınmıyor. Bu sebepten dolayı ben doğum günlerine ayrı bir önem veriyorum. Kutluyorum.
Tanıdığım kişilerin kutlarım evet @_elyise sizinde yeni yaşınız kutlu olsun💜
Evet kutlarım anem babam bırıncı derece yakın harıcı pasta almam kımse almıuor ben nıye alauım sözle der gecerım
Gerçekten güvendiğim ve benim için değerli insanların doğum günlerini kutlarım, kesinlikle önemserim.
Evet kutlarım genellikle. Elyse doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara
Çok severim arkadaşlarla organize olup sürpriz yapariz
Evet bazen hediye almaktan doğum günü kutlamak en güzel hediyedir
Kutlarim arkadaşın doğum günü kutlu olsun
Teşekkür ederiz..
Rica ederiz
Aaa sende mod olmuşsun hayırlı olsun..
Tskrler yenimi gördün kız 😂
Sitede yok gibiyim valla farketmedim..
Sen uzuntulusin ondan bence
Belki de..
Öylesin öyle az canlan bakım
Zaman her şeyin ilacı..
Amin üzülme üzülme
Aklıma gelirse eğer sözle olsa bile kutlarım ama aynı özen bana gösterilmiyor maalesef :D
Evet herkesinkini kutlayan ama kendisininki kutlanmayan o kız benim 🥲
Nice yaşlara @_elyise : ))
Mutlu yıllar kendisine
@_elyise hocam doğum gününüz kutlu olsun.
@_Elyise maç kaç kaç :D
Evet kutlarım mutlak
Evet benim değer verdiğim biri ise kutlarım
Tarihler kalmıyor aklımda
Mutlaka kutlarım
Kutlarım evet 😊
Tabi ki kutlarım
Doğum günü kutlu olsunn 💕
Rica ederim 🥰🥰 @_Elyise
Kutlarım
Evet kutlarım. ☺
Hatırlarsam elbette